AD květen univerzal Alza Dny květen

Nintendo Switch

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Nintendo Switch logó

A Nintendo Switch játékkonzol különleges koncepciót kínál a többfunkciós üzemmód segítségével. A Switch-en a klasszikus "nagy" játékok, mint Mario, Zelda vagy Skyrim, lejátszásának lehetősége teljesen egyedülálló. Mit kínál a Nintendo Switch és mit tud felmutatni az Xbox One és a PlayStation 4 ellenében? Olvass tovább és megtudhatod.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 034 termék
tomtoc Nintendo Switch OLED/Lite játék tok, 2 rendszerező, 40 foglalat
Nintendo Switch tok Lite és OLED - tok, hely a kártyák számára, fekete és piros kivitel
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: tom048
SpongeBob: Krusty Cook-Off - Extra Krusty Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Csatlakozz Spongya Bobhoz egy fergeteges kulináris kalandra Bikini Bottom éttermeiben és konyháiban. Amikor Rák úr rájön, hogy a gyorséttermi üzletben több pénzt lehet keresni, a vállalkozó kedvű üzletember nekilát, hogy bővítse éttermi birodalmát, kezdve egy reggeliző standdal Spongyabob háza előtt.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1147
Hori Shoulder Bag Splatoon 3 - Nintendo Switch
Nintendo Switch tok - táska, splatoon 3 motívum, fekete kivitel
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HORHW158
Minekos Night Market - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Játssz Minekóként, egy kíváncsi lányként, aki épp most érkezett új otthonába, egy gyönyörű, ám Japán legjobbjait idéző, a magas Fugu-hegy lábánál fekvő szigetre.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1322
You Suck at Parking: Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1113
Dragon Quest Treasures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Erik és húga, Mia egy viking hajón élnek, és arról a napról álmodoznak, hogy felfedezik a világot, nagy kincsek után kutatva. Egy éjszaka találkoznak egy túlvilági lényekkel, Porcusszal és Purrsulával, és elrepülnek egy titokzatos helyre, amelyet Draconia-nak hívnak - egy legendás földre, amely tele van kincsekkel, amelyek felfedezésre várnak. A kaland, amiről Erik és Mia mindig is álmodott, végre teljes egészében itt van.
18 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1105
NBA 2K23 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Versenyezz kedvenc NBA és WNBA csapataid és sztárjaid szerepében, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék. A kategóriájában a legjobb látványvilággal, a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligenciájával, a naprakész játékoslistákkal és a történelmi csapatokkal a játék még soha nem volt ennyire valóságos és teljes.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1083
Konix One Piece Wano Nintendo Switch & Switch Lite Carry Case - Nintendo Switch tok
Típusok
Konix One Piece Wano Nintendo Switch & Switch Lite Carry Case
Nintendo Switch tok Lite és OLED - kemény tok, hely a kártyák számára és hely a memóriakártyák számára, memóriakártya tok a csomagban, mérete 260 × 120 mm (Ma×Sz), többszínű
Leárazás -9 %
7 890 Ft 8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KONIX23218
Chef Life: A Restaurant Simulator Al Forno Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét! Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezzünk meg az igazi főzésről sem! Ismerd meg egy vendéglős mindennapjait, és nyerj díjakat a Michelin Guide-tól.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1070
BigBen védő tok - Nintendo Switch
Nintendo Switch tok - fekete kivitel
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NAC040
Transformers: EarthSpark - Expedition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1254
Konix Unik " Unicorn Dab" Nintendo Switch/Lite Carry Case
Nintendo Switch tok Lite és OLED - kemény tok, hely a vezérlő számára, hely a kártyák számára és hely a memóriakártyák számára, memóriakártya tok és játékkártya tok a csomagban, mérete 35 × 14 × 5,1 cm (Ma×Sz×Mé), szivárványos kivitel
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KONIX23166
3,0
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, - az egyedülálló elbeszélés rendszernek köszönhetően a ma már kultuszjáték egyben előzményéről és folytatásáról van szó. Kísérd figyelemmel Davis és Jones ügynököket, miként indítanak új nyomozást a Le Carré-ban történt sorozatgyilkosságok kapcsán.
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW660
Ben 10: Power Trip - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Indulj egy felejthetetlen kalandra tele csapdákkal, rejtvényekkel és ellenségekkel. Egyesítsétek erőtöket az csoportos osztott képernyő módban, és élvezzétek a még nagyobb szórakozást.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW687
ATV Drift and Tricks - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős és árkád - Válaszd ki azt a versenyzőt, amelyik a legjobban illik vezetési stílusodhoz, és vidd terepre többféle környezetben, éjjel-nappal. Versenyezz sivatagokon és oázisokon, erdőkön, hegyeken vagy mély tavak és kanyargós folyók körül.
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW776
Ben 10 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Ben Tennyson, Gwen és Max nagypapa újra utazásra indulnak, hogy megállítsák a szuperbűnözőket. Ben szerepében az a feladatod, hogy megmentsd a világot.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW139
Asterix & Obelix XXL2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és árkád
7 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW526
5,0
8BitDo Lite 2 Gamepad - Pink - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, USB-C, integrált elemek, vibráció, rózsaszín kivitel
16 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: 8BitDoNSW25
5,0
VENOM VS4931 Nintendo Switch OLED/Lite Premium Case
Nintendo Switch tok Lite és OLED - tok, hely a memóriakártyák számára, játékkártya tok a csomagban, fekete kivitel
10 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: VNM059
4,6 20×
Trust GXT415W ZIROX HEADSET fehér
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 50 mm-es hangszóró, 2 m -es kábel
7 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JS267c18a4
4,1 100×
LAMAX Heroes Ninja1
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, True Wireless hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.1, PC és Nintendo Switch konzolhoz, AAC és SBC kodek támogatás, játék mód, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 25,5 óra akkumulátor üzemidő (6,5 óra+19 óra)
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: LMA050g02
5,0
Nintendo Switch Joy-Con AA Akkumulátor pár csomag
Akkumulátor szett - AA akkumulátor dokkolók, amelyek a Joy-Con vezérlőkhöz csatlakoztathatók, hogy meghosszabbítsák saját, beépített akkumulátoraik élettartamát. A csomag bal és jobb oldali Joy-Con AA elemet és 4 darab AA elemet tartalmaz. Az illesztőprogramokat külön kell megvásárolni.
9 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NXHW121
4,5
8BitDo M30 2.4G Wireless Pad - White - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, integrált elemek, fehér kivitel
9 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: 8BitDoNSW18
5,0
8BitDo Ultimate Wired Controller - White - Nintendo Switch
Kontroller - PC és Nintendo Switch platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 1,8 m, vibráció, analóg stick, fehér kivitel
12 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: 8BitDoNSW05

Nintendo Switch

Nintendo Switch

A Nintendo Switch kategóriában összesen 1034 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ