30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D (set)

Termékkatalógus
EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D (set)
IP kamera - beltéri és kültéri, napelemes, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, színes éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 116° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás érzékelése, kétirányú hang, e-mail értesítés, hangriasztás, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció EZVIZ segítségével, napelem, tartó és tápkábel a csomag része, mérete 62,8 × 62,8 × 104,76 mm (Ma×Sz×Mé)
60 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EZVIZ22_33 Termékszám:  CS-BC1C/SP(4MP)
EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D (set) 60 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D (set)

EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) kül- és beltéri IP kamera

beépített akkumulátorral

Az EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) modern IP-kamera számos hasznos funkciót kínál, amelyeket minden nap és minden éjjel kihasználhatsz. A kamerát erőteljes infravörös LED-fénnyel szerelték fel, amely lehetővé teszi, hogy még sötétben is nagyon jól megkülönböztesse a részleteket. Az EZVIZ kamera 116 fokos látómezővel és intelligens követési funkcióval rendelkezik. A fejlettebb és gazdaságosabb H.265 videótömörítési technológiánakköszönhetően az eszköz a felvételek tárhelyének akár felét is megtakaríthatja a korábbi H.264-hez képest. Az EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) IP-kamera további nagy előnye a WiFi-kapcsolat (2,4 GHz) vagy a beépített akkumulátor, amelynek köszönhetően működése teljesen önálló, és bonyolult tápkábelek telepítése sem szükséges.

Az EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) minden részletet megjelenít

A nagy felbontású 2K technológiának köszönhetően az EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) IP kamera a legapróbb részleteket is tökéletesen megjeleníti. A kép minden része hihetetlenül éles és tiszta lesz, még az akár 4x-es digitális zoom használatakor is. A tökéletes képreprodukció az élő videóra és a rögzített felvételekre egyaránt vonatkozik.

EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D

Hosszú élettartamú akkumulátor

Az EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) intelligens kamera 10 400 mAh-s tölthető akkumulátorral rendelkezik, amely bizonyos körülmények között akár 270 napig is működhet. Előnye, hogy a kamera egy kompatibilis napelemmel is működtethető.

EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D

Kétirányú kommunikáció az EZVIZ kamerán keresztül

Beszélj szeretteiddel, és ijeszd el a nem kívánatos látogatókat a kétirányú hangkommunikációs funkcióval, amely az EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) egyik hasznos funkciója.

EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D

Az EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) IP-kamera védi a privát szférádat 

Az EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) kamera elsődleges célja az adataid és magánéleted védelme. Minden továbbított információ titkosítása 128 bites AES titkosítással, TLS protokollal és többlépcsős hitelesítéssel történik. Az EZVIZ IP-kamera alvó üzemmódba állítva is védi a magánéleted.

EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D

Rugalmas felvétel tárolási lehetőségek

Minden rögzített adat tárolható a beépített 32 GB-os eMMC-tárolón. Opcionálisan a felvételek egyidejűleg az EZVIZ CloudPlay rendszeren is tárolhatók.

EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D

Megnövelt ellenállóság az időjárási viszontagságokkal szemben

A beépített akkumulátor ellenére az EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) IP66-os védettségű, emellett hosszú távú védelmet nyújt még a legzordabb körülmények között is.

EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D

Az EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) gyorsan telepíthető

Nem szeretnél foglalkozni a tipikusan bonyolult IP-kamerák telepítésével? Ebben az esetben az EZVIZ eLife 2K+ BC1C (4MP) a megfelelő megoldás. A csavaros talpnak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen felületre tökéletesen felszerelhető.



Az EZVIZ Solar Panel D közvetlenül a napenergiából táplálja az IP-kamerákat

Egyszerűsítsd az életed, és használd az EZVIZ napelemet a kompatibilis IP-kamerák energiaellátásához, amelyet kifejezetten a következő modellek áramellátására terveztek: CS-BC1C, CS-BC1-B1, CS-BC1-B2, CS-BC1-B3 és CS-BC1. A 4 méter hosszú kábelnek köszönhetően a napelemet úgy helyezheted el, hogy a nap nagy részében elegendő energiát kapjon.

Nagy hatékonyságú kompakt napelem

Az EZVIZ Solar Panel D napelemmel a készüléknek csak néhány óra közvetlen napfényre van szüksége naponta ahhoz, hogy az  folyamatosan működjön. Ennek oka az, hogy a panel nagy hatékonyságú monokristályos szilíciumcellákból készül, és akár 4,2 W teljesítményt is biztosít.

EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D

Az EZVIZ napelem egyszerűen és gyorsan telepíthető 

Az EZVIZ napelem egy 360 fokban elforgatható konzolra van szerelve. Ugyanakkor egy 4 méter hosszú kábel is csatlakozik hozzá, amely rugalmasságot biztosít a szerelés során. Egyszerűen szereld fel a biztonsági kamerát oda, ahol szükséged van rá, majd keresd meg a tökéletes helyet a napelem telepítéséhez.

EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D

Kiváló mobilalkalmazás

Az IP-kamerához egy kiváló EZVIZ mobilalkalmazás is tartozik, amely lehetővé teszi, hogy azonnali értesítést kapj a rögzített területen történő mozgásokról, élő közvetítést nézhess, vagy megtekinthesd az előzményeket. A napelemen keresztül az akkumulátor töltöttségéről is kapsz egy állapotjelentést, így mindig tökéletes áttekintésed lesz a rábízott terület biztonsági állapotáról.


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország Kész!
Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
EZVIZ Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
EZVIZ Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Elemes, Napelemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák Kész!

Tulajdonságok

Használat
Beltéri, Kültéri Kész!
Éjjellátás
Színes Kész!
Érzékelés
Mozgás Kész!
Audio
Kétirányú hang Kész!
Értesítés
E-mail Kész!
Riasztás
Hang Kész!

Videó

Maximális felbontás
2560 × 1440 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
10 m Kész!
Betekintési szög
116 ° Kész!
Zoom
Digitális Kész!
Objektív típusa
Szilárd Kész!
Videó kompresszió
H.264, H.265 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
Cloud Kész!
Interfész
WiFi Kész!

Méretek

Szélesség
62,8 mm Kész!
Magasság
62,8 mm Kész!
Mélység
104,76 mm Kész!

Csomagolás

Csomag része
Napelem, Tartó, Tápkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D (set) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D (set). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D (set).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ