Shop roku 30 dnů na vrácení

ETA Adagio 1511 90000

Termékkatalógus
ETA Adagio 1511 90000
5,0 19 értékelés
Porzsákos porszívó - 800 W, kárpitozáshoz, 66 dB zajszint, 26,5 kWh/év éves energiafogyasztás, 4,5 l-es porzsák, hepa szűrő, műanyag gégecső, 10 m hosszú kábel, 13 m-es hatósugár, kárpit szívófej, parketta szívófej, résszívó és forgó kefe, 51 cm széles, 23 cm magas, 32 cm mély, színe: piros
Kód:  ETAVS005 Termékszám:  ETA151190000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA Adagio 1511 90000


A stílusos ETA Adagio 1511 90000 porszívó 4 AAAA-os* besorolással elengedhetetlen segítőtárssá válik az otthonod tisztán tartásában, sőt fel is dobja a környezetet mutatós megjelenésével. A porszívó olyan erőteljes motorral készült, amelynek teljesítményét folyamatosan szabályozhatod a porszívó házán. Az ECO motornakköszönhetően nem szükséges aggódnod a magas energiafelhasználása miatt sem. Ezzel a remek megjelenésű porszívóval igazán élvezetes lehet a porszívózás.



Nagy teljesítményű porszívó ECO motorral

Amennyiben Te is olyan személy vagy, aki a rendkívül hatékony porszívózást részesíti előnyben, úgy megtaláltad a megfelelő segítőtársadat. Az ETA Adagio 1511 90000 páratlan, A hatékonysággal dolgozik a szőnyegeken és a kemény padlókon egyaránt. Az ECO motorral a porszívó nem fogyaszt túl sok energiát.



Hatékony szűrés

Az ETA Adagio porszívót kiemelkedően hatékony szűrés jellemzi, amely ideális még az allergiában szenvedő felhasználók számára is. A porszívó egyedülálló szigetelése és a 13-as számú HEPA szűrő kombinációja, illetve a porzsák és a négy mikroszűrő együttese elsőosztályú végeredményt biztosítanak. A porzsák térfogata bőséges 4,5liter, elektronikus hangjelzéssel tájékoztat, ha megtelt. Továbbá a porszívó biztonsági zárral akadályozza meg a porzsák nélküli elindulást - abban az esetben, hogyha elfelejtetted behelyezni azt a készülékbe.



Az egyszerű tisztítás garantált

Az ETA Adagio porszívó működésének tartománya nagy, 13 méteres. Ezáltal megszabadulhatsz a konnektorok folyamatos változtatásának szükségétől, így lerövidül a porszívózás ideje is. A zökkenőmentes mozgás érdekében a porszívó első kereke 360°-ban forog. A hátsó lágyított kerekeknek hála nem sérted fel a padlót sem. A készülék kompakt méretei ishozzájárulnak a könnyű használatához. Sőt, a porszívó túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik a motor károsodása ellen.


A porszívó gazdag kiegészítőkkel érkezik

Az ETA Adagio porszívó készletében számos kiegészítőt találsz. Az univerzális padlótisztító fej remek választás a szőnyegek és kemény padlók porszívózásához (ezek között az üzemmódok között választhatsz). A készlet része még a parkettaszívófej lószőr kefével, ez leginkább a kemény padlók porszívózásáhozideális. A párnatisztító fejjel kiporszívózhatod a koszt a textil anyagokból, a finom sörtéjű kefével pedig gyengéden távolíthatod el a port és a pókhálót a bútorokról. Amennyiben porszívózás közben szeretnél beférkőzni a keskeny helyekre, mindenbizonnyal praktikus lesz a hosszú résszívófej, amellyel még a legszűkebb területekre is elérhetsz.Végül rendelkezésedre áll egy turbókefe is a szőnyegek eredményes kiporszívózásához. A kisebb méretű turbókefe remek, azonban mégis gyengéd módon végzi el a kárpittisztítást. Emellett a készletben található egy különleges DermoPet fej is, amely a háziállatok bőréről és szőréről távolítja el a szennyeződéseket, a koszt és az allergéneket.


4 AAAA minősítéssel

A 4 AAAA besorolású ETA porszívókat négy különböző szempontból tesztelték és végeztek rajta stressz teszteket. Ezek a szempontok pedig a porszívó teljesítménye szőnyegek és kemény padlók porszívózásakor, a készülék zajszintje illetve a szűrés minősége. Ez az értékelés tehát azt jelenti, hogy a porszívó kiváló teljesítménnyel felelt meg mind anégy kategóriának, ezért elnyerte a 4 AAAA minősítést.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Kábel hosszúsága
10 m Kész!
Hatósugár
13 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Kábel hosszúsága
10 m Kész!
Hatósugár
13 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
800 W Kész!

Zaj

Zajszint
66 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
51 cm Kész!
Magasság
23 cm Kész!
Mélység
32 cm Kész!
Tömeg
10 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Adagio 1511 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Adagio 1511 90000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Adagio 1511 90000.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ