Akvizice ApF HU ApF HU

PC alkatrészek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

Szeretnél saját erőteljes gamer számítógépet építeni, hogy részleteiben élvezhesd a legfrissebb játékokat, vagy egy nagy teljesítményű munkaállomást, esetleg megbízható irodai számítógépet szeretnél összeállítani, de elveszel a különböző számítógép alkatrészek végtelen választékában? Segítünk, hogy a megfelelő PC alkatrészek kerüljenek a kosaradba, illetve mutatunk néhány példát is inspirációképpen.

Tovább

Milyen PC alkatrészek szükségesek a számítógép megépítéséhez?

Egy teljes funkcionalitású számítógép összeállítása többféle PC alkatrész gondos összeválogatásával kezdődik, a kínálat viszont gyakran zavarba ejtően bőséges. Nem tudod, hogy pontosan mire van szükséged? A számítógép alapját a processzor, a RAM memória és a videókártyával felszerelt alaplap alkotja. Mindezek, a merevlemezzel együtt, a számítógépházban kapnak helyet. Általában a gépházak nem rendelkeznek gyárilag beépített PC tápegységgel, ebben az esetben azt külön meg kell vásárolni. Miután elkészült a számítógép alkatrészek segíségével a számítógépház, különböző PC tartozékokra is szükséged lesz.

Alaplap

Minden PC legfontosabb része az alaplap, hiszen minden más számítógép alkatrész erre épül rá. Kiemelt figyelmet kell fordítani az alaplapon található foglalat típusára, amely a processzorhoz csatlakozik. Az alaplapok több formátumban is kaphatók:

  • Az eATX-et több videókártyát is befogadó, csúcskategóriás számítógépekhez tervezték.
  • Az ATX a nagyteljesítményű gamer számítógépek és munkaállomások számára készült.
  • Az mATX leginkább alacsony költségű irodai- és multimédiás számítógépekhez alkalmas.
  • A Mini-ITX elsősorban kompakt irodai és HTPC számítógépekhez, illetve Media Center PC-khez ajánlott. Multimédiás tartalmak megtekintéséhez és egyszerűbb alkalmazásokhoz ideális választás.

Processzor

A processzor az egész számítógép agya, kétségtelenül az egyik legfontosabb PC alkatrész. Feladata a szükséges számítási műveletek végrehajtása. A számítógép összeállításakor meg kell bizonyosodni a foglalatról, más néven a socket-ről, hogy az mindenképpen kompatibilis legyen az alaplappal. A processzorok piacát az Intel és az AMD gyártók uralják. A számítógép használatától függően fontos, hogy megfelelő gondossággal válaszd ki a CPU magok számát.

  • A kétmagos processzorok az olcsó irodai összeállításokhoz alkalmasak.
  • A négymagos CPU-k már jól teljesítenek játékok és grafikai programok futtatása során.
  • A hatmagos és nyolcmagos processzorokat úgy tervezték, hogy az igényes alkalmazásokat és a legújabb játékokat is képesek legyenek kezelni.
  • A többmagos CPU-k elsősorban a nagyteljesítményű szerver-összeállításokban és nagy mennyiségű számítási művéletet végző számítógépekben kapnak helyet.

Processzorral kapcsolatos további információkért olvasd el a Mi az a processzor? című cikkünket.

Rendszermemória

A RAM memória egy olyan számítógép alkatrész amely támogatja a processzor működését. Kapacitása meghatározza, hogy az operációs rendszer mennyi műveletet képes egyszerre végrehajtani. Mekkora memóriát válasszak?

  • A legtöbb operációs rendszer számára 4 GB RAM a minimális alap, de mindenképpen ajánlott legalább 8 GB RAM memóriát telepíteni a számítógépbe.
  • 16 GB memória már elegendő az erősebb irodai és multimédiás PC-k számára is.
  • A munkaállomások és a gamer számítógépek 32 GB, vagy annál nagyobb kapacitású memóriát igényelnek.

i

DDR3, DDR4 vagy DDR5?

Alacsony kategóriás összeállításokba DDR3 memória telepítése az ajánlott. Középkategóriás számítógépekhez remek számítási teljesítményt nyújtanak a DDR4 memóriák, míg a legerősebb processzorok számára a gyorsabb teljesítményt kínáló DDR5 memóriát ajánljuk. Mindemellett a legfontosabb, hogy mindig ellenőrizd le az alaplap és a processzor által támogatott memóriatípust és annak megfelelően válassz.

Videókártya

A videókártya egy olyan számítógép alkatrész, amely nem hiányozhat egy gamer összeállításból sem, de a munkaállomásokban is fontos szerepet töltenek be, beleértve az erősebb irodai- és multimédiás PC-ket is. A videókártyákon található grafikai chip piacvezető gyártói az NVIDIA és az AMD. A videókártyák a számítógép használatától függően négy kategóriába sorolhatók:

  • Multimédiás videókártyák és videókártyák irodai használatra - csak kevésbé igényes feladatokat képesek kezelni, mint például a filmek és a nagyfelbontású videók lejátszása, egyszerűbb játékok futtatása és igényesebb webhelyek böngészése.
  • A gamer videókártyák főleg Full HD felbontású játékokhoz és videószerkesztéshez ideálisak.
  • A csúcskategória képviselői a VR-Ready és a 4K videókártyák, melyek a valódi kihívást jelentő 4K felbontású, illetve virtuális valóságot megjelenítő játékokat is képesek kezelni.
  • A professzionális videókártyákat erőteljes munkaállomásokhoz tervezték és CAD programokhoz optimalizálták. Játékokhoz nem igazán megfelelőek.

Ha csupán irodai célra tervezel PC-t összeállítani, az alaplapba vagy a processzorba integrált videókártyára is megfelelő választás lesz. Bővebb információkért olvasd el a Milyen videókártyát vegyek? című cikkünket.

Merevlemez

A merevlemezeket az adatok tárolására és olvasására használjuk. A számítógép alkatrészek ezen kategóriája alapvetően a nagyobb kapacitású HDD-kre és a gyorsabb SSD-kre osztható fel.

  • Az irodai PC-k és a multimédiás számítógépek összeállításához ideális megoldást kínálnak a HDD merevlemezek, mivel nagy mennyiségű adat tárolására képesek. Az SSD-hez képest lényegesen lassabbak.
  • A munkaállomások, illetve gamer összeállítások esetében az operációs rendszer és az alkalmazások gyors futtatásához érdemes SSD-t használni, emellett az adatok tárolására egy terjedelmes kapacitású HDD is használható.
  • Nagy kapacitású, 2 TB-os vagy akár 4 TB-os SSD meghajtók ugyan már kaphatók, de az áruk sajnos még meglehetősen magas.

Ha a jelenleg elérhető leggyorsabb írási- és olvasási sebességet szeretnéd elérni, válassz a közvetlenül az alaplapra csatlakoztatható M.2 NVMe SSD meghajtók közül.

Számítógépház

Számítógépházat elsősorban annak belső méretei alapján érdemes választani, hogy megfelelően beleilleszkedjen az összes szükséges PC alkatrész. A számítógépházak több kategóriába sorolhatók:

  • Nagy tornyok - a legnagyobb méretű és nagy teljesítményű high-end összeállításokhoz alkalmas. Rengeteg hely áll rendelkezésre a jövőbeli bővítéshez, a vízhűtéshez, valamint számos ventilátor befogadására alkalmas.
  • Midi tornyok - az ATX méret bőven elegendő a legerősebb gamer PC-k és munkaállomások számára.
  • Mini tornyok – alkalmas az mATX alaplap formátumokhoz, ideális olcsóbb irodai és multimédiás PC-k összeállításához.
  • Mini ITX – az MITX formátumú alaplapokhoz tervezték, elsősorban a HTPC összeállításokhoz alkalmas.

A számítógépházak tápegységgel együtt, vagy külön-külön is megvásárolhatók.

Tápegység

A PC tápegységet a számítógép alkatrészek általános fogyasztását figyelembe véve kell kiválasztani. Ezt könnyen kiszámíthatod egy online erőforrás-tervező segítségével. Az egyszerűbb, kevésbé igényes játékokat futtató PC-k és munkaállomások számára 350W is elegendő, míg az igényesebb játékokat futtató összeállításokhoz és munkaállomásokhoz kaphatók 700-900 W-os tápegységek is.

Hűtés

A megfelelő hűtés még nagy terhelés mellett is megőrzi a PC alkatrészek optimális üzemi hőmérsékletét. Ha nem gamer számítógéppel vagy erőteljes munkaállomással rendelkezel, akkor alapszintű hűtés is elég számodra. Az erőteljes munkaállomásokhoz és csúcskategóriás gamer számítógépekhez hatékony ventilátorokra van szükség, vagy a még ennél is hatékonyabb vízhűtés beszerelésére. A hűtőbordák és egyes számítógép alkatrészek (pl.: processzor) központi chipje között hővezető paszta használata erősen ajánlott.

i

A különböző PC alkatrészek kiválasztása során segítségedre lehet a Hogyan rakd össze a számítógéped 8 lépésben című részletes cikkünk.

PC kábelek

A egyes számítógép alkatrészek gépházon belüli összekötéséhet, valamint a monitor, a perifériák számítógépre való csatlakoztatásához különböző PC kábelekre is szükséged lesz.

Opcionális PC alkatrészek

Az alábbi PC alkatrészek a számítógép működése szempontjából nem létfontosságúak:

Hangkártya

A hangkártya a legtöbb esetben már gyárilag beépítésre kerül az alaplapba, ezért ez a számítógép alkatrész az olyan felhasználók számára készül, akik kiváló minőségben szeretnének zenét hallgatni. Azonban a mai integrált hangkártyát is képesek 8 csatornás hangélményt nyújtani. A zenerajongók többnyire az erős hangkártyákat részesítik előnyben, amelyek hang- és játék kezelésére is alkalmasak.

TV kártya és videó rögzítő

Ha szívesen néznél TV-csatornákat a számítógépeden, vagy különböző lejátszókról szeretnél multimédiás tartalmakat digitalizáni, esetleg webkamerázni, felvételeket készíteni, akkor TV kártyára, illetve videó rögzítőre és VHS digitalizálóra is szükséged lehet.

Optikai meghajtó

Az optikai meghajtók létjogosultsága ma már megkérdőjelezhető, azonban a filmeket, játékokat és a különböző szoftvereket sokan még mindig DVD lemezeken szerzik be.

Hálózati kártya és vezérlőkártya

Az alaplapok ugyan rendelkeznek beépített Ethernet adapterrel, WiFi hálózatra való csatlakozásra azonban a többségük nem képes, ezért igény esetén szükséged lehet valamilyen kiegészítő külső vagy belső hálózati kártyára. Hasonló a helyzet a vezérlőkártyákkal is, melyek például Bluetooth és egyéb csatlakozási lehetőséget biztosítanak számodra.

Különféle PC összeállítások

Ha inspirálódni szeretnél a különböző típusú számítógépes összeállításokat illetően, az alábbi listában találod az Alza PC-k különböző kategóriáit.

  1. Erőteljes Alza Gamer PC összeállítás a szenvedélyes játékosoknak.
  2. Professzionális Alza PC a zökkenőmentes munkavégzéshez, streaminghez vagy videószerkesztéshez.
  3. Megbízható irodai Alza PC összeállítás a mindennapi irodai tevékenységekhez, ésszerű áron.
  4. Egyedi PC összeállítás - különleges igényeidet a legnagyobb szakértelemmel, lelkiismeretesen tesztelt számítógép alkatrészek összeszerelésével valósítjuk meg.

PC Tuning

A PC Tuning elsősorban a szenvedélyes számítógéprajongóknak és egyben szakértőknek szól. A kategórián belül megtalálható minden olyan számítógép alkatrész, ami egy nagy terhelésnek kitett, avagy optikailag feltuningolt összeállításhoz szükséges lehet. Az ún. overclocking, azaz túlhajtható számítógép alkatrészek kiemelet gondoskodást igényelnek, például a hűtés terén.

Bitcoin bányászat

A kriptovaluták fogalma ma már sokak számára ismerős lehet, de akik nemcsak adni-venni szeretnék, hanem termelni is, azok számára nyitva áll a Bitcoin bányászat kapuja. A bányászathoz mindenből a legerősebb számítógép alkatrész szükséges, vagy speciálisan erre a célra készült PC alkatrészek beszerzésére van szükség. Amennyiben még nem vagy jártas a témában, olvasd el a Bitcoin (Minden, amit tudni kell róla) és a Hogyan bányásszunk kriptovalutát? című cikkeinket.

Programozható elektronika

A programozható elektronika minden korábbinál egyszerűbb és szórakoztatóbb megoldást kínál a programozás tanulására. A programozható elektronika azonban nem egy klasszikus értelemben vett PC alkatrész. Ezekre a könnyen összeszerelhető eszközökre az egyedileg megírt programok néhány kattintással, egy USB kábelen vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül másodpercek alatt feltelepíthetők. A legismertebbek minden bizonnyal a Raspberry Pi miniszámítógépek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
RAM memória - 2x16GB, PC4-25600, 16 CL, feszültség 1.35 V, passzív hűtés, RGB megvilágítás és XMP 2.0
36 790 Ft

2.
RAM memória - 2x16GB, PC4-25600, 16 CL, feszültség 1.35 V, passzív hűtés és XMP 2.0
29 790 Ft

3.
MSI PRO Z690-P DDR4 Szállításra kész > 5 db
Alaplap - Intel Z690, Intel LGA1700 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x4, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 5000MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
84 590 Ft

Még több
4 713 termék
4,8
MAONO AU-AM200
DJ rendszer - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 4, 12 beépített effektus, kimenetek: 2× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 6× 3,5 mm-es sztereó Jack, 3,5 mm Jack fejhallgató kimenet, Bluetooth
31 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAON003
4,7 263×
AXAGON ADSA-FP3 FASTport3
Átalakító USB-A >>> SATA - LED indikátor, egyenes végződés, kábel hossza 0,22 m
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b04
3,5
BANANA Pi M2 Berry
Mini PC - Cortex-A7 Quad-Core 1,6 GHz processzor, ARM Mali 400 , 1 GB RAM, Wi-Fi, HDMI, 1 × USB 2.0, Nincs feltüntetve
18 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BA106a
4,9 46×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB
Videókártya - 12 GB GDDR6X (21000 MHz), NVIDIA GeForce, Ada Lovelace (AD104, 1920 MHz), Boost órajel 2475 MHz, PCI Express x16 4.0, 192Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1a
Szuper ár
227 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EGr4070gh1
5,0
TP-Link Archer T2UB Nano
WiFi USB adapter - WiFi 5, WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b és WiFi 802.11a Wi-Fi szabvány, átviteli sebesség a 2,4 GHz-es sávban 200 Mb/s, átviteli sebesség az 5 GHz-es sávban 433 Mb/s, bluetooth és plug and play, integrált antenna
8 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_059
Tascam DR-60DMKII
Hangrögzítő professzionális, alkalmas DSLR fényképezőgépekhez, SD/SDHC-kártyára történő rögzítés, 4 csatorna (2x sztereó), XLR bemenet, 6,3 mm-es jack bemenet, 3,5 mm-es jack bemenet és kamerakimenet, 3,5 mm-es jack fejhallgató kimenet, USB Mini-B, USB 2.0, 4xAA vagy USB tápegységről működtethető, USB kábel mellékelve
90 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TSC001s
3,9 17×
Dazzle DVD Recorder (BOX)
Videószerkesztő program - Corel Dazzle, 1 készülék számára, korlátlan licenc, nyelv: CZ, EN, DE, FR, IT, ES, PL, nl, RUS, fi, SV, DA, PT, telepítés: CD/DVD, háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows
26 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ570k
4,9 199×
Samsung Portable SSD T7 Shield 4TB fekete
Külső merevlemez 4000 GB - SSD tárhely, ellenálló, USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) csatlakozás, olvasási sebesség akár 1050MB/s, írási sebesség akár 1000MB/s, IP 65 védelem, AES-256 titkosítás, anyaga alumínium és gumi, kábel a csomag része, mérete 88 × 59 × 13 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 98 g
Szuper ár
111 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS016k7
3,8 39×
CellularLine Bluetooth audio vevő MS fekete
Bluetooth adapter - külső,, csatlakozó típusa: 3.5mm jack stereo
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ481a3
4,3 26×
EDIMAX Bluetooth 5.0 USB Adapter BT-8500
Bluetooth adapter - külső, Bluetooth 5.0, csatlakozó típusa: USB 2.0, adatátviteli sebesség: 3 Mb/s, hatósugár: 40 m
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: edim_21_01
4,8 33×
AXAGON ADSA-FP2A, USB-A 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Átalakító USB-A >>> SATA - LED indikátor, egyenes végződés, kábel hossza 0,2 m
Szuper ár
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b02e
4,3 21×
M-Audio M-Track SOLO
Külső hangkártya - USB-B kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 2 csatorna, bemenet 1× Jack 6,3 mm, 1× Combo XLR, 1× Hi-Z, kimenet, 2× RCA, mérete 55 × 164 × 144 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 300 g, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PMA60a5
4,6 85×
PremiumCord SCART to HDMI 1080P átalakító + tápegység, 230V
Átalakító HDMI és SCART - maximális áram 1 A, LED indikátor, egyenes végződés
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FV203a2
3,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
QOOBE I Celeron N5105 (8 + 128 G)
Mini PC - Intel Celeron N5105 Jasper Lake 2,9 GHz, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, 3× USB 3.2, Windows 11 Pro
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Zozt1a1
4,6 36×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE
Videókártya - 16 GB GDDR6 (16000 MHz), AMD Radeon, RDNA 2.0 (Navi 21, 1700 MHz), Boost órajel 2105 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 1.4 és HDMI 2.1
165 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XFXr6800m1
5,0
NAS QNAP TS-264-8G
NAS - külső keret 2× 2,5" és 3,5" SSD + HDD számára, Intel Celeron 2,9 GHz CPU, 8 GB DDR4, 8 GB max. RAM, 2× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 2× LAN, ház
223 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Qnap22_55
5,0
Jabra Panacast HUB
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A, RJ-45 és USB-C, 3× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül, szabványok USB 3.2 Gen 1, méretek 1,2 × 9,5 × × 5,1 cm (H×Sz×Mé), méretek 1,2 × 5,1 cm (H×Mé), méretek 1,2 × 9,5 cm (H×Sz), fekete kivitel
58 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JQ449e
4,9 199×
Samsung Portable SSD T7 Shield 1TB fekete
Külső merevlemez 1000 GB - SSD tárhely, ellenálló, USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) csatlakozás, olvasási sebesség akár 1050MB/s, írási sebesség akár 1000MB/s, IP 65 védelem, AES-256 titkosítás, anyaga alumínium és gumi, kábel a csomag része, mérete 88 × 59 × 13 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 98 g
Szuper ár
37 530 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS016k3
4,1 40×
FIXED Signal Bluetooth 5.1 Hangvevő beépített mikrofonnal - fekete
Bluetooth adapter - belső, Bluetooth, csatlakozó típusa: USB 2.0
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP9010a1
ORICO BTA-403 kék - Bluetooth adapter
Típusok
4,3 25×
ORICO BTA-403 kék
Bluetooth adapter - külső, Bluetooth 4.0 és USB, csatlakozó típusa: USB 2.0, adatátviteli sebesség: 3 Mb/s, hatósugár: 20 m
1 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0802a5
4,4 51×
UGREEN USB 2.0 to 3.5mm Bluetooth Transmitter/Receiver Adapter with Audio Cable
Bluetooth adapter - külső, 3,5 mm jack, csatlakozó típusa: USB
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre156
4,5 65×
Creative SOUND BLASTER Play! 3
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, rendeltetése gaming, mintavételi frekvencia 96 kHz, bit mélység 24 bit, bemenet 1× Jack 3,5 mm, mérete 22 × 138 × 9 mm (Ma×Sz×Mé), software a csomag része
8 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HC163e3
4,8 86×
I-TEC USB 3.0 Metal Gigabit Ethernet
Átalakító USB-A >>> RJ-45 - egyenes végződés, kábel hossza 0,1 m
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP910n5k
4,0
BANANA Pi M2 ZERO
Mini PC - Cortex-A7 Quad-Core processzor, ARM Mali 400 , 0,5 GB RAM, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, operációs rendszer nélkül
7 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BA101g

PC alkatrészek

grafikus kártyaMi az a DLSS? A DLSS az egyik legizgalmasabb technológia, amely az NVIDIA GeForce RTX videokártyák megjelenésével került be a köztudatba. Hogyan működik valójában, és mire jó?
A processzor cseréjének gondolata a legtöbb ember számára fejtörést és bizonytalanságot okoz. Mégis, sokunk előbb vagy utóbb kénytelen lesz szembenézni a feladattal. Rábízhatjuk másra is, de mi magunk is elvégezhetjük. Fontos azonban, hogy tudjuk, mit csinálunk, és mire...
A különböző RAID lemezkötegek alapvető módon különböznek egymástól, ami befolyásolja a teljesítményüket, a biztonságot és az árat. Egyes kötegek alkalmasak az írás és olvasás gyorsítására, míg mások szinte azonnali adatmentést biztosítanak több meghajtó hirtelen...
cikkMerevlemez ellenőrzése és javítása A merevlemez hibák nem elszigetelt jelenségek. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogyan lehet őket előre jelezni. Azt is megtudhatod, mi a teendő, ha a hiba már bekövetkezett, és máris rendellenes viselkedést vagy fájlvesztést tapasztalsz a lemezen.
A gyorsítótár egy puffer, amely adatokat tárol a későbbi gyors hozzáférés érdekében. Előnye a nagy sebesség és a rövid hozzáférési idő. A cache-memória megtalálható a processzorokban, merevlemezekben stb.
Még csak néhány hónap telt el azóta, hogy az Apple bemutatta az ijesztően gyors M3 chipeket. És most ez a csiszolt szilíciumdarab a MacBook Air-be is bekerül. A világ legnépszerűbb laptopja most még jobb lett. A hardveres fejlesztéseknek köszönhetően számos új funkciót...
További cikkek Összes cikk

PC alkatrészek

A PC alkatrészek kategóriában összesen 4702 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PC alkatrészek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább PC alkatrészek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PC alkatrészek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PC alkatrészek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ