Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Nintendo Wii U Akciójátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
35 termék
Megszűnt
Termékkód: MWU104
Minecraft - Wii U
Konzol játék - járd be a Minecraft véletlenszerűen generált világát, és építs lenyűgöző épületek - a legegyszerűbb házikóktól kezdve egészen a leglátványosabb várakig. Játssz kreatív módban (Creative Mode), vagy a túlélő módban (Survival Mode) bányássz a föld legmélyébe, ahol saját fegyvereket és pajzsokat kell majd készítened, amelyek védelmet nyújtanak a veszélyes ellenséggel szemben.
Megszűnt
Termékkód: MWU102
Megszűnt
Termékkód: MWU0105
Megszűnt
Termékkód: MWU0104
Megszűnt
Termékkód: MWU0103
Megszűnt
Termékkód: MWU0102
Megszűnt
Termékkód: MWU0101
Nintendo Wii U - Starfox Guard (csak letöltési kód)
Konzol játék - a csomag kizárólag a Starfox tower defense játék letöltési kódját tartalmazza, internetkapcsolat szükséges, a letöltés a WiiU konzolon történik a Nintendo Eshopból
Megszűnt
Termékkód: MWU087c
Nintendo Wii U - Star Fox Zero első nyomtatott kiadás
Konzol játék - Tartalmaz játék Star Fox Zero és Starfox Guard steelbook
Megszűnt
Termékkód: MWU087b
Megszűnt
Termékkód: MWU087
Megszűnt
Termékkód: MWU084
5,0
Nintendo Wii U - Splatoon
Konzol játék - győzd le ellenségeidet, és szórd be festékkel az egész világot az Inklingek segítségével, ebben a kifejezetten Wii U-ra tervezett külsőnézetes játékban
Megszűnt
Termékkód: MWU077
Nintendo Wii U - Kirby and Rainbow Paintbrush
Konzol játék - Kelj Kirby segítségére kalandos útja során a gyurmából készült világban! Alkoss szivárványokat te is, melyeken keresztül Kirby szabadon közlekedhet. Megtámadnád Kirbyvel az ellenségeit, netán áttörnéd vele az akadályokat? Próbáld ki!
Megszűnt
Termékkód: MWU076
5,0
Nintendo Wii U - Mario Party 10
Konzol játék A híres többjátékos minijáték-sorozat ellátogat WiiU-ra, ahol ezúttal, elsőként a széria történetében, Bowsert is lehet irányítani, a gombokkal, a szenzorokkal és az érintőképernyővel. Remek szórakozási lehetőség partikon.
Megszűnt
Termékkód: MWU075
4,5
Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker Konzoljáték
Konzol játék - gyáva vagyok, bátor vagyok - ez a Toad kapitány, aki hamarosan az első Wii U kalandján lesz! A Super Mario 3D World apró hőse sok szint vár a különböző pályákon. Használja a Wii On GamePad-ot, hogy forgathassa a kamerát külön szinteken, és biztonságosan vezethesse a Toad-ot a szint végére. Számos kaland vár rá az úton, és óriási ellenségekkel kell foglalkoznia.
Megszűnt
Termékkód: MWU074
4,5
Super Smash Bros - Nintendo Wii U
Konzol játék - Készen állsz egy lélegzetelállító, akció dús játékra a híres Nintendo sorozat legújabb kihívásaival? A különböző játékmódok, az online multiplayer funkció, és a játékos-testreszabás biztosítja a legmodernebb és legszórakoztatóbb játékélményt.
Megszűnt
Termékkód: MWU072
5,0
Nintendo Wii U - Bayonetta 2
Konzol játék - a Bayonetta hack and slash játék exkluzív folytatása, gyors akciódús játék, lélegzetelállító látvány, hatalmas bossok, új Urban Climax képességek a démonok megidézéséhez
Megszűnt
Termékkód: MWU071
4,5
Nintendo Wii U - Hyrule Warriors
Konzol játék - kaszabold végig a Hyrule Királyságot Link és barátai segítségével, Dynasty Warriors típusú harci játék
Megszűnt
Termékkód: MWU070
4,9 10×
Nintendo Wii U - Mario Kart 8
Konzol játék - A legjobb a Mario Kart a játék történelmében: antigravitáció, átmehetsz a mennyezeten, repülhetsz, víz alatti átjárók
Megszűnt
Termékkód: MWU068
Megszűnt
Termékkód: MWU067
Megszűnt
Termékkód: MWU066
Megszűnt
Termékkód: MWU065
Megszűnt
Termékkód: MWU062
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ