F124 Alzaboxy

Nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(452)
DLC tartalom
(34)
Licenc
Doboz
(451)
Letölthető
(40)
Műfaj
Akció
(217)
RPG
(90)
Árkád
(88)
Gyerekeknek
(75)
Kaland
(59)
Szöveg
CS
(26)
EN
(490)
DE
(334)
HU
(3)
RU
(22)
PL
(10)
FR
(69)
ES
(59)
IT
(58)
Zh
(20)
KR
(1)
JP
(6)
Szinkron
CS
(1)
EN
(481)
DE
(165)
HU
(1)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(6)
ES
(6)
IT
(6)
Zh
(2)
JP
(7)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A Nintendo Switch játékok a mindennapi szórakozás vagy a barátokkal töltött esti szórakozás alapját képezik. Műfajok szerint osztjuk fel őket, az akciótól a sporton át a pihentető kalandjátékokig vagy a bonyolult RPG-címekig. Milyen Nintendo Switch játékok közül választhatunk?

Tovább

A Nintendo Switch játékok szinte kizárólag dobozban kaphatók

A Nintendo Switch játékok valahogy az árral szemben haladnak. Szinte mindegyiket "régimódi" dobozos formában árulják, míg más játékkonzolok már tisztán digitális változatokat is árulnak. Azonban még a Nintendo Switch játékok is rengeteg letölthető tartalmat kínálnak. Ezek többsége különböző játékbővítmények vagy különleges kozmetikai elemek.

Nintendo Switch Lite

A normál változattól eltérően a Nintendo Switch Lite nem rendelkezik levehető Joy-Con kontrollerekkel. A Nintendo Switch játékok mindkét konzolon ugyanazok.

Ajánlott Nintendo Switch játékok műfajok szerint

A Nintendo Switch játékokat műfajok szerint rendeztük el, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Mit ajánlunk?

i

A Lite-hoz tartozó Nintendo Switch játékok ugyanolyanok, mint a többi. Arra azonban figyelj, hogy néhányhoz levehető Joy-Con kontrollerre van szükség, amit a Lite kézikonzolhoz meg kell vásárolni.

Nintendo Switch akciójátékok

A Nintendo Switch játékok közé tartozó akciójátékok azoknak szólnak, akik szeretik az adrenalint, a pörgést és gyakran egy csipetnyi humort. Míg a Nintendo klasszikusai szinte mindenki számára alkalmasak, a véres akciók kedvelői is találnak kedvükre valót. Valójában egyre több sikeres cím jelenik meg Switch-en olyan stúdiókból, mint a Bandai Namco, a Square Enix és a NetherRealm.

  • A Super Mario Bros egy világhírű akció-platformjáték sorozat, melynek főszereplői Mario és testvére Luigi.
  • Worms, avagy amikor a földigiliszták háborúba indulnak. Az animált, színes csaták a fiatalabb játékosok számára is alkalmasak.
  • A Mortal Kombat a véres verekedős játékok legendás sorozatának képviselője. Most már Switch-en is élvezheted az ikonikus akciókat.

A kalandjátékok a Nintendo Switch játékok nélkülözhetetlen szereplői

A Nintendo egyértelműen a kalandjátékok műfajáról híres. A Nintendo stúdió bevált klasszikusai mellett olyan népszerű címeket is találsz, amelyeket korábban csak PC-n és hagyományos konzolokon játszhattál.

  • A Pokémon az egyik legnépszerűbb franchise a világon, így nem is kell bemutatni. "Szerezd meg hát mind".
  • A The Legend of Zelda az utóbbi években kétségtelenül RPG-vé vált. A klasszikus kalandjátékokat azonban nem szabad kihagyni.
  • A LEGO játékok remekül illeszkednek a Nintendo Switch konzolokra. Gyerekeknek is alkalmasak, és több tucat közül lehet választani.

A Multiplayer Nintendo Switch játékok garantáltan szórakoztatóak

A Nintendo Switch multiplayer játékok különösen szórakoztatóak. Mivel gyakran támogatják a helyi többjátékos módot, tökéletesek egy partira vagy egy baráti játékestre. Két ember fogja a Joy-Con kontrollereket, és párbajozhatnak a Switch segítségével, így tesztelve együttműködésüket például az Overcooked játékban! Sok más egyéb játékban is összemérhetik a tudásukat.

A Nintendo Switch játékok RPG műfajában lazíthatsz, vagy akár nehéz pillanatokban lehet részed

Nincs változatosabb műfaj az RPG-nél. A gyönyörű világok és hangulatos történetek kedvelői a karakterek bőrébe bújva tapasztalhatják meg a kalandokat. 2D, 3D, felülnézet, első vagy harmadik személy bármi, amit csak szeretnél. Az RPG műfajnak nincsenek határai, és csak rajtad múlik, hogy melyik világ melyik hősévé válsz.

  • A The Legend of Zeldát ismét meg kell említeni. Elvégre az új Zelda játékok a Nintendo Switch játékok eddigi legnépszerűbb RPG-jei.
  • Dark Souls - szinte minden hardcore akció-RPG rajongó ismeri ezt a nevet. Lordran hatalmas, sötét világa semmit sem ad ingyen.
  • A Monster Hunter a szörnyvadászok történeteit meséli el. A sorozat, amely a múltban a PS2 eladásainak mozgatórugója volt, ismét teljes erőbedobással tér vissza.

Ne feledkezzünk meg a Nintendo Switch játékok versenyzős képviselőiről sem

versenyjátékok a Nintendo Switch játékok egy szerényebb, de mégis népszerű kategóriáját képviselik. Ha rajongsz a klasszikus autóversenyekért, az utcai üldözésekért, vagy szeretsz fantáziavilágokban versenyezni, akkor bőven van miből válogatnod.

  • A Mario Kart egy versenyjáték a Super Mario univerzumából. A híres karakterek a királyságon keresztül versenyeznek egymással.
  • A Need For Speed az eddig felsorolt ikonikus videojáték-franchise-ok sorában a következő világhírű alkotás. Az akciódús versenyzés órákon át tartó szórakozást nyújt.
  • Burnoutra kétségtelenül a régebbi évjáratok fognak emlékezni. Készen állsz egy kis nosztalgiázásra?

A gyerekeknek készült Nintendo Switch játékok óriási népszerűségnek örvendenek

A Nintendo Switch játékok gyerekeknek című kategóriánkban található gyerekjátékok talán az egyik legnagyobb piacot jelentik, mégis gyakran keresik őket a célcsoporton kívül eső játékosok. Például a laza Animal Crossing-ot a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezik. A legendás Minecraft még az idősebb játékosok körében is népszerűbb, mint a gyerekek körében. Gyakoriak a gyermekmeséken alapuló Nintendo Switch játékok is.

i

Szemet vetettél a legújabb Nintendo Switch-játékok egyikére? Akkor a legjobb helyre jöttél. Ha szeretnéd, előrendelhetsz tőlünk néhány hamarosan megjelenő játékot is.

Milyen más Nintendo Switch játékok vannak még a kínálatban?

Néhány Nintendo Switch játék olyan műfajokba tartozik, amelyek sosem voltak igazán a Nintendo konzolok célközönsége. Ez azonban az elmúlt években megváltozott, ami nagyrészt a más platformokról származó népszerű AAA-címek megjelenésének köszönhető.

  • stratégiai játékokat elsősorban a Sid Meier's Civilization sorozat és a Two Point építőjáték-sorozat képviseli.
  • Rengeteg szimulátor elérhető PC-re. Switchre azonban nem mind alkalmas, ezért elég kevés szimulátor található a Nintendo Switch játékok között.
  • Az olyan sportjátékok, mint a Go Vacation vagy az NBA a kikapcsolódásra szolgálnak. A Ring Fit Adventure azonban garantáltan megmozgatja a testedet.
  • Az egyéb játékok között vannak puzzle- és zenei játékok, de olyanok is, amelyek egyszerre több műfaj között mozognak.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
491 termék
Survivor: Castaway Island - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Készülj fel az életbenmaradás egyedülálló próbatételére a Survivor: Castaway Island kalandjátékban, amely a világhírű valóságshow alapján készült. Ahhoz, hogy tovább maradj a versenyben, mint mindenki más, szükséged lesz a túlélő ösztönödre és stratégiai képességeidre, miközben gyorsan fel kell térképezned az ismeretlen, új környezetet.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1278
Avatar: The Last Airbender Quest for Balance - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Az Avatar csapat visszatért! Éld át újra az eredeti Avatar: Aang legendája sorozat epikus eseményeit. Ebben az akció kalandjátékban maga Aang és barátai bőrébe bújva minden elemet az irányításod alatt tudsz, felfedezed a sorozatból ismert legegyedülállóbb helyeket, környezeti fejtörők teljes sorát oldod meg és átéled Aang történetének legmeghatóbb pillanatait.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1273
The Last Worker - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A magával ragadó, történetvezérelt kalandjáték, amely egy magányos munkás utolsó küzdelmére összpontosít egy egyre inkább automatizált világban, és amely a munkaszimuláció és a lopakodó stratégiai játék egyedülálló kombinációja.
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1184
Life Is Strange Arcadia Bay Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Tapasztalj meg két díjnyertes játékot. Használd Max természetfeletti visszatekerő képességét vagy Chloe okos megközelítését, hogy megváltoztasd az Arcadia Bayben zajló megrázó események menetét.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1107
Asterix & Obelix: Heroes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1281
NERF Legends - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős - A NERF Legends egy futurisztikus sci-fi világba repít el, ahol ellenséges robotok légióival és a legnagyobb főnökökkel kell szembenézned.
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW967
Dungeons 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Ébreszd fel a sötét oldaladat, és hozz létre egy egyedi földalatti börtönt a szobák, csapdák és szerkezetek széles választékával.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1084
Spells & Secrets - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1325
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1220
Moving Out - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és gyerekeknek - Őrületes költözködési szimulátor, amely a díványos kooperációt egy teljesen új szintre emeli.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1151
SpongeBob: Krusty Cook-Off - Extra Krusty Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Csatlakozz Spongya Bobhoz egy fergeteges kulináris kalandra Bikini Bottom éttermeiben és konyháiban. Amikor Rák úr rájön, hogy a gyorséttermi üzletben több pénzt lehet keresni, a vállalkozó kedvű üzletember nekilát, hogy bővítse éttermi birodalmát, kezdve egy reggeliző standdal Spongyabob háza előtt.
Leárazás -8 %
10 890 Ft 11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1147
NBA 2K23 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Versenyezz kedvenc NBA és WNBA csapataid és sztárjaid szerepében, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék. A kategóriájában a legjobb látványvilággal, a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligenciájával, a naprakész játékoslistákkal és a történelmi csapatokkal a játék még soha nem volt ennyire valóságos és teljes.
Leárazás -4 %
13 190 Ft 13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1083
Tee Time Golf - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és gyerekeknek - Élvezd a golf nyújtotta kikapcsolódást a nyolc 18 lyukú pálya bármelyikén. Ha belefáradnál mindig ugyanazon a pályákon játszani, nyisd meg a pályaszerkesztőt, építsd meg álmaid golfpályáját, és oszd meg másokkal.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW993
Disney Classic Games Collection: The Jungle Book, Aladdin & The Lion King - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Játssz a népszerű Aladdin, The Lion King és a The Jungle Book játékok több különböző verziójával, amelyeket az évek során hoztak létre, beleértve a konzolokra és a handheld konzolokra szánt változatokat is. Ez a hihetetlen összeállítás a klasszikus Disney-játékok eddigi legjobb kiadása.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW971
Team Sonic Racing Anniversary Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1076
Ion Fury - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, - A Studio 3D Realms, a Duke Nukem 3D alkotója, örömmel fogott össze a Voidpoint társasággal, hogy visszahozzák a színre az olyan klasszikus, belső nézetű shooter játékokból, mint a Duke Nukem 3D, a Shadow Warrior és a Blood ismert legendás Build Engine-t.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW947
Minekos Night Market - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Játssz Minekóként, egy kíváncsi lányként, aki épp most érkezett új otthonába, egy gyönyörű, ám Japán legjobbjait idéző, a magas Fugu-hegy lábánál fekvő szigetre.
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1322
Dragon Quest Treasures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Erik és húga, Mia egy viking hajón élnek, és arról a napról álmodoznak, hogy felfedezik a világot, nagy kincsek után kutatva. Egy éjszaka találkoznak egy túlvilági lényekkel, Porcusszal és Purrsulával, és elrepülnek egy titokzatos helyre, amelyet Draconia-nak hívnak - egy legendás földre, amely tele van kincsekkel, amelyek felfedezésre várnak. A kaland, amiről Erik és Mia mindig is álmodott, végre teljes egészében itt van.
18 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1105
Transformers: EarthSpark - Expedition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1254
You Suck at Parking: Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős
Leárazás -18 %
8 190 Ft 9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1113
Chef Life: A Restaurant Simulator Al Forno Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét! Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezzünk meg az igazi főzésről sem! Ismerd meg egy vendéglős mindennapjait, és nyerj díjakat a Michelin Guide-tól.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1070
Ben 10: Power Trip - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Indulj egy felejthetetlen kalandra tele csapdákkal, rejtvényekkel és ellenségekkel. Egyesítsétek erőtöket az csoportos osztott képernyő módban, és élvezzétek a még nagyobb szórakozást.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW687
ATV Drift and Tricks - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős és árkád - Válaszd ki azt a versenyzőt, amelyik a legjobban illik vezetési stílusodhoz, és vidd terepre többféle környezetben, éjjel-nappal. Versenyezz sivatagokon és oázisokon, erdőkön, hegyeken vagy mély tavak és kanyargós folyók körül.
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW776
3,0
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, - az egyedülálló elbeszélés rendszernek köszönhetően a ma már kultuszjáték egyben előzményéről és folytatásáról van szó. Kísérd figyelemmel Davis és Jones ügynököket, miként indítanak új nyomozást a Le Carré-ban történt sorozatgyilkosságok kapcsán.
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW660

Nintendo Switch játékok

Nintendo Switch játékok

A Nintendo Switch játékok kategóriában összesen 491 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ