Doručení zdarma Slevy s AP+

Archív - Nintendo Switch szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
44 termék
Autonauts - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja stratégiai és szimulátor - Utazd be a világűrt és hozz létre gyarmatokat lakatlan bolygókon egyetlen céllal: világok mozgásba hozása az automatizálás erejének segítségével.
Megszűnt
Termékkód: NSW1344
Five Nights at Freddys: Security Breach Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Játssz Gregory, a fiatal fiú szerepében, aki egy éjszakára a Freddy Fazbear Mega Pizzaplex nevű szórakoztatóközpontban rekedt. Freddy segítségével túl kell élned a Five Nights at Freddy’s sorozat újragondolt szereplőinek szinte megállíthatatlan támadását, emellett számos más szörnyű fenyegetés is vár rád.
Megszűnt
Termékkód: NSW1223ce
MotoGP 23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1455nad
MotoGP 23 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - A MotoGP legsikeresebb bajnokai melletti versenyzés izgalma egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára! Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár először mész kétkeréken, a MotoGP 23 olyan élményt nyújt, amely mindig szórakoztató és motiváló.
Megszűnt
Termékkód: NSW1198
5,0
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A The Isle of Man Tourist Trophy a legepikusabb, legveszélyesebb és a leglátványosabb verseny a világon. A pálya 60 km hosszú, a Man sziget útjain zajlik, 264 kanyarulatot foglal magába és kifejezetten erre a versenyre előkészített, nagy teljesítményű motorkerékpárokat igényel.
Megszűnt
Termékkód: NSW1194
Ooblets - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Rengeteg új barát van az Oobletsben! Töltsd a napjaidat farmod felújításával, furcsa kis cimborák felnevelésével, táncmulatságokon való részvétellel, háztervezéssel, és segíts a polgármesternek megmenteni Badgetownt!
Megszűnt
Termékkód: NSW1114
Harvestella - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és szimulátor - Ebben az RPG-ben a játékosok termesztik és gondozzák a növényeket, hozzávalókat használnak a főzéshez és a tárgyak készítéséhez, és egy olyan világba merészkednek, amely az évszakokkal változik. Különböző városokba látogatnak el, kapcsolatba lépnek a városlakókkal, horgászni mennek és még sok minden mást.
Megszűnt
Termékkód: NSW1104
Hokko Life - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor, - Zárkózz be egy poros, régi műhelybe, és engedd szabadjára a kreativitásodat. Készítsd el az anyagokat, és kombináld őket szabadon, hogy csodálatos új bútorokat és egyéb tárgyakat hozz létre, amelyekre a városodnak szüksége van.
Megszűnt
Termékkód: NSW1102
5,0
CHAOS: Head Noah + CHAOS: Child Double Pack Steelbook Launch Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Vedd át a gimnazista Takumi szerepét, és használd téveszmének nevezett képességeidet, hogy kiderítsd az igazságot egy sorozatgyilkossági ügyben, amely az "Új Generációs Őrület" nevet érdemelte ki. Az, hogy milyen téveszmének engedsz, befolyásolja a kalandod végkimenetelét.
Megszűnt
Termékkód: NSW1087
4,0
Train Life: A Railway Simulator - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A vonatok vezetése mellett egy sikeres vállalatot is irányítanod kell. Építsd fel saját vállalatodat, vásárolj és tarts fenn vonatokat, alkalmazz kalauzokat és adj nekik új szerződéseket, fedezz fel új útvonalakat és optimalizáld a személy- és teherszállítási tevékenységedet. Hozz helyes döntéseket, hogy pénzt keress és virágozzon a vállalkozásod!
Megszűnt
Termékkód: NSW1085
Bassmaster Fishing 2022: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor - Mássz fel a ranglétrán, szerezz szponzorokat, és éld meg a B.A.S.S. karrierjét, amely Bassmaster Classic bajnokká tehet. Csapj le a vízre, és versenyezz a többi játékossal az új, óriási többjátékos módokban, és urald a globális ranglistákat.
Megszűnt
Termékkód: NSW1080
MotoGP 22 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Fedezd fel a 2022-es MotoGP™ szezon összes új tartalmát. Több mint 120 versenyző, több mint 20 hivatalos pálya és a hivatalos bajnokság összes érzelme vár rád. Ha pedig a múltban szeretnél elmerülni, több mint 70 történelmi bajnok segítségével felidézheted a MotoGP™ történetének legjobbjait.
Megszűnt
Termékkód: NSW1028
MotoGP 22 - PS4, Xbox, Nintendo Switch
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: PSV0219nad
5,0
Farming Simulator Nintendo Switch Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Vállald a modern gazdálkodás kihívásait. Fedezz fel egy hatalmas nyitott világot, beleértve a részletgazdag észak-amerikai környezetet, tele mezőgazdasági tevekénységekkel, több száz hektáros területen. Irányíts több mint 250 autentikus mezőgazdasági járművet és felszerelést több mint 75 gyártótól, köztük olyan márkák, mint például: Challenger, Fendt, Massey Ferguson és Valtra.
Megszűnt
Termékkód: NSW987
1,0
Youtubers Life 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Legyél a világ leghíresebb youtubere! Működj együtt legendás hírességekkel, fedezz fel egy számos titkot rejtő várost és a népszerű videók elkészítése során tarts lépést az új trendekkel. Ismerd meg egy feltörekvő csillag életét – a hírnév, a vagyon és a rajongók már várnak rád!
Megszűnt
Termékkód: NSW973
Embr - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor - Egy tűzoltó (nem)szimulátor, amely egy hiper-kapitalista, szabályozatlan alternatív jelenben játszódik, ahol kimerült a tűzoltók állami finanszírozása, akik világát a kockázati tőke uralja, és amelyben mobilalkalmazáson keresztül bármit megrendelhetsz. Így az Embr vállalat ügyintézője a lángokban álló világ utolsó megmentője lesz.
Megszűnt
Termékkód: NSW918
Monster Harvest - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor - Kezdj új életet Planimal Point városában, és készülj fel egy szokatlan mezőgazdasági kalandra. Fejleszd a farmodat, építsd fel és alakítsd át a házadat, készítsd el a saját bútoraidat, főzz finom lekvárokat...
Megszűnt
Termékkód: NSW917
The Escapists 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor - Fordítsd a börtönben töltött időt a hasznodra. Lopj szerszámokat a műhelyekből, edzz, hogy megnöveld az erődet a harcban, találd meg a börtön gyenge pontjait, és használd fel őket a szökéshez.
Megszűnt
Termékkód: NSW911
Two Point Campus: Enrolment Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A játékban a feladatod egy középiskolai campus felépítése és működtetése, ahol a döntéseid befolyásolják az iskolába felvett diákok és az alkalmazott személyzet életét.
Megszűnt
Termékkód: NSW870
RiMS Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős - A versenyeket nem csak a pályán nyerik meg, ezért többnek kell lenned, mint egy egyszerű versenyzőnek, és úgy kell megértened a motor működését, mint egy igazi technikusnak. Súrlódás, szögek, fékek, gáz, röppálya, sebesség... minden tényezőt figyelembe lehet venni, mielőtt a műhelybe kerül.
Megszűnt
Termékkód: NSW855
Do Not Feed The Monkeys: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Meghívnak egy privát csoportba, amely a gyanútlan entitások ellenőrzésével és elemzésével foglalkozik. Az, hogy hogyan kezeled a megszerzett információkat, rajtad múlik.
Megszűnt
Termékkód: NSW808ce
Theme Park Simulator: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: szimulátor - építsd meg álmaid vidámparkját ebben a szimulátorban
Megszűnt
Termékkód: NSW807ce
Theme Park Simulator - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: szimulátor - építsd meg álmaid vidámparkját ebben a szimulátorban
Megszűnt
Termékkód: NSW807
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: rpg, szimulátor és kaland - Engedd szabadjára úttörő szellemedet, formáld a zabolátlan vadont, fedezz fel új állatokat és terményeket, és gondoskodj róla, hogy azok boldoguljanak a farmodon.
Megszűnt
Termékkód: NSW802de
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ