A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

G21 Fire Classic

Termékkatalógus
G21 Fire Classic
5 3 értékelés
Elektromos kandalló - elektromos fal, 3 beállítási lehetőség: igazi láng hatás fűtés nélkül és fűtéssel, távirányító, túlmelegedés elleni védelem, fűtési teljesítmény 750/1 500W, HxSzxMa.: 58x88x11,4 cm, lapos üveg
Kód:  EAG001g Termékszám:  GA-AMZ-MED

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

G21 Fire Classic

Szeretnél egy kandallót, de a jelenlegi otthonodban nincsen rá lehetőség? Akkor a Krb Garden 21 Fire Classic készülékét Neked találták ki. Ezt az elegáns elektromos kandallót síküveggel mindenütt használhatod, ahol nincs más elérhető, villamos energiával működő hőforrás. Helyezd el a kandallót a falon, és néhány másodpercen belül megtapasztalod az egyedi hangulatot, hogy milyen is a kandalló mellett üldögélni. A valódi tűz tökéletes fénye és a választható fényhatás teszi ezt a gyönyörű kandallót a belső tér csodás kiegészítőjévé. Hagyományos síküveges kivitelezés jellemzi.

Három elérhető beállítás áll rendelkezésedre - 750 W és 1500 W fűtéssel vagy anélkül. Természetesen jár hozzá egy távirányító, emellett fokozatosan állítható termosztát és túlmelegedés elleni védelem jellemzi. Ez a kompakt elektromos kandalló igazán könnyű, így a romantikus hangulatú kandallót bárhol élvezheted - a lakásban, erdei kabinban vagy akár a nyaralóban. 

Műszaki adatok:

Típus:
Elektromos fali kandalló

Teljesítmény:
750 W vagy 1500 W

Jellemzők:
Egyszerű csatlakoztatás bedugással
Valósághű tűzhatás
Működés fűtéssel vagy anélkül
Állítható termosztát
Állítható fényerő
Túlmelegedés elleni védelem
Távirányító
Síküveg

Méretek:
58 x 88 x 11,4 cm

Paraméterek

Energiafelhasználás
1 500 W Kész!
Fűtési teljesítmény
1 500 W Kész!
Teljesítményszintek száma
2 Kész!

Tulajdonságok

Energiafelhasználás
1 500 W Kész!
Fűtési teljesítmény
1 500 W Kész!
Teljesítményszintek száma
2 Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: G21 Fire Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Fire Classic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si G21 Fire Classic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte G21 Feuer Classic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte G21 Feuer Classic.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ