AD květen univerzal Alzaboxy

Legdrágább contact Sales számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(9)
PlayStation 5
(25)
PlayStation 4
(15)
Nintendo Switch
(14)
Kulcs
Steam
(1)
Nintendo eShop
(2)
Műfaj
Akció
(21)
Szimulátor
(20)
RPG
(9)
Stratégiai
(8)
Lövöldözős
(8)
Szöveg
CS
(2)
EN
(53)
DE
(30)
FR
(2)
IT
(1)
Szinkron
EN
(49)
DE
(12)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi contact Sales számítógépes és konzol játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább contact Sales számítógépes és konzol játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább contact Sales számítógépes és konzol játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább contact Sales számítógépes és konzol játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket.
53 termék
5,0
X-Plane 12
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - dobozos változat, műfaja szimulátor
26 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1399
5,0
CityDriver - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Fedezd fel München utcáit a CityDriver játékban, és élvezd a vezetés élményét, mint még soha - a realisztikus fizika, grafika és hangnak köszönhetően. Élvezd a szórakozást a kényelmes vagy sportos vezetés közben, és fedezd fel a belül és kívül teljesen interaktív autókat. Tedd próbára vezetési képességeit az autentikus városközpont, autópálya vagy országút környezetében.
16 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0616
Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A városi tömegközlekedés életre kel a TramSim: Console Edition videojátékban! Élvezd a villamos vezetés valaha létrehozott legvalósághűbb élményét.
Leárazás -8 %
15 990 Ft 17 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1545
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
15 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1544
Tram Sim Console Edition: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A városi tömegközlekedés életre kel a TramSim: Console Edition videojátékban! Élvezd a villamos vezetés valaha létrehozott legvalósághűbb élményét.
15 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0546
Sociable Soccer 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
14 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: NSW1333
Hotel Life - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1431
Hotel Life - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1174
Hotel Life - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0388
5,0
Train Sim World 4 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Élvezd az elképesztő sebességet és a páratlan kreativitást a Train Sim World 4 videojátéknak köszönhetően! Hódolj be vonatos hobbidnak és fedezz fel nyers érzelmeket a híres útvonalakon áthaladó vonatos utazások során. Ez a Te utazásod!
13 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0549
5,0
Autobahn Police Simulator 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A járőrözés a német autópályákon - amelyek valószínűleg Európa legforgalmasabb útjai - nem a gyengébb idegzetűeknek való, hiszen a sebességkorlátozások betartatásáért, a kábítószercsempészek felkutatásáért és a közlekedési balesetek kezeléséért kell küzdened.
13 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW922
Catan Super Deluxe Console Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Játszd a hivatalos CATAN videojátékot konzolon! Szerezz nyersanyagokat, sajátíts el új stratégiákat és építsd ki településed a teljes felszínen, amely életre kel.
13 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1297
Train Sim World 4
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Élvezd az elképesztő sebességet és a páratlan kreativitást a Train Sim World 4 videojátéknak köszönhetően! Hódolj be vonatos hobbidnak és fedezz fel nyers érzelmeket a híres útvonalakon áthaladó vonatos utazások során. Ez a Te utazásod!
13 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1430
Tip-Top Table Tennis Kit - Játék és kiegészítőcsomag Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, árkád és party - Tartalmaz 2 pingpongütőt, állítható hálót, pingponglabdát és a Tip Top Table Tennis for Switch digitális kódját. A Tip Top Table Tennis egy realisztikus pingpong élmény az egész család számára, számos izgalmas játékmóddal!
Előrendelési ár
12 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: NSW1015sp21
Duck, Quack, Shoot! Kit - Játék és kiegészítő készlet Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős és árkád - A Duck, Quack, Shoot! egy szórakoztató partijáték, amely egy retro mechanikus karneváli lőtérhez hasonlít. Élvezd az egyjátékos és a helyi többjátékos játékot. Le tudod győzni a kacsákat?
12 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1015sp17
4,7
Fernbus Coach Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Vigyázzon a forgalmas utakon, hogy elkerülje az ütközést más járművezetőkkel, és biztosítsa utasai biztonságos célba érkezését, akár nappal, akár éjszaka utaznak - évszaktól függetlenül.
12 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0396
5,0
Heavy Duty Challenge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Ez az extrém terepjáró szimulátor lehetőséget ad arra, hogy valódi licencelt teherautókat vezess nehezen járható terepen, és hogy autentikus bajnokságok helyszínein versenyezz. A pontos fizika és mechanika révén úgy érzed majd, mintha valóban a volán mögött lennél, miközben kikerülöd az akadályokat és bemutatod vezetési képességeidet.
12 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0524
Wrath: Aeon Of Ruin - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Te külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és fel kell tárnod az ősi romokat, fel kell fedezned elfeledett titkokat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: NSW1337
VED - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A VED egy történetközpontú RPG, magával ragadó, kézzel rajzolt grafikával és animációkkal, egyedi, fordulóalapú harcrendszerrel és rogue-lite elemekkel. A két különböző világban játszódó VED Cyrus egy fiatal hős történetét meséli el, aki elindul egy küldetésre, hogy a kard és a varázslás mesterévé váljon, és megmentsen mindent, amit ismer a pusztulástól.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1336
Sociable Soccer 24
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: WG1442
Sociable Soccer 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: PSV0609
Sociable Soccer 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb funkciója. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: MSX1567
Hotel Life
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
12 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1400
4,0
Mortal Shell: Enhanced Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dark Souls sorozat által inspirált akció-RPG. Miközben az emberiség maradéka hanyatlik és pusztul, fanatikus ellenségek szállják meg a romokat. Nem ismernek kegyelmet, így a túlélésed a a precizitáson és az ösztönökön múlik
11 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0427

Legdrágább contact Sales számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Contact Sales Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok Contact Sales
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ