Doručení zdarma Alzaboxy

Olcsó iron Studios gyűjthető figurák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Akció
(2)
Szobrocska
(230)
Használat
Játékhoz
(1)
Gyűjthető
(231)
Figurák száma
1 db
2 db
-
Játék magassága
7,5 cm
90 cm
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi iron Studios gyűjthető figurák kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó iron Studios gyűjthető figurák kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó iron Studios gyűjthető figurák kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Thanos - Bosszúállók: Végjáték, amelynek bruttó ára 11 490 Ft. Az olcsó iron Studios gyűjthető figurák oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
232 termék
Star Wars - R2-D2 - Art Scale 1/10
Figura - Az Iron Studios első 1/10 méretarányú R2-D2 szobra a Star Wars-univerzum karizmatikus robotját ábrázolja. Sok bolygót bejárt, számtalan űrhajót navigált az űrben, különböző kultúrákkal és civilizációkkal találkozott, több generációval kommunikált, döntő és létfontosságú szerepet játszott szövetségesei megsegítésében, tanúja volt a világok felemelkedésének és bukásának a galaktikus saga során, és mindig győzedelmeskedett.
61 890 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: GMERCHf520
Lord of the Rings - Armored Orc - BDS Art Scale 1/10
Figura - Az idők kezdetén tündék voltak, de Morgoth, Középfölde első sötét ura gonosz erőinek kegyetlen kínzása és megcsonkítása révén orkok alakját öltötték magukra. Egy törpe goblin felhúzza az íját, hogy kilőjön egy mérgezett hegyű nyilat. Ez a zöld bőrű, hosszú, hegyes fülű szörnyeteg bármit megtesz, hogy megvédje a területét. Mellette, az egykori törpeúr maradványait őrző sír tetején egy testvére áll. Páncél védi, kezében lándzsát és pajzsot tart. Kettőjükhöz csatlakozik egy másik könyörtelen kardos ork. Együtt készen állnak arra, hogy üldözőbe vegyék a Gyűrű Szövetségét.
61 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf169
The Suicide Squad - Ratcatcher II - BDS Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Suicide Squad, magassága 22 cm, anyaga polystone, nem mozgó
61 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: GMERCHf2406
Star Wars - Luke Skywalker and Grogu - Art Scale 1/10
Figura - A jobb kezén egy Grog nevű, Erő-érzékeny gyermeket hozott magával, egy olyan föld szülötte, amely ugyanabból a fajból származik, mint régi mestere, Yoda, és hozzá hasonlóan ő is erősen kötődik az Erő erejéhez, Jedi mester, köpenybe és fekete jelmezbe öltözve, nyugalommal és bölcsességgel szemlélődik, miután válaszolt a kis lény kihívására vonatkozó kérdésre, hogy mostantól a tanítványok útját kell járnia új gondviselőjével és mesterével.
62 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf519
4,5
Avengers: Endgame - Captain Marvel 2012 - BDS Art scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Bosszúállók, magassága 29 cm, anyaga műanyag és polystone, nem mozgó, ajánlott 12 éves kortól
62 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAdn03956
5,0
Harry Potter - Severus Snape - Art Scale 1/10
Figura A skót felföldön, a híres Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskolának otthont adó hatalmas kastélyban, egy egyszerű tanteremben áll egy feszült bájitaltan professzor és a Slytherin kollégium igazgatója, akiből nagy gravitáció, tisztelet és önuralom árad. A tipikus középkori hatású tanári öltözéke ellenére hosszú fekete köpenyt visel, karjait keresztbe fonta a mellkasán, pálcája készenlétben a kezében. Az Iron Studios bemutatja az új "Severus Snape" szobrot.
63 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf553
DC Comics - Harley Quinn - Art Scale 1/10
Figura - Gotham alvilágának First Ladyje hatalmas fakalapácsára támaszkodva - ezt a fegyvert nagy súlya ellenére rendkívüli ügyességgel használja - pózol lazán a jobb lábán, köszönhetően nagyszerű akrobatikus és gimnasztikai képességeinek. Egy technikus talapzaton áll, oldalán egy kilövővel, és gyönyörű piros, gyémántmintás jelmezt visel - mintha egy kártyapakliból esett volna ki.
63 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf550
4,6
Marvel - Thor - Ultimate BDS Art Scale 1/10
Figura - A Marvel univerzumban a Thor (2011) film mutatta be a mennydörgés istenét, akit Chris Hemsworth ausztrál színész alakít. Azóta a karakter nagy népszerűségre tett szert. Thor az egyik legnépszerűbb Bosszúálló és természetesen az egyik legerősebb hős lett. Az Iron Studios a Marvel Entertainmenttel együttműködve a Infinity Saga-sorozattal ünnepli ezt az imádott filmuniverzumát. A gyűjtők számára a Marvel látványos filmjeinek legemlékezetesebb karakterei alapján készült új figurákkal érkezik. Az Iron Studios egy csatamezőt ábrázoló alapzaton helyezi el Thor, Asgard hercegének figuráját, kezében a misztikus kalapácsával, a Vihartörővel, és nem hiányzik Mjolnir sem.
64 290 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: GMERCHf175
Power Rangers - Alpha 5 Deluxe - BDS Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Power Rangers, magassága 17 cm, anyaga polystone, nem mozgó
64 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf2404
X-Men Comics - Cyclops - Art Scale 1/10
Figura - - figura típusa: szobrocska, az alábbi meséből ismert: X-Men, 21,5 cm magas, anyaga: polystone, az alábbi életkortól ajánlott: 12 éves
65 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAdn03952
WW84 - Cheetah - BDS Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Wonder Woman, magassága 23 cm, anyaga polystone, nem mozgó
65 290 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: GMERCHf2408
The Suicide Squad - Bloodsport - BDS Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Suicide Squad, magassága 21 cm, anyaga polystone, nem mozgó
65 290 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: GMERCHf2407
Power Rangers - Zordon - BDS Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Power Rangers, magassága 35 cm, anyaga polystone, nem mozgó
65 290 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: GMERCHf2403
Wonder Woman and Young Diana - Deluxe Art Scale 1/10 - WW84 - Figura Típusok
5,0
Wonder Woman and Young Diana - Deluxe Art Scale 1/10 - WW84
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Wonder Woman, magassága 20,5 cm, anyaga polystone, nem mozgó
65 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf2023
Lord of the Rings - Frodo - BDS Art Scale 1/10
Figura - kékesen izzó pengéjével az elf kard, Fullánk, egy ork sereg közeledtét jelzi; a bátor hobbit apró kezeivel forgatja fegyverét, és készül a csatára a Gyűrű Szövetségéből barátaival és hűséges támogatóival együtt; a Mória megkövesedett padlóját ábrázoló talapzaton, a részletekre odafigyelve és a színész, Elijah Wood arcvonásainak hű pontosságával az Iron Studios bemutatja a "Frodo - BDS - A Gyűrűk Ura - Art Scale 1/10" szobrot
65 290 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf194
4,6
Marvel - Natasha Romanoff - BDS Art Scale 1/10
Figura - a Fekete Özvegyként ismert szuperhősnő, Natasha Romanov készen áll, hogy szembe szálljon a halált osztogató zsoldos Taskmasterrel; híres harci pózban van, kezében harci rudat szorongatva; a Fekete özvegy az MCU 4. fázisának első filmje; az egykori orosz kémnő veszélyes összeesküvésekkel szembesül, amelyek korábbi életének részleteit tárják fel, ezért fog össze a családjával, és megpróbálja helyreállítani a rendet; a Fekete Özvegy, Yellena, a Vörös Őr és Taskmaster szobrai egy diorámát alkotnak
65 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf180
Marvel - Black Widow Battle of NY - BDS Art Scale 1/10 - Figura Típusok
5,0
Marvel - Black Widow Battle of NY - BDS Art Scale 1/10
Figura - Amikor Loki hadat üzent a Földnek, Natasha Romanoffot, a Fekete Özvegyet beszervezték a Bosszúállókhoz, miután barátját, Clint Bartont Loki elbűvölte és leigázta. Romanoff segített beszervezni Tony Starkot a csapatba, Vasember, és Bruce Banner, Hulk, amikor megpróbálták Lokit felkutatni és elkapni, és végül megmentette Bartont a karmai közül.
65 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf558
4,6
Marvel - Captain America - Ultimate BDS Art Scale 1/10
Figura - Chris Evans színész 2011-ben debütált a filmvásznon az Amerika kapitány: Az első bosszúálló című filmben, ahol a főszereplő Steve Rogers-t alakította: egy fiatalembert, aki a második világháború idején erősen vágyott arra, hogy segítsen hazájának; idővel Amerika Kapitány a Marvel-univerzum egyik főszereplőjévé vált; az Iron stúdió a Marvel Entertainmenttel együttműködve a Infinity Saga-sorozattal ünnepli ezt a közkedvelt filmes világot, mégpedig új figurákkal, a látványos Marvel-filmjek legemlékezetesebb karakterei segítségével; ezt a figurát az a felejthetetlen jelenet ihlette, amelyben a legendás Steve Roger kapitány a Thanos ereje által elpusztított pajzsot tartva végre kimondja híres csatakiáltását: "Avengers Assemble".
67 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf174
Uncharted - Nathan Drake - Deluxe Art Scale 1/10
Figura - A talapzat felett, ami egy régi hajóból származó fatörmelékhalom volt, egy fiatal kincsvadász, aki fáradhatatlanul keresi az értékes tárgyakat, Ferdinand Magellán portugál tengerész legénysége rejtette el, Dede leginkább az elveszett testvérét keresi, akitől gyermekkorában elválasztották. Barna cipőt és nadrágot visel, az elválaszthatatlan khaki ing, hónaljtáska, és egy gyűrűs nyaklánc, amely őse, Sir Francis Drake tulajdonát képezte, akit idősebb testvére hagyott rá, amikor gyerekek voltak.
68 590 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf559
Marvel - Thor Battle of NY - BDS Art Scale 1/10 - Figura Típusok
5,0
Marvel - Thor Battle of NY - BDS Art Scale 1/10
Figura - Thor, a mennydörgés asgardi istene, hatalmas misztikus kalapácsával, a Mjölnirrel hadonászva csatlakozik a Bosszúállókhoz Amerika kapitány vezetésével, hogy megállítsák féltestvére, Loki és Chitauri seregének hódító terveit.
69 390 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf555
5,0
X-Men - Cyclops - Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma X-Men, magassága 22 cm, anyaga polystone, nem mozgó
Előrendelési ár
69 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: GMERCHf2461
5,0
X-Men - Gambit - Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma X-Men, magassága 23 cm, anyaga polystone, nem mozgó
Előrendelési ár
69 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: GMERCHf2460
5,0
X-Men - Rogue - Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma X-Men, magassága 18 cm, anyaga polystone, nem mozgó
Előrendelési ár
69 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: GMERCHf2459
Wonder Woman - Zack Snyder's Justice League - Art Scale 1/10 - Figura
Típusok
5,0
Wonder Woman - Zack Snyder's Justice League - Art Scale 1/10
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Wonder Woman, magassága 18 cm, anyaga polystone, nem mozgó
Leárazás -13 %
69 990 Ft 80 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf2024

Olcsó iron Studios gyűjthető figurák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyűjthető figurák Iron Studios Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyűjthető figurák Iron Studios
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ