Legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) nintendo Switch találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 1090 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Nintendo Switch (OLED model) örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 138 890 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb nintendo Switch érdekelnek, nézd meg a(z) nintendo Switch vélemények és tesztek alapján kategóriát.
1 090 termék
5,0
Jumanji: The Video Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Játssz akár 3 barátoddal online vagy osztott képernyős módban, és fedezd fel Jumanji új környezeteit! Vedd át az egyik hős, például Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin "Mouse" Finbar vagy Shelly Oberon professzor szerepét, és egyesítsd egyedülálló képességeiket, hogy életben tartsátok egymást!
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW529
5,0
ARK: Survival Evolved - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, magyar felirat és szinkron, műfaja akció, RPG és stratégiai
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW525
5,0
Little Friends: Dogs and Cats - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád, gyerekeknek és party
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW524
Asterix & Obelix XXL2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és árkád
7 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW526
Final Fantasy XII The Zodiac Age - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A népszerű JRPG Final Fantasy XII kiterjedt HD felújított változata.
11 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW521
4,6
Razer Kraken for Console
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolhoz, játék mód, 7.1-es térhangzás, 12-28000 Hz frekvenciatartomány, 109 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 1,3 m -es kábel
24 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MR070x7a4
4,5
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Tíz évvel később, egy teljesen új történettel és akciókkal tért vissza, akár négy játékos számára, kizárólag a Nintendo Switch platformra!
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW518
Ben 10 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Ben Tennyson, Gwen és Max nagypapa újra utazásra indulnak, hogy megállítsák a szuperbűnözőket. Ben szerepében az a feladatod, hogy megmentsd a világot.
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW139
4,4 34×
Logitech G432
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolhoz, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 107 dB/mW érzékenység, 39 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 2 m -es kábel
28 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 06. 06.
Termékkód: JL289e2a1
4,7 19×
Pokémon Shield - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A hagyományos játék a Pokémonok világából Galar-ban, Anglia kitalált régiójában játszódik. Meglátogathatod a vidéket, a városokat, vagy ellátogathatsz a havas hegyekbe és a sűrű erdőkbe.
20 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW138
4,3
Unravel Two - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Kapcsolatokat alakíthatsz ki más Yarny karakterekkel, barátságokat ápolhatsz, és együtt oldhatjátok meg a különböző kihívásokat. Ébreszd fel kalandvágyó énedet, indulj útnak fantasztikus tájakon, és nézd, ahogy a környezet új életre kel.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW135
4,8 22×
The Legend Of Zelda: Links Awakening - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - 26 évvel az eredeti, Game Boy-ra készült kiadása után a játék egy modern átdolgozásban tér vissza, amelyben a játékosok elutaznak a titokzatos Koholint-szigetre, hogy elkísérjék Link-et a kalandozó, veszélyes útján.
21 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW132
4,9
Yoshis Crafted World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Az új platformjáték mindent a feje tetejére állít. Minden kalandnak két oldala van, akárcsak egy érmének. Játssz egy barátoddal együtt. Kettesben fedezhetitek fel a miniatűr kivitelű nagyvilágot.
Leárazás -6 %
18 590 Ft 19 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW129
4,6 11×
HORI - Nintendo Switch Joy-Con Multi Charger
Kontroller állvány - Hivatalos Nintendo termék Joy-Con vezérlőkhöz
11 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NXHW114
5,0
Hello Neighbor: Hide and Seek - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - A Hello Neighbor: Hide and Seek a szomszédos család tragikus sorsát követi a Hello Neighbour játék történetének drámai előzményében. A bátyáddal bújócskáztok miközben meg kell küzdenetek egy családtagotok elvesztésével. A játék megmagyarázza azokat az eseményeket, amelyek a Hello Neighbor-hoz, ehhez az eredeti horror slágerhez vezettek.
10 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW111
4,8 25×
Crash Team Racing Nitro Fueled - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Az egyetlen igazi versenytárs, a Mario Kart remasterje. A Nitro Fueled alcímű Crash Team Racing az egyjátékos módokon kívül helyi multiplayer játékot is kínál, akár 4 játékos számára egyetlen képernyőn, valamint többjátékos online játékot is. Eredeti játékmódok, karakterek, power-up-ok és fegyverek várnak rád.
10 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW109
4,8
Mortal Kombat 11 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Még jobb játékélmény az egyedülálló Custom Character Variation System rendszerén keresztül, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testreszabható karaktereket hozzanak létre a játéklistában található harcosok közül. Emellett új filmes történetet is biztosít a híres sorozat folytatásaként, amely több mint 25 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW107
Legendary Fishing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor - Válaszd ki a bedobás módját, és javíts a képességeiden három különböző módban. Egyre nagyobb kihívásokat kereshetsz, vagy versenyezhetsz a barátaiddal, de lazíthatsz zen módban, mindig van választásod, és rengeteg hal vár rád. Dobd be a csalit, akassz horogra egy halat, és húzd ki.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW104
4,8 26×
Hori Tough Slim Pouch - Nintendo Switch
Nintendo Switch tok - puha tok, hely a kártyák számára, játékkártya tok a csomagban, mérete 11,42 × 4,53 × 1,57 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HORHW057
4,5
Fitness Boxing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - Az edzés és alakformálás még sosem volt ilyen egyszerű. A napi edzés 10-40 percet vesz igénybe, normál és gyors mód is elérhető. Sportolj otthon egyedül vagy akár egy barátoddal útközben! A Nintendo Switch Lite konzollal együtt használva egy Joy-Con kontroller-készletre van szükség (külön vásárolható meg).
Leárazás -6 %
16 190 Ft 17 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW096
4,5 12×
Nintendo Switch Adjustable Charging Stand
Játékkonzol állvány - Többé nem fog előfordulni az, hogy lemerül a Nintento Switch akkumulátora, miközben asztali módban játszol. Az új, pozicionálható dokkoló állomás elegendő támogatást nyújt a konzol számára, és egyidejűleg feltölti azt. Így semmi sem állhat a szórakozás útjába a barátaiddal, bárhol is vagy.
7 510 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NXHW131
5,0
Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country - Nintendo Switch
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: rpg és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Vezesd végig a legendás harcosok csoportját a történelem tragikus ösvényén, amely elpusztította a királyságot, és 500 évvel a Xenoblade Chronicles 2 eseményei előtt sötét útra terelte a hősöket. Védd meg magad Malos-tól és erőitől a legkifinomultabb harci rendszerrel, amely lehetővé teszi számodra, hogy mesterséges életformaként harcolj, amit a driverek és a mesterek csak úgy ismernek, Blade.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW015c
5,0
Shovel Knight - Treasure Trove - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, elektronikus licenc, műfaja akció és árkád - történettel, humorral és túlzásokkal. Egy kis lovag szerepébe bújva egy hatalmas feladat előtt állsz, igyekezeted célkitűzése a gonosz boszorkány legyőzése és elveszett kedvesed megmentése. Shovel Knight készen áll szembenézni a cselszövényekkel a ShovelBlade-je segítségével – egy többfunkciós eszköz (ásó), amellyel utat vág. A Shovel Knight egy klasszikus ugráló játék addiktív játékmenettel, felejthetetlen karakterekkel és 8 bites retro kinézettel.
11 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW092
4,6 11×
Thrustmaster T.FLIGHT U.S. AIR FORCE Edition
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolhoz, játék mód, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 116 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 3 m -es kábel
37 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: MA521l2

Legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ