Stellar Blade Stellar Blade

Archív - Nintendo Switch sport játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
49 termék
4,0
Just Dance 2023 Retail Edition- Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Tartalmazza a játék letöltési kódját, a medált és a bónusz tartalmat.
Megszűnt
Termékkód: NSW1086R
Olli Olli World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és sport - Egy merész gördeszkás akciójáték. Gördeszkázz és cirkálj Radlandia vibráló és élénk világában, találkozz színes karakterekkel, miközben trükköket mutatsz be, hogy felfedezd a misztikus gördeszka isteneket a Gnarvana megtalálása érdekében.
Megszűnt
Termékkód: NSW1146
NBA 2K23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1346nad
5,0
Just Dance 2023 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - A játék letöltéséhez szükséges kódot tartalmazza.
Megszűnt
Termékkód: NSW1086
Matchpoint - Tennis Championships - PS4, PS5, Nintendo Switch
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: NSW1027nad
Matchpoint - Tennis Championships Legends Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Az elegáns karakteranimációt, a hiteles labdafizikát és a továbbfejlesztett játékosvezérlést ötvözi, hogy a mérkőzések valósághű ritmusát adja vissza. Minden lendítés és ütés egyedi és kielégítő hatást kelt.
Megszűnt
Termékkód: NSW1027
2,0
Lets Get Fit - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - A Let's Get Fit interaktív, szórakoztató és magával ragadó módja a jó forma megszerzésének. A legtöbb fitnesz edzésfajtát kínálja - a tornától a súlyzós edzésen át a zumbáig és a crossfitig. A játék a játékosokat a zárt edzőteremből a nyílt világ kreatív tereibe viszi, hogy többet nyújtson egy egyszerű edzésnél.
Megszűnt
Termékkód: NSW1026
OddBallers - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, sport és party - Hajlítsd be a térded és nyújtsd ki a csípődet, itt az ideje egy intenzív adag kemény kidobósnak! Az OddBallers egy rendkívül varázslatos és teljesen őrült, többjátékos partijáték, ahol minden körben egy új, abszurd kidobós játéktípust játszanak. Gyűjtsd össze a legjobb ellenségeidet, és készülj fel arra, hogy fűnyíróval nyírod a birkákat, traktorral húztok kötelet, büdös vécékkel verekedtek - és igen, lesz némi labdás kidobós is.
Megszűnt
Termékkód: NSW1011
Grand Mountain Adventure: Wonderlands - Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Fedezd fel a látványos hegyeket egy nyitott világú sí- és snowboard-kalandban!
Megszűnt
Termékkód: NSW989
Instant Sports: Winter Games - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - Hét olyan sportág közül választhatsz, amelyeket általában nem szoktál kipróbálni egy téli vakáción, és amelyek garantáltan szórakoztatják barátaidat és az egész családot. Több mint tíz különböző hótakaróval borított helyszín. Alpesi síelés, síugrás, bobozás, curling, snowboard slopestyle, ice cross downhill, bowling. Egyedül vagy akár négy játékossal!
Megszűnt
Termékkód: NSW949
Golf With Your Friends - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport és party - Játssz klasszikus minigolfot, parsot vagy cserélj golflyukat hokikapura. Manipulálhatod az ellenfeled golyóit, és például jégkockává alakíthatod, vagy mézbe márthatod őket.
Megszűnt
Termékkód: NSW912
Instant Sports: Paradise - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - A napsütésben tombolhatsz a barátaiddal és a családoddal, függetlenül attól, hogy milyen az időjárás odakint. Utazz el a világ másik felére, és szórakozz akár négy játékossal a kanapéd kényelméből!
Megszűnt
Termékkód: NSW905
5,0
NBA 2K22 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport és árkád
Megszűnt
Termékkód: NSW894
5,0
FIFA 22 Legacy Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Még közelebb hozza a játékot a valósághoz, jelentős játékmenetbeli fejlesztésekkel és újításokkal minden egyes játékmódban. Nagyobb összhangra számíthatunk a kapusok között az újratervezett kapus viselkedésnek köszönhetően, amely nagyobb higgadtságot hoz a pálya legfontosabb pozíciójába, valamint új labdafizikát, robbanékony sprinteket, amelyek jobban érzékeltetik a leggyorsabb játékosok gyorsulását, és mindemellett új támadó taktikákat.
Megszűnt
Termékkód: NSW893
Urban Trial Tricky - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport és árkád - Végezz őrült trükköket és dacolj a gravitációval! Ragadd meg a motorodat, és ámítsd el a többieket a legőrültebb trükkök és lélegzetelállító kombinációk sorával. Lovagolj előre-hátra tetszés szerint, csinálj mindenféle mutatványt a levegőben, és hagyd, hogy a szórakoztató, gyors játékmenet, a színes grafika és a kifinomult irányítás magával ragadjon.
Megszűnt
Termékkód: NSW891
5,0
Just Dance 2022 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás - Fogd a barátaidat és a családodat, mert itt az ideje, hogy felhangosítsd a hangerőt és elengedd magad! A Just Dance 2022 40 új dallal és világgal tér vissza. Csatlakozz a világszerte több mint 138 millió játékost számláló közösséghez, és táncolj a csúcsra!
Megszűnt
Termékkód: NSW881
Fort Boyard - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Steam és Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, sport, árkád, kaland és party
Megszűnt
Termékkód: MSX1114nad
Instant Sports: Tennis - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport, árkád és party - Válassz majdnem húsz különböző karakter közül, és játssz egyedül vagy akár négy játékossal a tizenöt különböző pályán. Adogass, lobbizz és ne feledd, hogy a labda viselkedését a felület típusa is befolyásolja.
Megszűnt
Termékkód: NSW830
Pure Pool - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, Nintendo eShop kulcs, műfaj: sport - Engedd, hogy a játék a biliárd fényes és izgalmas világába szállítson! Lépj be a nyüzsgő játékterembe anélkül, hogy elhagynád a nappali kényelmét.
Megszűnt
Termékkód: NSW827
2,0
Instant Sports: Summer Games - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport, árkád és party - A népszerű Instant Sports sportjáték kollekció bővített kiadásban tér vissza, amelyet a nyári olimpiai játékok inspirált és öt új sportággal kecsegtet. Az eredetileg teniszből, focikapusból, bowlingból, baseballból, vadvízi evezésből és gátfutásból álló hatost magasugrás, gerelyhajítás, stafétafutás, hármasugrás és íjászat egészíti ki!
Megszűnt
Termékkód: NSW789
4,8
Just Dance 2021 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport, party és mozgó - Ideje táncolni a Just Dance 2021-el! 40 új dal és környezet, amelyek segítségével egész évben táncolhatsz a Just Dance-re. Csatlakozz a világ több mint 120 millió játékosából álló közösséghez, és nyerj! Ha Nintendo Switch Lite konzollal használod, Joy-Con vezérlő szettre lesz szükséged (különállóan szerezhető be).
Megszűnt
Termékkód: NSW710
5,0
NBA 2K21 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád
Megszűnt
Termékkód: NSW694
Tennis World Tour 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Játssz a világ legjobb teniszezőjeként, vagy hozd létre saját karakterét, és urald a világranglistát.
Megszűnt
Termékkód: NSW693
Street Power Football - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport - Legyél az utca királya! Tanuld meg, hogyan kell uralkodni az utcán, és győzd le a versenytársakat a saját karaktereddel, akit a legendás Séan Garnier vezet.
Megszűnt
Termékkód: NSW689
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ