Doručení zdarma Stellar Blade

Legdrágább SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(67)
DLC tartalom
(3)
Platform
PC
(8)
PlayStation 5
(28)
PlayStation 4
(20)
Xbox Series X
(14)
Xbox Series S
(8)
Licenc
Doboz
(54)
Letölthető
(19)
Kulcs
Steam
(7)
Xbox Live
(11)
Origin
(1)
Nintendo eShop
(1)
Műfaj
Akció
(54)
RPG
(30)
Stratégiai
(2)
Szimulátor
(4)
Lövöldözős
(3)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(5)
PlayStation 5 optimalizálás
(12)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(5)
Szöveg
CS
(2)
EN
(72)
DE
(60)
RU
(12)
PL
(8)
FR
(25)
ES
(23)
IT
(23)
Zh
(4)
Szinkron
EN
(67)
DE
(23)
RU
(7)
PL
(3)
FR
(14)
ES
(11)
IT
(12)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Deus Ex Mankind Divided Digital Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL, amelynek az ára bruttó 40 990 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
73 termék
Deus Ex Mankind Divided Digital Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
40 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0063
4,0
Hitman 3 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A 47-es ügynök kíméletlen szakemberként tér vissza egész karrierje legfontosabb szerződéseihez. Diana Burnwood ügynök segítségével összefog elveszett barátjával, Lucas Gray-vel. Küldetésük a Providence partnereinek megszüntetése.
Szuper ár
36 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0011
5,0
Final Fantasy VII: Remake Intergrade - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Végre itt van a Final Fantasy sorozat legnépszerűbb részének régóta várt remake-je egy továbbfejlesztett verzióval!
28 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0072
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
25 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0379
5,0
Final Fantasy VII Rebirth - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Várva várt új történt a FINAL FANTASY VII remake project keretében, amely az eredeti kultikus játék átalakítása három önálló címre azok eredeti alkotóitól. A játékban a játékosok számos új elemet élvezhetnek a történet kibontakozása folyamán, amely az eredeti FINAL FANTASY VII játék "Elfelejtett Fővárosába" vezető úttal csúcsosodik ki.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Final Fantasy VII Rebirth - Midgar Bangle melynek értéke 1 690 Ft
Leárazás -14 %
24 790 Ft 28 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0564
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A magas rangú szörnyek vadászata Psaro-t végigkalauzolja Nadiria mindig változó évszakain és egyedi környezetén, ahol bugyborékoló lávafolyók, titokzatos ősi romok és égig emelkedő tortatornyok találhatók. Psaro útja során találkozik a jószívű tündérlánnyal, Rose-zal, aki csatlakozik kalandjához, hogy még erősebb szörnyeket keressenek.
23 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1294
4,7 14×
Final Fantasy XVI - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy epikus fantasy világ, amely sorsáról a Dominantok és a birtokukban lévő hatalmas Eikonok döntenek. Ez egy történet Clive Rosfieldről, egy harcosról, aki a “First Shield of Rosaria” címet viseli és felesküdött, hogy megvédi fiatalabb testvérét, Joshuát, a Phoenix dominantját. Nemsokára azonban Clive egy hatalmas tragédia közepette találja magát és bosszút esküszik a Dark Eikon, Ifrit ellen, aki egy rejtélyes entitás, amely szerencsétlenséget hoz, bármerre jár.
23 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0021
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) cselekményei előtt kezdődik és Zack Fair-t követhetjük benne, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t. Zack feladata, hogy felkutasson egy Genesis Rhapsodos nevű eltűnt 1. osztályú magánszemélyt.
21 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1131
NieR:Automata BECOME AS GODS Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
21 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0758
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) eseményei előtt kezdődik, és Zack Fairt, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t követi nyomon. Zack feladata egy Genesis Rhapsodos nevű eltűnt első osztályú katona felkutatása.
21 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0342
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) cselekménye előtt kezdődik, és Zack Fair-t követhetjük benne, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t. Zack azt a feladatot kapja, hogy felkutasson egy eltűnt első osztályú katonát, Genesis Rhapsodos-t.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1397
5,0
Triangle Strategy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Serenoaként, a Wolffort-ház örökösnőjeként egy csapat harcost vezetsz egy kalandban, ahol a döntéseidnek kulcsszerepe lesz. A legfontosabbak a három elv - a hasznosság, az erkölcs és a szabadság - egyikét erősítik. Együttesen alakítják azt, ahogyan Serenoa látja a világot, és befolyásolják a történet alakulását.
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW966
5,0
Dragon Quest XI S: Echoes - Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: rpg és kaland - Készen állsz egy nagyszerű kalandra, egy bájos történetre és a klasszikus RPG játékra, amelyet utazásra is magaddal vihetsz?
19 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW540
Life is Strange: True Colors - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Alex Chen szerepét fogod átvenni, aki egy kisvárosban, Haven Springsben lakik, és régóta elnyomja képességét, amelyet inkább átoknak tart. Pszichikai ereje - az empátia - lehetővé teszi számára, hogy magába szívja és átélje mások erős érzelmeit.
19 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW957
4,5
Octopath Traveler II - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet Solistiában játszódik, egy olyan országban, amely egy keleti és egy nyugati kontinensből áll, amelyet a tenger választ el. Mozgalmas időszak ez, a nagy hajók forgalmas hajózási útvonalakon közlekednek, és a gőz ereje új technológiákat hoz létre.
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0368
5,0
Star Ocean: The Second Story R - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1250
5,0
Live a Live - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Ismerd meg a hét hőst, akik mindegyike saját képességekkel rendelkezik a saját korszakában. Éld át a történetüket tetszőleges sorrendben, és az idő múlásával fedezd fel az események megdöbbentő kibontakozását.
18 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1045
Marvels Guardians of the Galaxy - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Izzítsd be Űrlord sugárhajtású cipőjét, és élvezd a vad menetet az űrben. A kiszámíthatatlan Őrzőkkel az oldaladon az egyik robbanásveszélyes helyzetből a másikba küzdöd magadat, a Marvel világának eredeti és ismert szereplőivel, akik csatlakoznak az univerzum sorsáért vívott küzdelemhez.
18 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0077
Dragon Quest Treasures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Erik és húga, Mia egy viking hajón élnek, és arról a napról álmodoznak, hogy felfedezik a világot, nagy kincsek után kutatva. Egy éjszaka találkoznak egy túlvilági lényekkel, Porcusszal és Purrsulával, és elrepülnek egy titokzatos helyre, amelyet Draconia-nak hívnak - egy legendás földre, amely tele van kincsekkel, amelyek felfedezésre várnak. A kaland, amiről Erik és Mia mindig is álmodott, végre teljes egészében itt van.
18 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1105
Life Is Strange Arcadia Bay Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Tapasztalj meg két díjnyertes játékot. Használd Max természetfeletti visszatekerő képességét vagy Chloe okos megközelítését, hogy megváltoztasd az Arcadia Bayben zajló megrázó események menetét.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1107
4,2
Hitman 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció - A 47-es ügynök kíméletlen profiként tér vissza egész karrierje legfontosabb megbízásához. Diana Burnwood ügynök segítségével összefog elveszett barátjával, Lucas Gray-jel. Küldetésük a Providence partnereinek felszámolása.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX938
5,0
Star Ocean: The Second Story R - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0486
4,9 10×
NieR: Automata The End of YoRHa Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az idegenek egy másik világból figyelmeztetés nélkül támadtak, és bevetették titkos fegyverüket: a gépeket. A leküzdhetetlen fenyegetéssel szemben az emberi faj tehetetlen, az embereket elűzik a Föld bolygóról, és a Hold lesz a menedékük. Eközben az emberek robotkatonákat fejlesztenek a mechanikus hadsereg ellen - de ezek csak lassítani tudják az ellenség előrenyomulását.
16 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1097
Shadow of the Tomb Raider Croft Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - a sikeres sorozat folytatása, amely élén Lara Croft, a szimpatikus régész áll. A Croft Edition tartalma: Season pass, a játék soundtrackje, fegyverekből és öltözékekből álló csomag
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO478c

Legdrágább SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok SQUARE ENIX Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok SQUARE ENIX
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ