Doručení zdarma Stellar Blade

Archív - Kalandjátékok PC-re

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
33 termék
SpongeBob SquarePants Cosmic Shake
PC játék - dobozos változat, műfaja kaland - Sellőkönnyek, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet is megsemmisülhet, és megnyílhatnak a kapuk egy lovagokkal, cowboyokkal, kalózokkal és őskori csigákkal teli kívánságvilágba. Ám ez nem olyan, amivel az általánosan kedvelt tengeri szivacs ne tudna kezelni.
Megszűnt
Termékkód: WG1346
Chicken Police - Paint it RED!
PC játék - dobozos változat, műfaja kaland - Vad történet a szerelemről, a halálról, a csirkékről és a megváltásról! A Chicken Police egy noir kaland rendőrségi partnerekkel, gondosan kidolgozott világgal, durva történettel és sok abszurd humorral.
Megszűnt
Termékkód: WG1320
Life is Strange: True Colors
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és kaland - Éld bele magad a Haven Springs városából származó Alex Chen szerepébe, aki régóta elnyomta képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichés ereje - az empátia lehetővé teszi, hogy magába szívja és megtapasztalja mások erős érzelmeit.
Megszűnt
Termékkód: WG1309
Prince of Persia: Sands of Time Remake
PC játék - dobozos változat, műfaj: kaland és akció - A népszerű sorozat visszatért egy teljes átdolgozásba, amely tartalmaz egy új kamerát, a párharcok kezelőszerveit és egy új mozgásrögzítést a játékfilmek számára. Ezenkívül a játék befejezésével kinyithatod az eredeti Perzsia hercegét 1992-től.
Megszűnt
Termékkód: WG1283
4,5
Creaks - Xzone Kiadás
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaj: kaland
Megszűnt
Termékkód: WG1270
5,0
Creaks - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licensz, Steam kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland - A Creaks felkéri a játékosokat, hogy látogassák meg a titokzatos kastélyt, amelyben békés madárférgek élnek, és amelynek folyosóit különféle élő bútorok vezetik. A bútorokból készített szörnyek - az úgynevezett "rácsok" - a gombokkal, karokkal, hidakkal, kapcsolókkal és kapcsolókkal képezik a leglogikusabb rejtvények vázát.
Megszűnt
Termékkód: DGA0126
Detroit Become Human - Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: akció és kaland
Megszűnt
Termékkód: WG1199ce
Megszűnt
Termékkód: WG1168ce
Detroit Become Human
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: kaland és akció
Megszűnt
Termékkód: WG1199
5,0
Life is Strange 2
PC játék - dobozos változat, műfaj: kaland
Megszűnt
Termékkód: WG1197
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja kaland - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant visszatér, hűségesen átdolgozva a spongyasztikus gyönyörűséghez!
Megszűnt
Termékkód: WG1168
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
PC játék - dobozos változat, műfaj: akció és kaland - tartalmazza a három alaptrilógia mind a kilenc filmjét, köztük a nyolcadik és a következő kilencedik részt, amelyek még nem jelentek meg a LEGO játék formájában.
Megszűnt
Termékkód: WG1152
Oddworld: Soulstorm
PC játék - dobozos változat, műfaj: akció, kaland és kaland - Abe nem az a tipikus hős, akire számítanál. Nem visel fegyvert, és harcművészeti tapasztalattal sem rendelkezik. Mégis egy egyre erőszakosabb és manipulatívabb hatalom veszedelmével néz szembe, amely Abe és fajának elpusztítására törekszik.
Megszűnt
Termékkód: WG1138
4,5
Kingdom Come: Deliverance - Band Of Bastards (steam DLC)
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, játék: akció, rpg, kaland és kaland eredeti játék szükséges a felhasználásához, - "Rattay útjai nem biztonságosak. Ezért Radzig Kobyla egy régi ismerősétől Kuno of Rychwaldtól kér segítséget. Kuno egy ravasz elszegényedett földesúr, aki egy hírhedt zsoldos csapatot vezet. Hogy Kuno és társai felett ne veszítse el az irányítást, Radzigtól egy különleges "idegenvezetőt" kapnak - Henryt.
Megszűnt
Termékkód: DGA0121
Darksiders 3 Collectors Edition
PC játék - gyűjtői kiadás a következőket tartalmazza: Darksiders III játék, nyomtatott artbook játékgrafikával, hivatalos DVD-film, acélkönyv, 29 cm-es figurák FURY
Megszűnt
Termékkód: WG1055c
A Bards Tale 4: Barrows Deep
PC játék , amely minden idők legszimptikusabb RPG-jének diadalmas visszatérése. Merülj el egy olyan elképzelt taktikai harci rendszerben, amely a kreativitást jutalmazza. Egy feladvány megoldásával nagy előnyre vagy akár kincsekre is szert tehetsz. Fedezd fel ezt a legapróbb részletekig kidolgozott világot.
Megszűnt
Termékkód: WG1100
Skull and Bones
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, rpg, stratégiai és kaland - amely a kalózkodás aranykorában zajlik. A kalózkapitányok a Karib-szigetekről az indiai-óceánig hajóznak, a gazdaságot keresve. Ezeket a vizeket azonban gyarmati hatalmak, üzleti vállalkozások és más kalózok foglalják el, akikkel meg kell küzdeni.
Megszűnt
Termékkód: WG1095
Magányi tenger
PC játék - A főhősnő Kay bőrébe bújva átjárhatod a magány tengerét. A cég elhagyott, és el kell mennie a belső démonokkal. Azok az ellenségek, akikkel a játéban találkozol, nem olyan veszélyesek, mint amilyennek gondoltad, de van valami rémisztőbb náluk is.
Megszűnt
Termékkód: WG1080
4,9
Botanicula - PC Digital
PC játék - elektronikus licensz, Steam kulcs, műfaja kaland - Kód Steamhez. Független stúdió által fejlesztett logikai játék.
Megszűnt
Termékkód: DGA0112
Darksiders 3
PC játék - dobozos változat, műfaj: kaland és akció - akció kalandjáték, amely a Darksiders 2-re épül. A testvérháborúban Fury főhősnővel játszol, aki az apokalipszis négy lovasának egyike. A cél az, hogy megöld a hét halálos bűnt.
Megszűnt
Termékkód: WG1055
Ni Kuni II: Revenant Kingdom
PC játék - a klasszikus JRPG régóta várt, Ghibli animációs stúdió által támogatott folytatása. A történet Evan Pettiwhisker Tildrum királyról szól, akitől megkaparintották a trónt, és most vissza kell szereznie királyságát. Ebben segíti őt a másik világból érkezett látogató, Roland.
Megszűnt
Termékkód: WG1044
5,0
Life is Strange: Before the Storm - Limited edition
PC játék - dobozos változat, műfaj: kaland, - a kiadás tartalma: 1-3. epizód, Artbook, eredeti játékzene CD, bónusz epizód: "Farewell", Mixtape mód, Outfit csomag, a Life is Strange első szériájának első epizódja
Megszűnt
Termékkód: WG1042
Far Cry 5 + eredeti hátizsák
PC játék - A Far Cry 5 hatalmas világában próbára teheted korlátaid és kreativitásod a leggonoszabb ellenséggel szemben, amelyet Far Cry valaha is látott. Válj a remény hírnökévé Hope County lakosai számára.
Megszűnt
Termékkód: WG3128d2
Far Cry 5 + Eredeti bögre
PC játék - A Far Cry 5 kiterjedt világában a játék eddigi legrosszabb ellensége fogja tesztelni a határaidat és a kreativitásodat. Légy Te az utolsó reménysugár a Hope County közösség tagjai számára.
Megszűnt
Termékkód: WG3128d1
PC játékokDeathloop (ÉRTÉKELÉS) – Elveszve az időhurokban Legújabb címükkel az Arkane Studios (Dishonored, Prey) fejlesztői kilépnek az ismerős márkák biztonságos vizéről - PC-re és PS5-re érkezik a Deathloop, egy vadonatúj akció-kalandjáték, amelyben egy olyan ember szerepébe bújunk, aki újra és újra átél egy napot. Vajon...
Elsőre valószínűleg kevesen gondolták volna a svéd Iron Gate stúdió Valheim című túlélőjátékának traileréről, hogy milyen váratlan slágerként fog befutni. A játék, amely első ránézésre sem grafikájával, sem szuper eredeti ötlettel nem nyűgöz le, mégis nagy...
A Resident Evil: Village a Capcom sikeres Resident Evil 7 játékának közvetlen folytatása. Ismét Ethan Winters szerepébe bújunk, ám a Baker család háza helyett most egy viktoriánus faluban találjuk magunkat, amely nagyobb, nyitottabb, de egy kicsit kevésbé ijesztő....
Minden, amit tudunk (speciális)Sons of the Forest: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS) A Sons of the Forest az Endnight Games sikeres indie játékának, a The Forest-nek a készülő folytatása. Ez egy nyílt világú, veszélyekkel teli túlélő horrorjáték, amely valahol egy titokzatos szigeten játszódik. Az első részhez hasonlóan a játékosok bázist építenek,...
További cikkek
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ