Stellar Blade Alzaboxy

Need for Speed játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Need for Speed játékok sorozata minden idők egyik legsikeresebb autóversenyzős franchise-a. Az NFS játékok arcade versenyzést kínálnak kitalált városokban, de valódi autókkal, köztük egzotikus szuper sportkocsikkal, amerikai izomautókkal és tuningolt verdákkal. Mit tartogat számodra a Need for Speed franchise, és melyik lesz a kedvenced? Talán az alábbi sorokból kiderül.

Tovább

Miről szólnak a Need for Speed játékok és mivel lephetnek meg?

A Need for Speed játékok sorozata (NFS) vitathatatlanul a leghíresebb és kétségkívül a legsikeresebb arcade autóversenyzős franchise. A játék központjában az utcai autóversenyzés áll, amelynek népszerűségét a Need for Speed első része indította el 1994-ben. Később járműtuninggal és rendőrségi üldözésekkel egészültek ki a sorozat egyes epizódjai. Mi mással tud még megnyerni a Need for Speed sorozat?

  • A Need for Speed játékok utcai versenyeket, rendőrségi üldözéseket, egyszóval igazi adrenalinlöketet kínálnak.
  • A sorozat a járművek tuningolását is lehetővé teszi, meglehetősen részletgazdag kivitelben, aminek következtében a versenyautód igazi unikum lehet.
  • Minden epizódhoz átfogó és finomhangolt soundtrack tartozik, amely gondoskodik a felemelő játékélményről.
  • Az NFS játékok főként klasszikus egyjátékos karrier módot kínálnak, de természetesen a különböző címek többjátékos módban is játszhatóak.
  • PC-n, valamint PlayStation és Xbox konzolokon is elmerülhetsz a versenyzésben.

NFS játékok

A Need for Speed játékokban több tucat licencelt jármű található a sorozat legelőkelőbb autógyártóitól. Választhatsz Aston Martin, Ferrari, Jaguar, BMW, Lamborghini vagy akár McLaren modellek közül is.


Az NFS játékok fő jellemzője az arcade játékmenet

Az arcade játékmenet kevésbé realisztikus, adrenalinban gazdag vezetést jelent 250 km/h feletti sebességgel. Az NFS-ben nem találsz kifinomult sebességváltást, kerékfelfüggesztést vagy guminyomás beállításokat, merthogy lsősorban a látványos driftekkel, kaszkadőrugrásokkal és ütközésekkel teli, izgalmas játékmenetre került a hangsúly.

Egyjátékos kampányt vagy többjátékos módot szeretnél játszani a barátaiddal?

Versenyezz egyedül vagy valódi játékosok ellen a Need for Speedben a forradalmi AllDrive móddal. Ez az új rendszer egyesíti az egyjátékos és a többjátékos módot - így az egyik pillanatban befejezheted az egyjátékos kampányt, majd várakozás nélkül csatlakozhatsz egy versenyhez a barátaiddal vagy ismeretlen versenyzőkkel.

i

A Need for Speed játékok egyes régebbi generációi lehetővé tették az osztott képernyős módot is, ami egy népszerű helyi többjátékos mód, ahol két játékos ugyanazon a képernyőn versenyezhetett.

A Need for Speed sorozat jelenlegi játékai

Milyen Need for Speed játékokat szerezhetsz be? Nézd meg a sorozat összes aktuális játékcímét.


Need for Speed játékok - Hot Pursuit Remastered

Need for Speed játékok Heat

Need for Speed játékok Payback

Need for Speed játékok


Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

A Need for Speed: Hot Pursuit Remastered 2020 a 2010-es sikeres Hot Pursuit alapjaira épül. Új grafikát kapott, így még jobban elmerülhetsz az akcióban, továbbá teljes többjátékos móddal és több DLC-vel is rendelkezik.

A Need for Speed: Hot Pursuit Remastered Nintendo Switch-re is elérhető.

Need for Speed Heat

A Need for Speed Heat egy játszható karaktert tartalmaz. Nappal pénzért, éjjel a hírnévért versenyzel, amivel tuning alkatrészeket oldasz fel a játék során. Éjszaka azonban ne hívd fel magadra a zsaruk figyelmét, hiszen nem mindenki játszik a szabályok szerint.

i

Élvezd a kirándulást Palm City nyitott világában

Ha szereted a kidolgozott játékvilágokat, akkor az NFS Heat pont neked való. Az összes autókülönlegességet vezetheted a kitalált Palm City utcáin.

Need for Speed Payback

A 2017-es Need for Speed Payback három különböző képességű, tehetséges versenyző történetét meséli el. A játék fő feladata a The House Cartel legyőzése, amely Fortune Valley egész városát uralja. A Need for Speed Payback minőségét a játékosok értékelései is bizonyítják, amelyek általánosan pozitívak.

Need for Speed 2015

A 2015-ös Need for Speed játékban a játékosok eldönthetik, hogyan szereznek hírnevet, hogy új autókat és fejlesztéseket oldjanak fel. A játékban a történetvezérelt karrier, a továbbfejlesztett testreszabás vagy a többjátékos mód is megtalálható.


Need for Speed: Rivals

Need for Speed: Most Wanted

Az NFS sorozat régebbi játékai közé tartozik a Need for Speed: Rivals és a Need for Speed: Most Wanted.

A motorok üvöltését kiválóan megkomponált zenék egészíti ki

A motor üvöltése vagy a gumik csikorgása mellett a zene legalább olyan fontos egy versenyjátékban, mint a játékmenet vagy a grafika. A zene külön fejezetet képez minden részben. Ülj be a virtuális pilótafülkébe, indítsd be a motort, és hagyd, hogy a fantasztikus dallamok teljesen megemeljék az adrenalinszintedet.

i

Az NFS különböző műfajú zenéket tartalmaz. Találkozhatsz rock vagy elektronikus dalokkal is, de rap zene is felcsendül majd a játék során.

Need for Speed: No Limits - Versenyzés a zsebedben

A Need for Speed: No Limits egy Android vagy iOS okostelefonokra tervezett játék. Félelmetes adrenalin versenyeket hoz, amelyek órákon át szórakoztatnak. Az NFS: No Limits ingyenesen is letölthető.

A gamer kormánnyal teljes mértékben élvezheted a versenyzést

gamer kormányok általában az olyan versenyszimulátorokhoz használatosak, mint az rFactor 2 vagy az Asetto Corsa, de alkalmasak az arcade játékokhoz is. A kormány csatlakoztatása és konfigurálása általában percek kérdése.

gamer kormány NFS játékok

Need for Speed sorozat a táblázatban

Elvesztetted a fonalat a Need for Speed játékok címei között? Vess egy pillantást az általunk készített áttekintő táblázatra, ahol nemcsak a játék megjelenésének évét, hanem a kompatibilitását is megtalálhatod.


Játék címe Kiadás éve Platform
Need for Speed: Hot Pursuit 2010 PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Switch
Need for Speed: Shift 2 - Unleashed 2011 PC, PS3, Xbox 360, iOS
Need for Speed: The Run 2011 PC, PS3, Xbox 360, Wii
Need for Speed: Most Wanted 2012 PC, PS3, PS Vita, Xbox 360, Android, iOS
Need for Speed: Rivals 2013 PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Need for Speed: No Limits 2015 Android, iOS
Need for Speed 2015 PC. PS4, Xbox One
Need for Speed Payback 2017 PC, PS4, Xbox One
Need for Speed Heat 2019 PC, PS4, Xbox One
NFS: Hot Pursuit Remastered 2020 PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series

Virtuális versenyzés százféleképpen

Kipróbálnál más versenyzős játékokat is? A legnépszerűbbek közé tartozik a Gran Turismo sorozat, azon belül is a vadonatúj Gran Turismo 7, vagy a Forza Motorsport és a mexikói napfényben úszó Forza Horizon 5.

Az e-licenc segítségével szinte azonnal a tiéd lehet a játék

A Need for Speed játékok hagyományos dobozos és elektronikus változatokban is kaphatók. Ha az utóbbit választod, akkor csak egy licenckulcsot kell megvásárolnod. Magát a játékot le kell töltened.

Olvasd el az alábbi cikkünket, hogy többet megtudhass az e-licencről: Útmutató az elektronikus engedélyek igényléséhez.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SUPERDRIVE SV650 Szállításra kész > 5 db
Játék kormány - 270° forgásszög, D-Pad, programozható gombok, PC, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch és PS3 kompatibilis, USB kapcsolat
47 990 Ft

2.
Need For Speed Unbound - Xbox Series Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén és teljesítsd a heti kihívásokat, hogy eljuss a The Grand nagydíjra, Lakeshore legnagyobb utcai versenyére. Töltsd meg a garázst precízre hangolt, egyedi járgányokkal, és világítsd be az utcákat saját stílusoddal valamint exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét, amely a világ minden sarkába eljut.
4 890 Ft

3.
Need For Speed Heat - PS4 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Napközben hivatalos versenyen veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
10 490 Ft

27 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 28×
Need For Speed Heat - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Napközben hivatalos versenyen veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX682
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Need For Speed Hot Pursuit Remastered - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A népszerű versenyjáték továbbfejlesztett változata, még nagyobb felbontással, részletesebb textúrával és több tárggyal a jelenetekben. Tartalmazza az összes korábban kiadott kiterjesztést is.
17 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1724
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Need for Speed: Payback - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
29 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0434
5,0
Need For Speed Unbound - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén és teljesítsd a heti kihívásokat, hogy eljuss a The Grand nagydíjra, Lakeshore legnagyobb utcai versenyére. Töltsd meg a garázst precízre hangolt, egyedi járgányokkal, és világítsd be az utcákat saját stílusoddal valamint exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét, amely a világ minden sarkába eljut.
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0303
4,7 18×
Need For Speed Unbound - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén, és a heti selejtezőkön juss be a The Grand-ba, a végső Lakeshore versenykihívásba. Töltsd meg a garázst precízen hangolt egyedi járgányokkal, és menj az utcákra saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét a világ minden sarkából.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0354
4,3
SUPERDRIVE SV650
Játék kormány - 270° forgásszög, D-Pad, programozható gombok, PC, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch és PS3 kompatibilis, USB kapcsolat
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPD008c
4,0
Need For Speed Heat - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Napközben hivatalos versenyeken veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
Leárazás -54 %
4 990 Ft 10 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO641
4,4
Need For Speed: Hot Pursuit Remastered - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Népszerű versenyzős játék továbbfejlesztett változatban, nagyobb felbontással, részletesebb textúrákkal és több tárggyal a jelenetekben. Tartalmazza az összes korábban kiadott bővítményt is.
Leárazás -5 %
10 390 Ft 10 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX926
4,2
Need For Speed Unbound
PC játék - dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idő ellen, járj túl a zsaruk eszén, és indulj a The Grand heti selejtezőin, a Lakeshore végső versenyzői kihívásán. Töltsd meg a garázst precízen hangolt, egyedi járgányokkal, és menj az utcákra saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét a világ minden sarkából.
Leárazás -14 %
5 990 Ft 6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1396
4,9
Need for Speed Payback - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Igazi adrenalinban gazdag játékélményt kínál, akár rablásokkal tarkított őrült küldetésekről, fantasztikus autós küzdelmekről vagy egyedi autókkal fűszerezett akciódús pillanatokról legyen szó.
Leárazás -45 %
4 890 Ft 8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO2913
4,4 16×
Need For Speed Payback
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős - adrenalinnal teli játékélményt nyújt, legyen szó egy őrült rabló-küldetésről, egy fantasztikus autós versenyről, vagy egyedi, akciódús pillanatokról.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG5842
4,6
Need For Speed – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja versenyzős
10 120 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003537
5,0
Need For Speed: Hot Pursuit Remastered - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja versenyzős
6 950 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005414
4,0
Need For Speed: Payback - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja versenyzős
5 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003772
Need For Speed Standard Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
8 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1049
1,0
Need for Speed: Heat - Deluxe Upgrade - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja versenyzős - A csomag, amely feloldja a Deluxe kiadás tartalmát.
4 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1369
Need for Speed Deluxe Bundle - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
10 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0713
Need for Speed Heat Deluxe Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja versenyzős - Napközben hivatalos versenyen veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
33 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1380
5,0
Need for Speed Undercover - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja versenyzős és árkád
9 780 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005015
Need for Speed Heat Standard Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja versenyzős - Napközben hivatalos versenyen veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
29 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1379
Need for Speed: Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
6 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1046
5,0
Need for Speed Hot Pursuit - PC PL DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja versenyzős
26 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002654
Need for Speed: Payback Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0433
4,4 13×
Need For Speed Heat
PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja akció és versenyzős - Vegyél részt a hivatalos versenyekben a nap folyamán, szegd meg a törvényeket, üldözd a rendőrséget és küzdj az utcai tiszteletért.
7 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1173

Need for Speed játékok

A Need for Speed játékok kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó need for Speed játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább need for Speed játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb need for Speed játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: need for Speed játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ