Doručení zdarma Alza Dny květen

Legdrágább stratégiai játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(365)
DLC tartalom
(122)
Játékkredit
(1)
Platform
PC
(407)
PlayStation 5
(19)
PlayStation 4
(22)
Xbox Series X
(57)
Xbox Series S
(32)
Xbox One
(52)
Nintendo Switch
(22)
Licenc
Doboz
(80)
Letölthető
(428)
Kulcs
Steam
(367)
Xbox Live
(36)
Origin
(5)
Uplay
(8)
GOG.com
(1)
Műfaj
Stratégiai
(509)
Akció
(119)
Szimulátor
(68)
RPG
(52)
Versenyzős
(30)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(19)
PlayStation 5 optimalizálás
(1)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(31)
Szöveg
CS
(47)
EN
(500)
DE
(322)
HU
(10)
RU
(202)
UK
(2)
PL
(137)
FR
(234)
ES
(211)
IT
(188)
Zh
(52)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(3)
EN
(455)
DE
(154)
HU
(1)
RU
(65)
PL
(18)
FR
(99)
ES
(78)
IT
(72)
Zh
(4)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi stratégiai játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább stratégiai játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább stratégiai játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább stratégiai játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű APEX Legends: 11500 Coins - Xbox Digital, amelynek az ára bruttó 42 190 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
509 termék
5,0
Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a sorozat történetei a helyszínen, egy vadonatúj hadszíntéren elevenednek meg, és új, hiteles taktikákat, szövetségeket és számos el nem mondott történetet mutat be a II. világháborúból. A Földközi-tenger egy sokszínű színtér: Olaszország szélfútta hegyi hágóitól a zord észak-afrikai sivatagokig és a tengerparti tájakig.
16 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0348
4,5
Total War: Warhammer Trilogy
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Három játék, egy hatalmas, végtelen kaland. Válassz a 15 játszható fajból egyet és fokozatosan küzd le az összes játék történeti kampányát - vagy egyből merülj el az Immortal Empires játékban, amelyben a harctér az egész WARHAMMER világ lesz. Hozd létre a királyságodat, építs hatalmas légiókat és győzd le az ellenségeidet legendás csatákban! A kollekció a 3 alapjátékot tartalmazza kiegészítő bővítmények nélkül.
16 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1433
5,0
Fast and Furious Crossroads - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Készülj fel a Fast and Furious sorozat új fejezetével érkező gyors és véget nem érő filmszerű akcióra!
Leárazás -7 %
16 390 Ft 17 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX743
Cities: Skylines - Season Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: stratégiai és szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
16 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0985
Kerbal Space Program Enhanced Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja stratégiai
16 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0987
Last Train Home - Steam Digital
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai - Indulj el egy kétségbeesett küldetésre egy háború sújtotta, végtelen pusztaságon keresztül. Célod, hogy páncélvonattal hazajuttasd a csehszlovák katonákat, de az előtted álló út tele van veszélyekkel.
15 890 Ft
Letölthető
Termékkód: WG1417d1
Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - A Hello Neighbor 2 egy izgalmas horrorjáték, amelyben megpróbálod felfedni a szomszédod ijesztő titkait anélkül, hogy lebuknál.
Leárazás -18 %
15 890 Ft 19 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1046
4,0
Pikmin 1 + 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
15 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1235
4,0
Football Manager 2023
PC játék - elektronikus licenc, Steam, Microsoft Store és Epic Games Store kulcs, műfaja stratégiai, sport és szimulátor - Tapasztald meg, milyen érzés futballmenedzsernek lenni. Gondoskodj a klub átigazolásairól és pénzügyeiről, válaszd ki a vezetőséget ésa játékoskeretet, majd nyerj trófeákat. A Football Manager 2023 emellett a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga licencével is rendelkezik.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1385
3,0
Mount and Blade II: Bannerlord - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Megszólalnak a kürtök, gyülekeznek a hollók. A birodalomban polgárháború dúl. A határokon túl új királyságok jönnek létre. Ragadj kardot, öltözz páncélba, hívd össze követőidet, és rohanj előre a győzelem és a dicsőség felé a calradia-i csatamezőn. Erősítsd meg uralmad, és hozz létre egy új világot a régi hamvaiból.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0285
1,0
Mount and Blade II: Bannerlord - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Megszólalnak a kürtök, gyülekeznek a hollók. A birodalomban polgárháború dúl. A határokon túl új királyságok születnek. Ragadj kardot, ölts magadra páncélt, hívd össze követőidet, és rohanj előre a győzelem és a dicsőség felé a calradia-i csatamezőn. Erősítsd meg uralmad, és hozz létre egy új világot a régi hamvaiból.
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1391
5,0
Autobahn Police Simulator 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A járőrözés a német autópályákon - amelyek valószínűleg Európa legforgalmasabb útjai - nem a gyengébb idegzetűeknek való, hiszen a sebességkorlátozások betartatásáért, a kábítószercsempészek felkutatásáért és a közlekedési balesetek kezeléséért kell küzdened.
14 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW922
Crown Wars: The Black Prince
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik elszakították láncaikat, és csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
14 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: WG1451
Anno 1800: Console Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0328
Minecraft Legends Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A piglinek romlottsága szétterjed az egész Alvilágon, és mindent feléget, amihez hozzáér. Te vagy az a hős, aki megvédi ezt az országot? Tervezd meg a stratégiádat, és nézz szembe a piglinekkel epikus csatákban - de vigyázz: mindig visszavágnak. Hódítsd meg a piglin bázisokat nappal, és védd meg szövetségeseidet sötétedés után.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1333
Minecraft Legends Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A piglinek romlottsága szétterjed az egész Alvilágon, és mindent feléget, amihez hozzáér. Te vagy az a hős, aki megvédi ezt az országot? Tervezd meg a stratégiádat, és nézz szembe a piglinekkel epikus csatákban - de vigyázz: mindig visszavágnak. Hódítsd meg a piglin bázisokat nappal, és védd meg szövetségeseidet sötétedés után.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0223
Age of Empires IV: Anniversary Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció és stratégia, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
14 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2202
3,4
Age of Empires IV: Anniversary Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és stratégiai
14 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2025
Iron Harvest - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és stratégiai - A hagyomány találkozik a tudomány és a technika vívmányaival, miközben Európa még mindig csak lábadozik a világháború brutális csatái után. Újjáépülnek a városok, vidéken pedig elkezdődött a „vas betakarításának“ korszaka. A gazdák óriási lépkedő gépek romjaira bukkannak, amelyek a nagy háború hadszínterein küzdöttek.
14 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1890
Distant Worlds 2 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai
14 220 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005633
5,0
RIDE 4 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai, szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék változatosabb karriert, dinamikusabb időjárást, új endurance módot és számos újdonságot kínál.
14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO747
4,8
XCOM 2 - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és stratégiai
13 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001123
Civilization: Beyond Earth – The Collection - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai és versenyzős
13 900 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001100
Railroad Corporation – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai
13 810 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005367

Legdrágább stratégiai játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó stratégiai játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább stratégiai játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb stratégiai játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: stratégiai játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ