A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Gamepad

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Platform
PC
(235)
PS5
(36)
Xbox Series X|S
(163)
PS4
(41)
Xbox One
(144)
Csatlakozás módja
Vezetékes
(218)
Vezeték nélküli
(220)
Felszerelés
Vibráció
(261)
Háttérvilágítás
(67)
Analóg stick
(363)
Hangszóró
(33)
Mikrofon
(23)
Haptikus válasz
(28)
Egyéni gomb-hozzárendelés
(88)
Gombok száma
4 ×
33 ×
-
Szín
Fehér
(71)
Camo
(8)
Fekete
(181)
Piros
(38)
Lila
(13)
Kék
(30)
Narancssárga
(7)
Átlátszó
(2)
Lila
(2)
Rózsaszín
(16)
Ezüst
(6)
Világosszürke
(2)
Szürke
(11)
Átlátszó
(6)
Türkizkék
(7)
Többszínű
(34)
Zöld
(14)
Arany
(7)
Sárga
(11)
Karbon
(1)

A gamepad a játékkonzol elengedhetetlen része, és a számítógépek és mobiltelefonok népszerű tartozéka. Az ergonomikus formák, a beépített érzékelők és az analóg vezérlőgombok biztosítják, hogy a gamepad az alkalmi és a komolyabb gamerek egyik alapvető eszköze. Mit kínálnak a PC-s, konzolos és mobiltelefonos gamepad modellek? Olvass tovább.

Tovább

Gamepad - Miért érdemes beszerezni?

A gamepad különleges tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas a legtöbb elektronikus játék vezérlésére. Milyen előnyöket kínál a gamepad?

  • A több vezérlőgomb simább játékélményt biztosít mind az alkalmi, mind a komolyabb gamereknek akár multiplayer módban is.
  • Bizonyos gamepad típusok használhatók konzolhoz, Windows 10 PC-hez, okostelefonhoz vagy tablethez.
  • A gamepad vezérlőegységei közé tartozik a giroszkóp, a gyorsulásmérő, vagy éppen az analóg stick, amely korlátlan mozgást biztosít.
  • A gamepad ergonomikus formát és elrendezést kínál a maximális kényelem és hatékonyság érdekében még a hosszú játékmenetek során is.

i

Az autós vagy repülős játékokhoz és szimulátorokhoz inkább alkalmas a gamer kormány vagy a joystick.

Gamepad - Válaszd a megfelelőt a konzol szerint

Az ideális gamepad kiválasztásakor a legelső szempont a játékkonzol típusa. Bizonyos gamepad modellek előnye a széleskörű kompatibilitás, tehát többféle játékkonzol típussal is használhatók. Milyen gamepad típusokat különböztetünk meg a velük használt eszköz típusa szerint?

PC Gamepad

A Gamepad PC-hez testreszabási lehetőségek széles skáláját, számtalan funkciót, vezetékes és vezeték nélküli használatot és számos további ínyencséget kínál a kényelmes, villámgyors és hatékony használat érdekében. Több gamepad használatával egyszerre több barátoddal is játszhatsz ugyanazon a számítógépen. Választás előtt győződj meg róla, hogy kedvenc játékod támogatja a PC gamepad használatát.

PlayStation Gamepad

A Sony PlayStation gamepad modelleket a professzionális játékosok magas szintű igényeinek megfelelően tervezték. Egy olyan világban, ahol a legkisebb hiba is a játék végét jelentheti, a PS4 vezérlő minden tekintetben pontosságot és hatékonyságot garantál. Milyen újításokat hozott a legutolsó PlayStation gamepad?

  • A PS4 Gamepad volt az egyik első, amelyet háttérvilágítás és touchpad emelt új szintre.
  • A PS5 Gamepad a forradalmi haptikus válasz technológiával rendelkezik a még érzékenyebb és pontosabb irányítás érdekében.

Még mindig ragaszkodsz a PlayStation 3 konzolodhoz? Nézd meg PS3 Gamepad kínálatunkat.

Xbox Gamepad

Az Xbox gamepad ismerős minden gamer számára már első pillantásra. Összetéveszthetetlen kialakítással rendelkezik, tökéletesen illeszkedik a kézbe, és kivételes pontossággal és sebességgel kápráztat el. Xbox One és Xbox Series gamepad modellek is találhatók a piacon, továbbá az eredeti modellek Windows 10 PC-vel is használhatók. Mit kínálnak a legújabb hivatalos Xbox gampepad modellek?

  • Az Xbox One Gamepad új szintre vitte a haptikus válasz technológiát.
  • Az Xbox Series Gamepad textúrált markolattal rendelkezik a szilárdabb fogás érdekében, valamint továbbfejlesztett D-padot is kínál.
Adaptív gamepad

Különlegesség a mozgáskorlátozott gamerek számára tervezett adaptív gamepad, amelyhez egyedi gombokat és egyéb vezérlőelemeket csatlakoztathatnak, hogy az vezérlést a saját korlátaikhoz igazítsák.

Nintendo Switch gamepad

A Nintendo Switch Gamepad általában kétféle módon használható. Gyakran helyettesíti a speciális Joycon-vezérlőket, amelyek eredeti modellként csatlakoztathatók a konzolhoz. A másik lehetőség a hagyományos gamepad használat, amit akkor fogsz értékelni, ha nem vagy túlságosan otthonos a Joycon vezérlőkkel.

Gamepad mobiltelefonhoz

A gamepad telefonhoz széles körű kompatibilitásával szerez pontot. Különösen kifinomult kialakításával tűnik ki, illetve a levehető és állítható mobiltelefon tartókkal. Egy mobillal használható gamepad előnyt jelent bármelyik játékossal szemben, de természetesen a játéknak támogatnia kell a gamepad-et.

PlayStation gamepad
PS5 gamepad

Gamepad PC, Xbox
Xbox Series gamepad

Nintendo Switch Joypad
Nintendo Switch gamepad

Gamepad mobil
Gamepad telefonhoz

i

A gamepad-ek különféle típusai a gombok elrendezésében vagy azok funkcióiban is eltérhetnek. Egyes modellek lehetővé teszik, hogy a gamerek saját preferenciáik szerint változtassák meg a gombok elrendezését.

Gamepad - Hogyan válasszak?

A megfelelő gamepad kiválasztásakor a következő jellemzőket és paramétereket kell figyelembe venni.

Gamepad – vezetékes vagy vezeték nélküli?

Gamepad vásárolható vezetékes vagy vezeték nélküli kivitelben. Milyen előnyeik és hátrányaik vannak?

  1. Vezetékes gamepad használatakor a vezeték időnként útban lehet játék közben, viszont nem kell időt és energiát fordítani az akkumulátor töltésére. Elég csak csatlakoztatni, és máris kezdődhet a játék.
  2. A vezeték nélküli gamepad garantálja a teljes mozgásszabadságot, így nagyobb távolságból is játszhatsz vele. A vezeték nélküli gamepad azonban rendszeres töltést vagy elemcserét igényel.

A gamepad Bluetooth technológiát használ a vezeték nélküli csatlakozáshoz. A vezeték nélküli PC gamepad a számítógéphez közvetlenül vagy egy speciális Bluetooth-adapter segítségével csatlakoztatható.

Eredeti vs. alternatív gamepad

Választáskor eredeti és alternatív, más cégek által gyártott gamepad modellekkel is találkozni fogsz. Az eredeti gamepad szinte mindig drágább, viszont a magasabb árért cserébe a legmagasabb minőségű dizájnt és kompatibilitást biztosítja. Egy alternatív gamepad általában olcsóbb, és néha több gombbal is rendelkezik, viszont lehetséges, hogy alacsonyabb minőséget képvisel, és a kompatibilitással is gondjaid lehetnek.

Gamepad - Hány gombos modellt érdemes választani?

Mindegyik gamepad némileg eltérő számú gombbal rendelkezik, ami befolyásolja az irányítást és a játékélményt. Az átlagos gamepad körülbelül 20 gombot tartalmaz, de vannak egyszerű vagy komplex változatok is, amelyek közel 50 gombbal rendelkeznek. Minél több gombbal rendelkezik egy gamepad, annál több lehetőséget nyújt, de annál nehezebb is lesz az irányítása.

Gamepad funkciók

Mindegyik gamepad modell számos különböző funkcióval büszkélkedhet a játékélmény fokozása érdekében.

  • Vibráció - Figyelmeztet az aktuális játékhelyzetre, így még jobban elmerülhetsz a kalandokban.
  • Egyéni gomb-hozzárendelés - Lehetővé teszi a gombok funkcióinak tetszés szerinti újrakonfigurálását.
  • Hangszóró - Hasznos lehet, ha nincs fejhallgatód, és szeretnél közelebb lenni a hangforráshoz.
  • Mikrofon - Megkönnyíti a kommunikációt a többi játékossal, ha nincs kommunikációra is alkalmas headset-ed.
  • Háttérvilágítás - dekoratív és funkcionális elemként is működik. Éjszakai játék során segít megtalálni a megfelelő gombot.
  • Analóg stick - A speciális kialakításnak köszönhetően 360°-ban mozgathatók, és nagyobb érzékenységet és hatékonyságot biztosítanak, mint a hagyományos gombok.
  • Haptikus válasz - egy új funkció, amely forradalmi érzékenységű vezérlést biztosít a nagyobb pontosság érdekében.

Gamepad tartozékok

Gamepad tartozékok kínálatunkban számos kiegészítő felszerelést találhatsz, amelyek tovább könnyítik és még hatékonyabbá teszik a gamepad használatát. A töltőállomások megkönnyítik és felgyorsítják a vezeték nélküli gamepad töltését, a tartók pedig biztonságosan tartják őket. De a legérdekesebbek mégis a gamepad védőborítások és a csúszásmentes gripek, amelyeket könnyen felhelyezhetsz a gamepad-re, és pontosabb irányítást érhetsz el.

i

Korlátozott a költségvetésed? Tekintsd meg akciós gamepad vagy használt gamepad kínálatunkat, és biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
468 termék
Backbone One PS5 Edition iPhone-hoz - Mobile Gaming Controller - Kontroller
Típusok
4,2
Backbone One PS5 Edition iPhone-hoz - Mobile Gaming Controller
Kontroller - Mobiltelefon platformhoz, kompatibilitás: iOS, 3,5 mm Jack, vibráció, analóg stick, fehér kivitel
50 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAC082
3,8 61×
Gembird JPD-WDV-01
Kontroller - PC, PS3 és PS2 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP157d6
3,3 29×
C-Tech Callon
Kontroller - PC és PS3 platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 1,8 m, USB-A, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430c91a
4,3 102×
Evolveo Fighter F1
Kontroller - Kompatibilis eszközök: Windows PC, PlayStation 3, Android box /okostelefon, vezeték nélküli, Bluetooth vagy 2,4 GHz, ergonomikus kialakítás, klasszikus gombkiosztás, kettős rezgés, nyolc irányú D-pad, egy pár precíziós joystick, levehető és állítható okostelefon tartó, akkumulátor
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ML085b
4,3
HyperX Clutch Gladiate RGB Xbox Controller
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 2,95 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés
24 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS998a3d
Leárazás -13 %
2 790 Ft 3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iPega83
4,1 36×
C-Tech Khort
Kontroller - PS3 platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, integrált elemek, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430c91c
4,5 22×
Hori Split Pad Pro - Pikachu Evee - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, analóg stick, zöld kivitel
20 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HORHW114
5,0
PlayStation 5 Access Controller
Kontroller - A sokoldalú készletet a különböző játékosok igényeihez lehet igazítani, és az akadálymentesítéssel foglalkozó közösséggel szoros együttműködésben tervezték, hogy a fogyatékkal élő játékosok kényelmesebb és hosszabb játékmenetekben részesülhessenek
36 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005DSA
Hori Split Pad Compact - Apricot Red - Nintendo Switch - Kontroller
Típusok
4,9
Hori Split Pad Compact - Apricot Red - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, analóg stick, piros kivitel
23 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HORHW161
PDP REMATCH Wired Controller - Radial White - Xbox - Kontroller
Típusok
4,6
PDP REMATCH Wired Controller - Radial White - Xbox + Xbox Game Pass Ultimate - 1M
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés
19 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: pdpx1c31
Freaks and Geeks Wireless Controller - Hogwarts Legacy Landscape - PS4 - Kontroller
Típusok
3,3
Freaks and Geeks Wireless Controller - Hogwarts Legacy Landscape - PS4
Kontroller - PS4 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, többszínű kivitel
14 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FraGe001b
5,0
PowerA MOGA XP-ULTRA Wireless Cloud Gaming Controller for Xbox, PC and Mobile
Kontroller - az Xbox Series X|S és az Xbox One-hoz, Windows 10/11 PC, Android, licensz, vezeték nélküli és vezetékes kapcsolat, USB-C, kábel hossza 3 m, 3,5 mm-es Jack-csatlakozó (a hangszórón), beépített 2000 mAh kapacitású akkumulátor, vibrálás, analóg karok, ergonomikus kialakítás, texturált fogantyú, két darab hozzárendelhető gomb, Bluetooth, okostelefon-klipsz a mobil játékhoz, 4 az 1-ben kialakítás, tartalmazza a Game Pass Ultimate-et 1 hónapra
61 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PowerAmg08
4,2 12×
N.Y.X Foldable 4,7-6,3" - fehér
Kontroller - Mobiltelefon platformhoz, fehér kivitel
890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: noe002
Razer Junglecat
Kontroller - Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, integrált elemek, analóg stick, fekete kivitel
45 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR073a3
PowerA Enhanced Wired Controller for Nintendo Switch - Hero's Ascent
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, microUSB (a vezérlőn), analóg stick, többszínű kivitel
11 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PowerActnsw50
Hama Gaming uRage Vendetta 210 Vezetékes gamepad
Kontroller - PC platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 2 m, USB-A, fekete kivitel
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB807g18
Canyon GPW-04 RGB 5in1
Kontroller - PS4, PS3 és Xbox 360 platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, átlátszó kivitel
18 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JV268a1h
4,8 1115×
PlayStation 5 DualSense Wireless Controller Midnight Black
Kontroller - PS5 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, mikrofon, haptikus válasz, fekete kivitel
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005DS2
3,8
ASUS ROG Raikiri
Kontroller - Xbox Series X|S platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, USB-C (a vezérlőn), vibráció, háttérvilágítás, fekete kivitel
37 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NO277a2
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - fekete - Kontroller Típusok
4,9 1189×
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - fekete
Kontroller - PS4 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, analóg stick, hangszóró, fekete kivitel
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX021l
8BitDo Pro 2 Wireless Controller - G Classic Edition - Nintendo Switch - Kontroller Típusok
5,0
8BitDo Pro 2 Wireless Controller - G Classic Edition - Nintendo Switch
Kontroller - PC, Nintendo Switch és Mobiltelefon platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, szürke kivitel
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: 8BitDoNSW06
Turtle Beach REACT-R, piros - Kontroller Típusok
4,3 21×
Turtle Beach REACT-R, piros
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 2,5 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-A, USB-C, USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, piros kivitel
15 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNCBb1b5
8BitDo Ultimate Wireless Controller with Charging Dock - White - Nintendo Switch - Kontroller Típusok
5,0
8BitDo Ultimate Wireless Controller with Charging Dock - White - Nintendo Switch
Kontroller - PC és Nintendo Switch platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, integrált elemek, vibráció, analóg stick, fehér kivitel
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: 8BitDoNSW27

Gamepad

Gamepad

A Gamepad kategóriában összesen 468 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamepad Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamepad A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamepad A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamepad vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ