Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Olcsó playStation 5 (PS5) kalandjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(81)
PlayStation 4
(31)
Műfaj
Akció
(47)
RPG
(10)
Stratégiai
(1)
Szimulátor
(2)
Lövöldözős
(3)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(33)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(4)
Szöveg
CS
(10)
EN
(80)
DE
(38)
RU
(1)
PL
(2)
FR
(5)
ES
(4)
IT
(4)
Szinkron
EN
(81)
DE
(20)
FR
(2)
ES
(1)
IT
(2)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi playStation 5 (PS5) kalandjátékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó playStation 5 (PS5) kalandjátékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó playStation 5 (PS5) kalandjátékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Paleo Pines - PS5, amelynek bruttó ára 4 590 Ft. Az olcsó playStation 5 (PS5) kalandjátékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
81 termék
5,0
Agatha Christie Murder on the Orient Express: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A legendás vonatos utazás során Hercule Poirot, a neves magánnyomozó megpróbálja megoldani a vonaton elkövetett gyilkosságot, miközben különös karakterek veszik körül, akik mindegyike saját titkot rejteget, amelyekkel fényt deríthetne az elkövetett bűncselekmény motívumára.
Leárazás -10 %
15 490 Ft 17 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0512
Gord - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és kaland - Sötét, kaland-stratégiai játék egy ellenséges, elhagyatott világba ültetve, amelyet a szláv mitológia inspirált.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0455
Sea of Stars - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
15 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0638
The Talos Principle 2: Devolver Deluxe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Egy új világban születve, ahol a biológiai emberiség kihalt, de az emberi kultúra tovább él a robotok városában, egy észbontó kaland közepén találod magad, amely egy titokzatos, hatalmas erőket rejtő megastruktúrát érint. Elgondolkodtató első személyű puzzle-játék, amely nagyban kibővíti az első játék filozófiai témáit, és lenyűgöző környezetet kínál egyre nagyobb kihívást jelentő feladatokkal.
15 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0637
5,0
The Walking Dead: Destinies - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
15 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0540
Five Nights at Freddys: Help Wanted 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - A folytatása annak a rémisztő kalandnak, amely évekkel ezelőtt új életet lehelt ebbe a kultikus horrorfranchise-ba. A Fazbear vadonatúj alkalmazottjaként bizonyítsd be másoknak és magadnak, hogy képes vagy tündökölni mindenben, ami egy pizzéria irányításával és fenntartásával kapcsolatos.
Előrendelési ár
16 390 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0626
5,0
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Sellőkönnyek, amelyek kívánságokat teljesítenek, Spongyabob és Patrick kezében... Mi történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy kívánságvilágba, ahol lovagok, cowboyok, kalózok és őskori csigák élnek. De ez nem olyan dolog, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
16 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0566
My Time at Sandrock - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Előrendelési ár
16 790 Ft
Várható időpont: május 2024
Termékkód: MSX1522
My Time at Sandrock - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
16 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0519
4,8
Prince of Persia: The Lost Crown - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
16 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0465
5,0
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
Leárazás -5 %
17 790 Ft 18 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0450
ARK: Survival Ascended - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 11, 2024
Termékkód: PSV0641
Sword Art Online Last Recollection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1526
4,0
DreamWorks Trolls Remix Rescue - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Játssz Poppy, Branch és más DreamWorks kedvenc Trollok szerepében, miközben felfedezed, törzs-zúzol, táncolsz és harcolsz, hogy megmentsd a Troll Királyságot egy gonosz dallammestertől, aki szeretné megváltoztatni a Troll dalok harmóniáját!
19 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1537
Avatar: The Last Airbender Quest for Balance - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az Avatar csapat visszatért! Éld át újra az eredeti Avatar: Aang legendája sorozat epikus eseményeit. Ebben az akció kalandjátékban maga Aang és barátai bőrébe bújva minden elemet az irányításod alatt tudsz, felfedezed a sorozatból ismert legegyedülállóbb helyeket, környezeti fejtörők teljes sorát oldod meg és átéled Aang történetének legmeghatóbb pillanatait.
19 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1520
Flashback 2 - Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Előrendelési ár
19 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1481
Shin Megami Tensei V: Vengeance - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekménnyel. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0633
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
Leárazás -5 %
19 890 Ft 20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1559ce
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
Leárazás -4 %
20 190 Ft 20 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1479
Unknown 9: Awakening - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Te Haroona vagy, egy Bursar, aki azzal a képességgel született, hogy belépjen egy titokzatos dimenzióba, amely átfedésben van a mi dimenziónkkal, és amelyet csak úgy ismernek, mint a Fold. A hatalmas, rejtett tudás keresése során Haroona megtanulja irányítani ezzel a dimenzióval való egyedülálló kapcsolatát, ami lehetővé teszi számára, hogy átcsatornázza annak erejét a mi világunkba... Ez a hatalom azonban nem marad észrevétlen, és Haroona hamarosan a magukat Ascendants névvel illető, szakadár frakció célpontjává válik, akik a Fold segítségével meg akarják változtatni az emberi történelem menetét.
Előrendelési ár
20 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0482
Koa and the Five Pirates of Mara Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0582ce
The Smurfs: Dreams - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és kaland - Indulj el egy álom-küldetésre, hogy felébreszd az összes Törpöt, mielőtt a gonosz Hókuszpók eléri a falut! Éld át az izgalmas, de kiszámíthatatlan utazást: az álomvilágban minden lehetséges, és az izgalom gyorsan rémálommá válhat.
Előrendelési ár
21 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0680
Evotinction - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1493
Evotinction - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0472
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) kalandjátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) kalandjátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) kalandjátékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ