Stellar Blade Stellar Blade

Lövöldözős, FPS és akció játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Műfaj
Akció
(2389)
RPG
(495)
Lövöldözős
(364)
Árkád
(192)
Kaland
(129)
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a lövöldözős, fps és akció játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Lövöldözős, FPS és akció játékok – teszt eredménye

A lövöldözős, fps és akció játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a lövöldözős, fps és akció játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A lövöldözős, fps és akció játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

2 389 termék
4,9 97×
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - a The Legend of Zelda: Breath of the Wild című játék folytatásában te magad döntöd el, milyen utat választasz Hyrule végtelen tájain és hatalmas égboltján lebegő titokzatos szigeteken, nézd meg, képes vagy-e hasznosítani Link új képességeinek erejét, hogy felvegye a harcot a királyságot fenyegető rosszindulatú erőkkel?
21 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW876
4,9 185×
Red Dead Redemption 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 Amerikában, a modern kor hajnalán játszódó nagyszabású történet.
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX355
5,0 58×
LEGO Harry Potter Collection Years 1-8 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Az összes Lego Harry Potter játék gyűjteménye továbbfejlesztett grafikával Playstation 4-re.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX261b
5,0 49×
Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Amikor egy fiatal utcai szélhámos, egy nyugdíjas bankrabló és egy félelmetes pszichopata egy ijesztő bűnözői alvilágba, valamint az amerikai kormány és a szórakoztatóipar szövevényes rendszerébe keveredik, azt tervezik, hogy veszélyes rablások sorozatát hajtják végre, és túlélnek egy kegyetlen városban, ahol senkiben sem bízhatnak - legkevésbé egymásban.
10 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0092
4,9 93×
God of War Ragnarok - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti.
Szuper ár
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0017
4,9 64×
The Last of Us Part I - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Éld át újra a mindent elindító történetet. Egy elpusztult civilizációban, ahol fertőzött és fékezhetetlen túlélők tombolnak, Joelt, a fáradt főhőst, felbérelik, hogy csempéssze ki a 14 éves Ellie-t egy katonai karanténövezetből. Viszont ami az elején csak egy kis munkának indul, hamarosan az országot átszelő, brutális utazássá válik.
Leárazás -25 %
17 890 Ft 23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0260
4,9 500×
Grand Theft Auto V (GTA 5) - PC
PC játék - dobozos változat, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció - Élvezd Los Santos-t a modern számítógépek jobb teljesítményének köszönhetően most nagyobb felbontásban, gazdagabb részletekkel, sűrűbb forgalommal, jobb láthatósággal, bővített AI-val, új helyekkel, fejlettebb időjárási rendszerrel és sérülés-effektekkel, GTA Online
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG131f
4,9 300×
God Of War - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Egy szörnyekkel, sárkányokkal és haragos istenekkel teli világ, ahol csak saját magadban bízhatsz - egy vérrel és káosszal teli életben hogyan javíthatnád ki a múlt hibáit és hogyan biztosíthatnád a jövődet?
Leárazás -45 %
3 390 Ft 6 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX2001
4,9 163×
Uncharted The Nathan Drake Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az előző generációs játékkonzolok egyik legjobb akció-sorozatának HD remake-je, az Uncharted Collection a jelentősen fejlesztett Uncharted játékok mind a három részét tartalmazza 1080p felbontásban és 60 FPS sebességgel.
Leárazás -49 %
3 390 Ft 6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX183
5,0 30×
Super Smash Bros. Ultimate - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A legendás sorozat, ahol különböző világok és karakterek találkoznak, Ultimate formában megérkezett a Nintendo Switch konzolra. Új karakterek is érkeznek, mint például az inklingek a Splatoon sorozatból vagy Ridley a Metroidból, hogy minden szereplővel megküzdjenek, aki valaha megjelent a Super Smash Bros sorozatban. A gyorsabb párbajok, az új tárgyak, támadások, védekezési lehetőségek és még sok más ott fog tartani a harc viharában, akár otthon, akár útközben.
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW066
4,9 185×
Grand Theft Auto V (GTA 5): Premium Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A GTA V Premium Edition tartalma: Történet mód, ingyenes hozzáférés a Grand Theft Auto Online felülethez, Criminal Enterprise Starter Pack (egyszeri GTA valuta $1,000,000 értékben a GTA Online-on), kiegészítők: The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX088p
4,9 138×
The Last of Us Part II - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Tapasztald meg az egyre erősödő erkölcsi ellentmondásokat, amelyeket Ellie könyörtelen bosszúvágya gyakorol. Az erőszak körhintája, amelyet maga után hagy, ami meg fogja törni a jó és a rossz, a hősök és a gazemberek közötti különbségről alkotott elképzeléseidet.
Leárazás -4 %
11 490 Ft 11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX445
5,0 27×
Ghost of Tsushima Directors Cut - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A 13. század második felében a Mongol Birodalom egész népeket pusztított el keleti hódító hadjárata során. A japán szárazföld és a kegyetlen és ravasz Khotun kán tábornok által vezetett hatalmas mongol inváziós flotta között csak Tsushima szigete fekszik. A mongol támadás első hulláma után a sziget leég, de a túlélők között van a szamuráj Jin Sakai, klánjának egyik utolsó túlélő tagja. Elhatározza, hogy bármit megtesz, bármi áron, hogy megvédje népét és visszaszerezze otthonát.
Leárazás -52 %
10 990 Ft 22 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1159
4,9 121×
Hogwarts Legacy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
Leárazás -3 %
15 890 Ft 16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0019
4,9 50×
Super Mario Bros. Wonder - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
Leárazás -10 %
17 890 Ft 19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1237
4,9 53×
God of War Ragnarok - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Kratosnak és Atreusnak mind a kilenc világba el kell utaznia, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, és felkészüljenek a megjósolt csatára, amely a világ végét jelenti.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1342
4,9 116×
Marvels Spider-Man 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
23 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0378
4,9 63×
God of War III Remaster Anniversary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a PS3 játékok egyik legmodernebb és egyben a legbrutálisabb játéka most technikailag kiváló remastered verzióban megérkezik PS4-re is - 1080p felbontással és 60 FPS-sel! Éld meg a kalandot a görög istenek legnagyobb ellenségével, a spártai harcossal, Kratos-szal.
Leárazás -46 %
3 390 Ft 6 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX147
5,0 23×
Marvels Spider-Man GOTY - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Ez a kiadás a teljes játékot és a City That Never Sleeps című DLC mindhárom epizódját tartalmazza.
Leárazás -34 %
10 890 Ft 16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX2003g
4,8 169×
Crash Bandicoot N Sane Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - A legendás játéktrilógia remastere a Crash Bandicoot nevű rókáról a Naughty Dog /Uncharted sorozat és a The Last of Us/ a híres fejlesztőitől.
Leárazás -8 %
10 890 Ft 11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX399
4,9 35×
Star Wars Jedi Fallen Order - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - A játék a Jedi lovagok szemszögéből egy igencsak sötét korszakban játszódik. Már önmagában a létezésük is illegális, ezért hajtóvadászat folyik ellenük, és fokozatosan legyilkolják őket.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX534
4,9 70×
Ratchet and Clank Rift Apart - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - A már jól ismert hősök intergalaktikus kalandja visszatért. Segíts a gonosz robot császár megállításában, aki minden ismert és ismertelen világot meg akar hódítani. Ugorj az egyik bolygóról a másikra egy szempillantás alatt!
Leárazás -49 %
11 890 Ft 23 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0003
4,9 49×
Rise of The Tomb Raider 20th Celebration Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Tomb Raider huszadik évfordulójának alkalmából megjelenő kiadás tartalmazza az alapjátékot, az összes DLC-t/Baba Yaga, a Blood Ties narratív részt Playstation VR támogatással, az új kooperatív Endurance módot, az új Extreme Survivor nehézségi szintet.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX336
4,9 43×
Ghost of Tsushima Director's Cut- PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - A 13. század második felében a Mongol Birodalom egész népeket pusztított el keleti hódító hadjárata során. A japán szárazföld és a kegyetlen és ravasz Khotun kán tábornok által vezetett hatalmas mongol inváziós flotta között csak Tsushima szigete fekszik. A mongol támadás első hulláma után a sziget leég, de a túlélők között van a szamuráj Jin Sakai, klánjának egyik utolsó túlélő tagja. Elhatározza, hogy bármit megtesz, bármi áron, hogy megvédje népét és visszaszerezze otthonát.
Leárazás -46 %
13 990 Ft 25 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0120

Lövöldözős, FPS és akció játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lövöldözős, FPS és akció játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lövöldözős, FPS és akció játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lövöldözős, FPS és akció játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lövöldözős, FPS és akció játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ