Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Legdrágább THQ Nordic RPG játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(23)
DLC tartalom
(3)
Platform
PC
(9)
PlayStation 5
(7)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(8)
Xbox Series S
(2)
Xbox One
(4)
Nintendo Switch
(2)
Licenc
Doboz
(18)
Letölthető
(8)
Kulcs
Steam
(6)
Xbox Live
(2)
Műfaj
Akció
(17)
RPG
(26)
Stratégiai
(2)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(4)
PlayStation 5 optimalizálás
(5)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(1)
Szöveg
EN
(26)
DE
(24)
RU
(6)
PL
(6)
FR
(8)
ES
(7)
IT
(7)
Szinkron
EN
(26)
DE
(19)
RU
(1)
PL
(2)
FR
(1)
ES
(1)
Korhatár
12 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi THQ Nordic RPG játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább THQ Nordic RPG játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább THQ Nordic RPG játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább THQ Nordic RPG játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Gothic Remake: Collectors Edition - Xbox Series X, amelynek az ára bruttó 81 990 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
26 termék
Gothic Remake: Collectors Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció és RPG, - A királyság Myrtan már megszállták könyörtelen hordák orkok. II. Rhobar király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége ahhoz, hogy erős fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban az összes rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkérte legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás a bányákat vadonná változtatja, amelyet most a legdurvább foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
81 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0265ce
Gothic Remake: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: Akció és RPG, - A királyság Myrtan már megszállták könyörtelen hordák orkok. II. Rhobar király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége ahhoz, hogy erős fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban az összes rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkérte legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás a bányákat vadonná változtatja, amelyet most a legdurvább foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
81 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0308ce
Gothic Remake: Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, műfaj: Akció és RPG, - A királyság Myrtan már megszállták könyörtelen hordák orkok. II. Rhobar király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége ahhoz, hogy erős fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban az összes rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkérte legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás a bányákat vadonná változtatja, amelyet most a legdurvább foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
81 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1384ce
Titan Quest 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesist, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
25 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0441
Titan Quest 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesis-t, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
25 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0550
Elex - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG
25 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0386
Gothic Remake - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
22 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0265
Gothic Remake
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
22 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1384
Gothic Remake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
22 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0308
Titan Quest 2
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesis-t, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
21 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1431
5,0
Pillars of Eternity II: Deadfire Obsidian Edition – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja RPG
16 940 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004014
3,0
Biomutant - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - Nyílt világú posztapokaliptikus Kung-fu RPG egyedi harcművészeti rendszerrel, ahol a közelharc lőfegyverekkel és mutáns képességekkel kombinálható.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO433
Biomutant - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Posztapokaliptikus, nyílt világú Kung-fu RPG, amely egyedülálló harcművészeti stílusú küzdőrendszerrel ötvözi a közelharcot, a lövöldözést és a mutánsképességeket.
Előrendelési ár
14 690 Ft
Megjelenés dátuma: május 14, 2024
Termékkód: NSW1232
Battle Chasers: Nightwar - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG
12 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0384
Pillars of Eternity II: Deadfire - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja RPG
11 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004012
Biomutant - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy poszt-apokaliptikus, nyitott világú Kung Fu RPG, amely egyedi harcművészeti rendszerrel ötvözi a kontakt harcot, a lövöldözést és a mutáns képességeket.
10 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0299
SpellForce: Conquest of EO - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Ebben a SpellForce fantáziavilágában játszódó, fordulóalapú stratégiai játékban a mestered szerepét kell átvenned, aki a titokzatos varázslótorony örököse. Tanulmányozd a különféle varázslatokat, amelyeket a téged körülvevő tájra vethetsz, idézz meg fantáziadús kegyenceket, és képezz ki hatalmas harcosokat, hogy felvehesd a harcot a világgal! Harcolj gyors tempójú, de taktikus, fordulóalapú csatákban!
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0451
SpellForce: Conquest of EO - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Ebben a SpellForce fantáziavilágában játszódó, fordulóalapú stratégiai játékban a mestered szerepét kell átvenned, aki a titokzatos varázslótorony örököse. Tanulmányozd a különféle varázslatokat, amelyeket a téged körülvevő tájra vethetsz, idézz meg fantáziadús kegyenceket, és képezz ki hatalmas harcosokat, hogy felvehesd a harcot a világgal! Harcolj gyors tempójú, de taktikus, fordulóalapú csatákban!
Leárazás -18 %
9 390 Ft 11 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0568
4,5
Biomutant - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nyílt világú posztapokaliptikus Kung-fu RPG egyedi harcművészeti rendszerrel, ahol a közelharc lőfegyverekkel és mutáns képességekkel kombinálható.
6 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX434
Pillars of Eternity II: Deadfire - Season Pass (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
6 600 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004016
4,8
Risen - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el a Risen durva és atmoszferikus világában, amelyben minden cselekedet következménnyel jár. Forgass kardot, sajátítsd el a botharc művészetét vagy válj erős mágussá. Juss át a rejtélyes földrengésekkel, rettegett szörnyekkel és elképzelhetetlen kincsekkel teli földön.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1162
Elex II - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, - Néhány évvel azután, hogy Jax legyőzte a hibridet, egy új fenyegetés száll alá az égből, felszabadítva a sötét Elex veszélyes erejét, és fenyegetve minden életet a bolygón. Jaxnek különleges küldetésre kell indulnia, hogy megvédje Magalan békéjét és saját családja biztonságát. A küldetés során meg kell győznie a frakciókat, hogy egyesüljenek a megszállók ellen.
5 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0082
5,0
Risen - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el a Risen durva és atmoszferikus világában, amelyben minden cselekedet következménnyel jár. Forgass kardot, sajátítsd el a botharc művészetét vagy válj erős mágussá. Juss át a rejtélyes földrengésekkel, rettegett szörnyekkel és elképzelhetetlen kincsekkel teli földön.
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1418
Pillars of Eternity II: Deadfire - Explorers Pack (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
4 040 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004015

Legdrágább THQ Nordic RPG játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó RPG játékok THQ Nordic Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább RPG játékok THQ Nordic
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ