Slevy s AP+ Slevy s AP+

Archív - Horror játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A számítógépes és konzolos horror játékok különösen a izgalom, a félelem és a túlélésért folytatott virtuális harc rajongóinak fognak tetszeni. Ha szeretsz a magas fűben lopakodni és elbújni az ellenség elől, vagy mutáns szörnyeket kaszabolni egy poszt-apokaliptikus világban, a horror játékok kínálatában biztosan megtalálod a neked megfelelőt. Olvass tovább, és tudj meg többet a horror játékokról.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
174 termék
Resident Evil 4 (2023) Gold Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: PSV0622nad
GYLT: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
Megszűnt
Termékkód: PSV0581ce
The Walking Dead: Destinies - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Megszűnt
Termékkód: XBSE0437
Five Nights at Freddys: Security Breach Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Játssz Gregory, a fiatal fiú szerepében, aki egy éjszakára a Freddy Fazbear Mega Pizzaplex nevű szórakoztatóközpontban rekedt. Freddy segítségével túl kell élned a Five Nights at Freddy’s sorozat újragondolt szereplőinek szinte megállíthatatlan támadását, emellett számos más szörnyű fenyegetés is vár rád.
Megszűnt
Termékkód: NSW1223ce
Daymare: 1994 Sandcastle - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Könyörtelen, halálos ellenségek, hardcore akció játékmechanizmusok, környezeti fejtörők, vérfagyasztó zene, óvatos felderítés és kiadós adag, koncentrált horror kombinációja vár rád.
Megszűnt
Termékkód: NSW1218
Greyhill Incident: Abducted Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Az utóbbi napokban bekövetkezett paranormális aktivitások jelentős növekedése Greyhill város megrémült és most már paranoiás lakóit meggyőzte arról, hogy a földönkívüliek köztük vannak. Senkiben sem bíznak. Greyhill kis negyede fél megszólalni, és a rendőrséghez fordulni, mert attól tartanak, hogy pszichiátriára küldik őket. Csak magukra számítva készülnek fel a harcra, bedeszkázzák az ablakokat és szomszédsági őrséget vezetnek be.
Megszűnt
Termékkód: MSX1444
Bramble: The Mountain King
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és lövöldözős
Megszűnt
Termékkód: PSV0403nad
Bramble: The Mountain King - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Egy sötét északi mítoszok által ihletett világban játszódó komor kaland. Fedezd fel a gyönyörű, de veszélyes és csavaros környezetet, hogy megmentsd a húgodat. Barangold be a csodákkal teli földet, és élj túl egy halálos találkozást a világ számos szörnyű lényével.
Megszűnt
Termékkód: NSW1180
Bramble: The Mountain King - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - Egy sötét északi mítoszok által ihletett világban játszódó komor kaland. Fedezd fel a gyönyörű, de veszélyes és csavaros környezetet, hogy megmentsd a húgodat. Barangold be a csodákkal teli földet, és élj túl egy halálos találkozást a világ számos szörnyű lényével.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0334
Bramble: The Mountain King - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és lövöldözős - Egy sötét északi mítoszok által ihletett világban játszódó komor kaland. Fedezd fel a gyönyörű, de veszélyes és csavaros környezetet, hogy megmentsd a húgodat. Barangold be a csodákkal teli földet, és élj túl egy halálos találkozást a világ számos szörnyű lényével.
Megszűnt
Termékkód: PSV0403
5,0
Bramble: The Mountain King - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - Egy sötét északi mítoszok által ihletett világban játszódó komor kaland. Fedezd fel a gyönyörű, de veszélyes és csavaros környezetet, hogy megmentsd a húgodat. Barangold be a csodákkal teli földet, és élj túl egy halálos találkozást a világ számos szörnyű lényével.
Megszűnt
Termékkód: MSX1443
Resident Evil 4: Deluxe Edition (2023) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - Leon S. Kennedy ügynök nyomozást indít az elnök lányának elrablása ügyében, amely a Los Illuminados néven ismert titokzatos szekta lelkén szárad. Leon keresése egy eldugott európai faluba vezet, ahol olyan borzalmakkal szembesül, amelyekkel még legrosszabb rémálmaiban sem találkozott, és csakis azokkal szembenézve tudhatja meg, hogy ki vagy mi áll mindez mögött.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2046
Resident Evil 4 Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, - Leon S. Kennedy ügynök nyomozást indít az elnök lányának elrablása ügyében, amely a Los Illuminados néven ismert titokzatos szekta lelkén szárad. Leon keresése egy eldugott európai faluba vezet, ahol olyan borzalmakkal szembesül, amelyekkel még legrosszabb rémálmaiban sem találkozott, és csakis azokkal szembenézve tudhatja meg, hogy ki vagy mi áll mindez mögött.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2047
Resident Evil 4 (Előrendelés) - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, - Leon S. Kennedy ügynök nyomozást indít az elnök lányának elrablása ügyében, amely a Los Illuminados néven ismert titokzatos szekta lelkén szárad. Leon keresése egy eldugott európai faluba vezet, ahol olyan borzalmakkal szembesül, amelyekkel még legrosszabb rémálmaiban sem találkozott, és csakis azokkal szembenézve tudhatja meg, hogy ki vagy mi áll mindez mögött.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2045
Signalis
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat
Megszűnt
Termékkód: MSX1416nad
5,0
Signalis - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős - Ébredj fel álmodból, és fedezz fel egy szürreális retrotech világot Elster, a replika technikus szerepében, aki elveszett partnerét és elveszett álmait keresi. Fejts meg egy kozmikus rejtélyt, tisztítsd meg a földönkívüli kormányzati létesítményt és fedezz fel félelmetes titkokat, kihívásokkal teli rejtvényeket és rémálomszerű lényeket.
Megszűnt
Termékkód: NSW1159
Signalis - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Ébredj fel álmodból, és fedezz fel egy szürreális retrotech világot Elster, a replika technikus szerepében, aki elveszett partnerét és elveszett álmait keresi. Fejts meg egy kozmikus rejtélyt, tisztítsd meg a földönkívüli kormányzati létesítményt és fedezz fel félelmetes titkokat, kihívásokkal teli rejtvényeket és rémálomszerű lényeket.
Megszűnt
Termékkód: MSX1416
Hello Neighbor 2: Standard Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai,
Megszűnt
Termékkód: MXESD2031
Hello Neighbor 2: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai, - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltési kulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulccsal, műfaj: stratégiai
Megszűnt
Termékkód: MXESD2030
Resident Evil 4: Collectors Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon keresése során a szálak egy vidéki faluba vezetnek Európában, ahol borzalmakkal fog találkozni, amiről legrosszabb rémálmaiban sem álmodott, és amelyekkel szembe kell néznie, hogy megtudja hogy ki vagy mi áll e mögött.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0217ce
Resident Evil 4: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon keresése során a szálak egy vidéki faluba vezetnek Európában, ahol olyan borzalmakkal találkozik, amiről legrosszabb rémálmaiban sem álmodott, és amelyekkel szembe kell néznie, hogy megtudja, ki vagy mi áll mindezek mögött.
Megszűnt
Termékkód: PSV0256ce
Resident Evil 4 Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának a Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon nyomozása során a szálak egy európai vidéki faluba vezetnek, ahol az ügynök olyan borzalmakkal fog találkozni, amiket még legrosszabb rémálmaiban sem látott, de amelyekkel szembe kell néznie, hogy megtudja hogy ki vagy mi áll mindezek mögött.
Megszűnt
Termékkód: MSX1410ce
Last Days of Lazarus - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A játék egy problémás férfi történetét meséli el, aki édesanyja halála után visszatér abba az otthonba, ahol gyermekként felnőtt. A játék a posztszovjet korszakból merít ihletet, amit gótikus atmoszférával és természetfeletti elemekkel vegyít. Ahogy a világ kezd összeomlani körülötte, úgy omlik össze maga a valóság is, és egy sor megmagyarázhatatlan esemény arra az útra tereli őt, hogy többet tudjon meg családja zűrös múltjáról.
Megszűnt
Termékkód: PSV0355
DARQ Ultimate Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai
Megszűnt
Termékkód: MSX1404nad
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ