Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Legdrágább nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(441)
DLC tartalom
(35)
Licenc
Doboz
(444)
Letölthető
(37)
Műfaj
Akció
(214)
RPG
(90)
Árkád
(88)
Gyerekeknek
(75)
Kaland
(60)
Szöveg
CS
(26)
EN
(481)
DE
(335)
HU
(3)
RU
(22)
PL
(10)
FR
(70)
ES
(60)
IT
(59)
Zh
(20)
KR
(1)
JP
(6)
Szinkron
CS
(1)
EN
(470)
DE
(165)
HU
(1)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(6)
ES
(6)
IT
(6)
Zh
(2)
JP
(7)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi nintendo Switch játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább nintendo Switch játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább nintendo Switch játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább nintendo Switch játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections: Collectors Edition - Nintendo Switch, amelynek az ára bruttó 54 490 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
481 termék
5,0 30×
Super Smash Bros. Ultimate - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A legendás sorozat, ahol különböző világok és karakterek találkoznak, Ultimate formában megérkezett a Nintendo Switch konzolra. Új karakterek is érkeznek, mint például az inklingek a Splatoon sorozatból vagy Ridley a Metroidból, hogy minden szereplővel megküzdjenek, aki valaha megjelent a Super Smash Bros sorozatban. A gyorsabb párbajok, az új tárgyak, támadások, védekezési lehetőségek és még sok más ott fog tartani a harc viharában, akár otthon, akár útközben.
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW066
Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Nintendo GameCube klasszikus Paper Mario: The Thousand-Year Door visszatér Nintendo Switch-re továbbfejlesztett grafikával! Csatlakozz Mario és barátai RPG-kalandjához, hogy felfedezd a Thousand-Year Door legendás ősi kincsét. Vajon Mario teljesíteni tudja a küldetést, vagy összeomlik a nyomás alatt?
+Ajándék Ajándék Paper Mario - papírové letadlo + magnetky melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
23 690 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: NSW1370
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
23 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1302b
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A magas rangú szörnyek vadászata Psaro-t végigkalauzolja Nadiria mindig változó évszakain és egyedi környezetén, ahol bugyborékoló lávafolyók, titokzatos ősi romok és égig emelkedő tortatornyok találhatók. Psaro útja során találkozik a jószívű tündérlánnyal, Rose-zal, aki csatlakozik kalandjához, hogy még erősebb szörnyeket keressenek.
23 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1294
4,8
Mario Tennis Aces - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és sport - Az új játék a Mario Tennis sorozatból vadonatúj élményeket hoz el, ezúttal a Nintendo Switch-en. A pályán Mario a híres univerzum karaktereivel versenyez a vérremenő teniszmeccseken.
23 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW042
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Előrendelési ár
23 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1219
Star Wars Heritage Pack - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Hét klasszikus STAR WARS játék! Sajátítsd el az erő irányítását Luke Skywalkertől, a Jedi mestertől, vezess gyors Podracert, irányíts elit klón egységet... Mindez és még sok más a STAR WARS Heritage Pack csomaggal!
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1316
Luigis Mansion: Dark Moon Remaster - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1240
4,3
Monster Hunter Rise + Sunbreak - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Rise játék világa még nagyobb és mélyebb lesz egy hatalmas bővítéssel, amely új szörnyeket, új helyszíneket és még sok más újdonságot tartalmaz!
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1042
5,0
DOOM Slayers Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Az immár legendás sorozat teljes kiadása - a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és DOOM (2016) részeket tartalmazza.
22 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW846
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Sweep the Board! - Nintendo Switch
Konzol játék - dobozos változat, műfaja kaland, kaland és party - Az Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba társasjátékká változik Nintendo Switch-en! Vegyél részt izgalmas eseményekben és minijátékokban akár 4 játékossal. Törekedj arra, hogy te legyél a legerősebb gyilkos!
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1348
4,9 97×
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - a The Legend of Zelda: Breath of the Wild című játék folytatásában te magad döntöd el, milyen utat választasz Hyrule végtelen tájain és hatalmas égboltján lebegő titokzatos szigeteken, nézd meg, képes vagy-e hasznosítani Link új képességeinek erejét, hogy felvegye a harcot a királyságot fenyegető rosszindulatú erőkkel?
21 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW876
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) cselekményei előtt kezdődik és Zack Fair-t követhetjük benne, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t. Zack feladata, hogy felkutasson egy Genesis Rhapsodos nevű eltűnt 1. osztályú magánszemélyt.
21 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1131
Bitmap Bureau Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Bitmap Bureau Collection a pixeles retro játékok specialistájának számító angol fejlesztőcsapat, a Bitmap Bureau három különböző arcade játékát tartalmazza. A kollekció a Xeno Crisis című sci-fi lövöldözős játékot, a Battle Axe című fantasy fejtörőjátékot és a Final Vendetta című verekedős játékot foglalja magában.
Előrendelési ár
21 290 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: NSW1376
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: akció, kaland és gyermekjátékok
Előrendelési ár
20 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1369
Little Nightmares 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
20 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1289
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1323ce
Rune Factory 3 Special: Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1127le
Cupid Parasite Day One Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Segíts a Prazit 5 csoportnak megtalálni az igaz szerelmet "gyakorló randevúk" segítségével, amelyek felkészítik őket jövőbeli partnereikre. Talán ezen az módon Te is megtalálod az igaz szerelmet?
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW948
5,0 12×
Kirbys Return to Dream Land Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Akár négy játékos is csatlakozhat Kirbyhez és barátaihoz a Dream Land-en átívelő útjukon, hogy segítsenek Magolornak megjavítani a meghibásodott űrhajóját. A kard, ostor és más jól ismert másolási képességek mellett egy találó Mecha nevű képesség is bemutatkozik. Válj robottá, és repülj át az égen, támadj lesből az ágyúddal, vagy vegyél részt közelharcban erős ütésekkel.
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1142
4,9 21×
Splatoon 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős - Lépj be a Splatlandsbe, egy napsütötte sivatagba, amelyet harcias Inklingek és Octolingek laknak. Ennek a pusztaságnak az adrenalintól fűtött központja Splatsville városa, ahol káosz uralkodik.
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW882
3,6
Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Új kaland vár az RPG-sorozat folytatásában a Monster Hunter világából! A történet egy sorsszerű találkozással kezdődik Enával, egy wyveri lánnyal, akire rábíztak egy tojást, amelyből kikelhet a legendás Rathalos. Ha felébred, pusztító ereje katasztrófát okozhat.
20 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW823
4,4 13×
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - A The Legend of Zelda idővonalának kezdetén játszódó történetben Link egy olyan világba indul, amely a felhők és a nagy ismeretlen között található, hogy megtalálja gyermekkori barátját, Zeldát. Megbízható kardja és pajzsa segítségével hatalmas ellenségekkel kell szembenéznie, bonyolult rejtvényeket kell megoldania, és az óriás madárnak, a Loftwingnek köszönhetően az égen kell szárnyalnia.
20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW799
4,9 67×
Animal Crossing New Horizons - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Szabd testre a karakteredet és az otthonodat, és dekoráld ki a tájat (bútorral, ha épp úgy tetszik!) mialatt kialakítod a saját szigetparadicsomodat. A szigeten akár nyolc játékos is lehet: egy Nintendo Switch készüléken akár négy játékos is együtt játszhat, ha ugyanazon a szigeten élnek, és online multiplayer esetében ez akár 8 is lehet.
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW600

Legdrágább nintendo Switch játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ