Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ETA Nutri Vital 079090000 táplálkozási segéd okos alkalmazásokkal

Termékkatalógus
ETA Nutri Vital 079090000 táplálkozási segéd okos alkalmazásokkal
4,1 10 értékelés
Konyhai mérleg - digitális, max. terhelhetőség: 5kg, mérési pontosság: 1g, TARE, érintéses vezérlés és mértékegység választás, szín: ezüst
Kód:  ETANV001 Termékszám:  ETA079090000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA Nutri Vital 079090000 táplálkozási segéd okos alkalmazásokkal Megszűnt

ETA Nutri Vital 079090000 táplálkozási segéd okos alkalmazásokkal

Odafigyelsz a kalóriabevitelre és az élelmiszerek tápanyag összetételére, vagy csak kíváncsi lennél arra, hogy milyen értékekkel rendelkeznek az élelmiszerek, amelyeket általában fogyasztasz? Akkor az ETA Nutri Vital mérleg a megfelelő segédeszköz, amely megkönnyíti a reggeli, az ebéd és a vacsora elkészítését. Az áttekinthető LCD kijelzőnek és az érintésvezérlésnek köszönhetően a könnyen kezelhető az ételek tömegének lemérése. Ezenfelül az ETA mérleg külseje gyönyörű és vékony, rozsdamentes acélból készült, amely tökéletesen illik minden konyhába. A TARE funkciónak köszönhetően nem kell külön leméricskélned az egyes élelmiszereket. Tapasztald meg a hozzávalók mérésének egyszerűségét a forradalmian új Nutri Vital mérleggel!

Az ETA Nutri Vital táplálkozási segéd legfontosabb jellemzői

  • Hozzákapcsolható egy okos alkalmazás, amellyel minden adat és mérési előzmény nyomon követhető
  • Több mint 470 élelmiszerből álló adatbázis
  • Minőségi, vékony, rozsdamentes acélból készült
  • 1 grammos mérési pontosság
  • Az előnyben részesített mértékegységek könnyű kiválasztása
  • Letisztult kijelzővel és egyszerű vezérléssel

Okosabb, mint valaha

Az ETA Vital okostelefonos alkalmazás több mint 470 féle ételből álló adatbázissal rendelkezik, amely nem csak az ételek kalóriaértékét tartalmazza, hanem a fehérje, szénhidrát, zsír, rost és só tartalmát is. Továbbá, bármikor megtekintheted előzményeket a lemért ételekkel kapcsolatban. Az ETA Nutri Vital mérleg Bluetooth technológiát használ, hogy közvetlenül továbbítsa az ételek adatai lemérésük után az alkalmazásnak. Letisztult kijelzőjén könnyen látható a kiválasztott mértékegység és az adatok, 1 grammos mérési pontossággal. Élj egészségesebben, és tartsd ellenőrzésed alatt az étrendedet az ETA-val. 

A minőség megéri!

Az ETA megbízik a saját készülékeiben, ezért meghosszabbított, 3 éves garanciát vállal rájuk! Garancia meghosszabbításához elég regisztrálni a terméket az ETA weboldalán. 

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Szélesség
18 cm Kész!
Magasság
1,7 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!
Max. kapacitás
5 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Méret

Szélesség
18 cm Kész!
Magasság
1,7 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!

Tulajdonságok

Max. kapacitás
5 kg Kész!
Mérés pontossága
1 g Kész!
Típus
Digitális Kész!

Funkciók

Funkciók
TARE, Érintéses vezérlés, Mértékegység választás Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Nutri Vital 079090000 táplálkozási segéd okos alkalmazásokkal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Nutri Vital 079090000 nutriční se smart aplikací. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Nutri Vital 079090000 nutričná so smart aplikáciou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ETA Nutri Vital 079090000 Ernährungs-Waage mit einer Smart-App. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ETA Nutri Vital 079090000 Ernährungs-Waage mit einer Smart-App.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ