A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

EufyCam 2 Pro 2 + 1kit

Termékkatalógus
EufyCam 2 Pro 2 + 1kit
4,3 29 értékelés
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 7,5 m maximális hatótávval, 140° betekintési szög, mozgás és behatolás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, értesítés mobilra, WiFi 2,4 GHz csatlakozás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EUF0113 Termékszám:  T88513D1
EufyCam 2 Pro 2 + 1kit 179 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

EufyCam 2 Pro 2 + 1kit

Az EufyCam 2 Pro vezeték nélküli kamerarendszer kültéri használatra alkalmas

Az EufyCam 2 Pro kamerarendszer egy Home Base 2 központi egységet és két vízálló, IP67 védelemmel ellátott Wi-Fi kamerát tartalmaz, amelyek kültéri használatra alkalmasak, és ellenállnak a szélnek, az esőnek valamint a magas hőmérsékletnek is. Az EufyCam 2 Pro kamera minőségi felvételeket készít részletes 2K felbontásban, továbbá széles látószögű, 140° -os objektívvel rendelkezik.

Az EufyCam 2 Pro Kit kamerarendszer legfőbb jellemzői

  • Csomag tartalma:  2× EufyCam 2 Pro kamera + Home Base 2 vezérlőegység, hálózati adapter, vezetékek és szerelési tartozékok
  • Videofelvétel 2K felbontásban (2304 × 1296 px)
  • Fejlett éjszakai látás 7,5 m-es utánvilágítással
  • Kompatibilis az Apple HomeKit, a Google Assistant vagy az Amazon Alexa termékekkel
  • Lopás elleni védelem: 100 dB-es sziréna
  • AES 256 bites adat titkosítás
  • Beépített akkumulátor 365 napos élettartammal, egyetlen töltéssel
  • A Home Base 2 alapegység 16 GB belső tárhellyel működik - elegendő akár három hónapos felvétel tárolásához is
  • Mikrofon és hangszóró a kétirányú kommunikációhoz
  • Nincs havidíj

Hosszú akkumulátor-üzemidő

Az EufyCam 2 Pro biztonsági WI-Fi kamera nem igényel különleges áramellátást. Beépített akkumulátorral rendelkezik, amely aktív üzemmódban egy egész évig, egy töltéssel készenléti üzemmódban pedig akár 3 évig is képes üzemelni.

EufyCam 2 Pro éjszakai üzemmóddal

A kiváló f2.0 rekeszérték és a rendkívül érzékeny szenzor lehetővé teszi több fény rögzítését, a 7,5 méteres utánvilágítás pedig növeli a láthatóságot a megfigyelt területen. Az EufyCam 2 Pro vezeték nélküli kamera teljes sötétségben is minőségi és éles felvételt készít. 

EufyCam 2 biztonsági kamerarendszer otthoni és üzleti célokra

Az EufyCam 2 Pro biztonsági kamerarendszer távollétedben figyelni fogja otthonod vagy üzleted. Összesen akár 16 kamerával és 34 ablak- vagy ajtóérzékelővel bővítheted a rendszert. Biztosan értékelni fogod, hogy az új kamerarendszer kompatibilis az EufyCam előző generációjával. Az EufyCam kamerarendszer előnye a vezeték nélküli kommunikáció, valamint a kamerák felszerelésének lehetősége kábelek nélkül.


Intelligens képjavítás

Tisztább képet kaphatsz a felvételen szereplő emberekről az intelligens technológiának köszönhetően, amely megbízhatóan ismeri fel az embereket és javítja a kijelzőn látható képet.

Személyek észlelése

Az intelligens személyfelismerő technológia fejlett algoritmusok segítségével érzékeli az embereket a tárgyak és állatok közül, kiküszöbölve a hamis riasztásokat.

Biztonsági értesítés

Ha a készülék gyanús mozgást észlel a megfigyelt területen, azonnal biztonsági riasztást küld mobiltelefonodra.

Aktív zónák

Az észlelési terület testreszabásának lehetőségével csak a számodra releváns figyelmeztetéseket kapod meg.

Kétirányú kommunikáció

Az EufyCam 2 Pro Wi-Fi kamera beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, amely kényelmes kétirányú kommunikációt biztosít a látogatókkal.

Intelligens otthoni támogatás

Csatlakoztasd az EufyCam 2 Pro kamerarendszert az Apple HomeKit, a Google Assistant vagy az Amazon Alexa technológiákhoz, és  szerezz teljes körű irányítást okos otthonod eszközei felett.

Fejlett adattitkosítás

A maximális biztonság érdekében az EufyCam 2 Pro Wi-Fi kamera fejlett, katonai szintű AES 256 bites adattitkosítást használ. Ezenkívül a felvételek csak akkor érhetők el, ha bejelentkezel fiókodba. 

Jelismétlés mód

A Home Base egység (nem tartozék) WiFi jelismétlőként működik, amely kiterjeszti a vezeték nélküli hálózat lefedettségét.


Az EufyCam 2 Pro egyszerű beállítást és vezérlést kínál mobilalkalmazás segítségével

A kamerarendszer összes beállítását Te is kezelheted, szakértő segítsége nélkül is. Az EufyCam 2 Pro Wi-Fi kamera gombnyomással párosítható a vezérlőegységgel. Használd az Eufy Security mobilalkalmazást Android és iOS rendszerekhez a kamerarendszer egyszerű kezeléséhez, a megfigyelt terület valós idejű felügyeletéhez illetve afelvételek megtekintéséhez. Az alkalmazás értesítéseket küld gyanús helyzetek észlelésekor is.



Paraméterek

Összehasonlít

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Videó

Maximális felbontás
2304 × 1296 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
7,5 m Kész!
Betekintési szög
140 ° Kész!
Zoom
Digitális Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
WiFi Kész!
Memóriakártya nyílása
NVR (HDD) Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

2+1 akkor ez 3db kamerát tartalmaz?

Kérdések és válaszok: EufyCam 2 Pro 2 + 1kit
Kiegészítők: EufyCam 2 Pro 2 + 1kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EufyCam 2 Pro 2+1kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EufyCam 2 Pro 2 + 1 kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EufyCam 2 Pro - 2+1 Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EufyCam 2 Pro - 2+1 Set.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ