Slevy s AP+ Alzaboxy

Legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) kalandjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(80)
PlayStation 4
(32)
Műfaj
Akció
(47)
RPG
(11)
Stratégiai
(1)
Szimulátor
(2)
Lövöldözős
(3)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(33)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(4)
Szöveg
CS
(9)
EN
(80)
DE
(38)
RU
(1)
PL
(2)
FR
(5)
ES
(4)
IT
(4)
Szinkron
EN
(80)
DE
(20)
FR
(2)
ES
(1)
IT
(2)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) playStation 5 (PS5) kalandjátékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 80 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Stellar Blade - PS5 örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 26 890 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb playStation 5 (PS5) kalandjátékok érdekelnek, nézd meg a(z) playStation 5 (PS5) kalandjátékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
80 termék
5,0
Stellar Blade - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Az emberiség jövője forog kockán. A Földet különös, hatalmas lények pusztítják, és a földlakók kénytelenek elhagyni. A megtizedelt emberi faj maradványai egy űrbeli kolóniára menekültek. Mentsd meg az emberiséget a kihalástól ebben a lebilincselő történetközpontú akciókalandban
+Ajándék Elektronikus promo kód Stellar Blade - előrendelői bónusz - PS5 melynek értéke 1 490 Ft
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0620
4,6 17×
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant (SpongyaBob és Kockanadrág) visszatér, hűségesen átdolgozva a spongyasztikus gyönyörűségbe!
7 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX674
4,8
Subnautica: Below Zero - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Készítsd el felszerelésed, irányítsd tengeralattjárókat és járj túl az élővilág eszén, mialatt felfedezed a korallzátonyokat, a vulkánokat, a barlangrendszereket és más látnivalókat - miközben megpróbálod túlélni a barátságtalan vizű zónákat és a fagyos terepeket.
9 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0059
Star Wars Outlaws - Special Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Tapasztald meg az első nyílt világú Star Wars-játékot, amely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Fedezd fel a galaxis ikonikus és új bolygóit. Kockáztass mindent Kay Vess, a ravasz gazember szerepében, aki szabadságot és új életet akar kezdeni.
+2 ajándék melynek értéke 4 780 Ft
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 30, 2024
Termékkód: PSV0462
Warhammer 40,000: Space Marine 2: Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos bőrébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel. A Gold Edition tartalmazza a Warhammer 40,000: Space Marine 2 alapjátékot, a Season Pass-t, az exkluzív Steelbookot és a 3 napos korai hozzáférést a játékhoz
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - PS5 melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
40 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: PSV0624ge
Star Wars Outlaws - Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős, kaland és kaland - Tapasztald meg az első nyílt világú Star Wars-játékot, amely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Fedezd fel a galaxis ikonikus és új bolygóit. Kockáztass mindent Kay Vess, a ravasz gazember szerepében, aki szabadságot és új életet akar kezdeni.A játékhoz a frissítés letöltéséhez kezdetben internetkapcsolat szükséges, majd kapcsolat nélkül is játszható.
+2 ajándék melynek értéke 4 780 Ft
Előrendelési ár
44 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 27, 2024
Termékkód: PSV0462ge
Warhammer 40,000: Space Marine 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos szerepébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel.
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - PS5 melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
28 290 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 9, 2024
Termékkód: PSV0624
Evotinction - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1493
Whisker Waters - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Whisker Waters egy kedves RPG-kaland, amely egy varázslatos világban játszódik, ahol a könnyű fantasy műfaj a horgászás témájával vegyül. Készítsd el saját, egyedi macskás karakteredet, és indulj el egy olyan pajkos horgászexpedícióra, amilyet még nem látott a világ.
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0671
Mixture - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Ebben a kettős irányítású játékban az első és harmadik személyű nézőpontok között váltogathatsz Sephairos alkimista mester és Sol száműzött lovag szerepében. A furcsa duóként platformoznod kell, anyagokat keverni, dobni és közelharcolni, rejtvényeket megoldani és óriási főnököket legyőzni, hogy túléld ezt a hangulatos történetet!
12 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0663
Pixelshire - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és kaland - Építs egy Pixelshire várost és alakíts ki kapcsolatokat a lakosokkal egy egyedülálló RPG sandbox játékban, amely ötvözi az életszimulációt az építéssel, a felfedezéssel és a harccal. Fejezd ki eredetiségedet azzal, hogy egy egész várost tervezel az alapoktól teljesen a saját ízlésed szerint, sajátítsd el a különféle tevékenységeket, ismerd meg szomszédaidat és fedezd fel alaposan Arcadia pixeles kontinensét!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: augusztus 2024
Termékkód: PSV0661
Selfloss - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Selfloss egy érzelmi felfedező játék, tele gazdag történetekkel, amelyek egy szláv vallás által inspirált fantáziavilágban játszódnak. Indulj el a gyógyító Casimir útjára, miközben egy titokzatos miazmával küzd, és egy rituálét keres, hogy meggyógyítsa sebzett lelkét.
Előrendelési ár
14 390 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: PSV0650
ARK: Survival Ascended - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 7, 2024
Termékkód: PSV0641
Disney Epic Mickey: Rebrushed - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0639
Sea of Stars - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: MSX1582
Sea of Stars - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: PSV0638
The Talos Principle 2: Devolver Deluxe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Egy új világban születve, ahol a biológiai emberiség kihalt, de az emberi kultúra tovább él a robotok városában, egy észbontó kaland közepén találod magad, amely egy titokzatos, hatalmas erőket rejtő megastruktúrát érint. Elgondolkodtató első személyű puzzle-játék, amely nagyban kibővíti az első játék filozófiai témáit, és lenyűgöző környezetet kínál egyre nagyobb kihívást jelentő feladatokkal.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0637
Shin Megami Tensei V: Vengeance - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekménnyel. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
29 490 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0633
Five Nights at Freddys: Help Wanted 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - A folytatása annak a rémisztő kalandnak, amely évekkel ezelőtt új életet lehelt ebbe a kultikus horrorfranchise-ba. A Fazbear vadonatúj alkalmazottjaként bizonyítsd be másoknak és magadnak, hogy képes vagy tündökölni mindenben, ami egy pizzéria irányításával és fenntartásával kapcsolatos.
Előrendelési ár
16 390 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0626
4,0
Hubris - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Bújj egy tapasztalatlan újonc szerepébe, akinek feladata egy magas rangú ügynök megtalálása, aki eltűnt egy furcsa és nagyon barátságtalan idegen bolygón
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0621
Spells & Secrets - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Egy olyan világban és időben játszódó kalandjáték, amely nem tér el a miénktől. Üdvözöl a Greifenstein varázsló akadémia! Az első évfolyam diákjaként izgatottan várod, hogy együtt tanulj diáktársaiddal és egy fedél alatt élj professzoraiddal a jövő varázslóinak kiképzésére szolgáló impozáns várban.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0583
Koa and the Five Pirates of Mara Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0582ce
Koa and the Five Pirates of Mara - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0582
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MSX1559ce
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
Legújabb címükkel az Arkane Studios (Dishonored, Prey) fejlesztői kilépnek az ismerős márkák biztonságos vizéről - PC-re és PS5-re érkezik a Deathloop, egy vadonatúj akció-kalandjáték, amelyben egy olyan ember szerepébe bújunk, aki újra és újra átél egy napot. Vajon...
The Last of Us Remastered (játék)A legjobb játékok Playstation 4-re Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
A skandináv hűvösség Kratos forrongó gyűlöletét hivatott csillapítani a görög istenek iránt, akiknek légiói a háromrészes God of War-sorozat során egyre ritkultak. Északon Kratos feleséget talált, megöregedett és fiút nemzett, Atreuszt. A márka északi rebootjában...
A Resident Evil: Village a Capcom sikeres Resident Evil 7 játékának közvetlen folytatása. Ismét Ethan Winters szerepébe bújunk, ám a Baker család háza helyett most egy viktoriánus faluban találjuk magunkat, amely nagyobb, nyitottabb, de egy kicsit kevésbé ijesztő....
További cikkek
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) kalandjátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) kalandjátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) kalandjátékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ