Doručení zdarma Alza Dny květen

Olcsó playStation 5 (PS5) zene és tánc játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(36)
PlayStation 4
(16)
Műfaj
Akció
(6)
Sport
(1)
Szimulátor
(1)
Versenyzős
(2)
Árkád
(11)
Szöveg
EN
(36)
DE
(20)
FR
(1)
Szinkron
EN
(36)
DE
(16)
Korhatár
3 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi playStation 5 (PS5) zene és tánc játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó playStation 5 (PS5) zene és tánc játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó playStation 5 (PS5) zene és tánc játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Yum Yum Cookstar - PS4, amelynek bruttó ára 6 490 Ft. Az olcsó playStation 5 (PS5) zene és tánc játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
36 termék
Yum Yum Cookstar - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Vedd át egy ambiciózus séf szerepét Yum Yum séf kíséretében a Yum Yum Cookstar játékban. Sajátíts el főzési technikákat és szórakoztató recepteket, és vegyél részt egy kulináris versenyen - le tudod nyűgözni a zsűrit a finomságaiddal?
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1405
4,3 11×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
7 790 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX646
4,8 21×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
7 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0047
4,4 10×
Just Dance 2022 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party és testmozgás - Kapd el a barátaidat és a családodat, mert itt az ideje, hogy megnöveld a hangerőt és lazuljatok egy jót! A Just Dance 2022 40 új dallal és világgal tér vissza. Csatlakozz a világszerte több mint 138 millió játékosból álló közösséghez, és táncolj fel a csúcsra!
Leárazás -23 %
8 490 Ft 10 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0114
4,0
Rabbids: Party of Legends - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Rabbids egy új partijátékkal tér vissza, amely legendás szintre emeli a többjátékos zűrzavart az egész család számára.
8 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1328
5,0
Overcooked! All You Can Eat - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - A bestiális kooperatív főzés visszatért és remek formában van. A gyűjtemény az Overcooked és az Overcooked 2 továbbfejlesztett változata. Mindkét verzió új játékmechanikát, szinteket hoz 4K és 60 FPS sebességben.
9 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0020
Human Fall Flat: Dream Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0459
30 Sport Games in 1 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, árkád és party - Egyedülálló parti játék, mely egy csomagban harminc különböző sportot kínál. Hívjátok ki a családot vagy a barátokat, és lássuk, ki lesz a legjobb közületek! Válasszatok olyan játékmódot, amely épp megfelel nektek: Legyen az egy gyors meccs vagy akár bajnokság? Csapatjáték vagy minden játékos magáért? Csak rajtatok múlik, hogyan döntötök - mindenesetre rengeteg különféle sportot fogtok felfedezni.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0521
5,0
Carnival Games - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, árkád és party - Nagyszerű szórakozás az egész család számára. A játék a teljes sorozat legnépszerűbb minijátékai mellett vadonatújakat is tartalmaz. Akár három barátoddal együtt belevághatsz a kalandba, legyen szó baseballról, süteménytorony-építésről vagy lovaglásról. Válogass kedvedre a húsz különféle játék közül, amikért jegyeket kapsz, amelyeket a játékbeli avatárod ruháira fordíthatsz.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX585
5,0
Lets Sing Presents Queen + mikrofon - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Énekelj egyedül vagy barátaiddal és lépj a legendás Queen együttes nyomdokaiba.
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX886
Lets Sing 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
Leárazás -8 %
10 890 Ft 11 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0559
Arcade Game Zone - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és party - Az Arcade Game Zone a játéktermek és szórakoztató központok legjobbjait hozza el a konzolokra. Ez a változatos gyűjtemény összesen negyven minijátékot kínál, köztük harminc híres játéktermi gépek klasszikus videojátékainak hű másolatát, valamint tíz népszerű társasjátékot, például dartsot, asztali focit, biliárdot és bowlingot
Leárazás -13 %
10 990 Ft 12 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0615
Human Fall Flat: Dream Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
11 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1485
Lets Sing 2024 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
Leárazás -20 %
12 490 Ft 15 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1551
4,0
Gigantosaurus: Dino Kart - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0376
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - 30 jelenet közül választhatsz öt városban, és hamarosan felépítheted a saját L.O L. Surprise! figura-, gyűjthető baba- és matricagyűjteményedet. Mutasd be őket divatbemutatókon és koncerteken, működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív, többjátékos módban.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0268
Just Dance 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (digitális, lemezmeghajtóval), dobozos változat letöltőkulccsal, PS Store kulcs, műfaja party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
12 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0464
Instant Sports All-Stars - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party és testmozgás - Fedezd fel Amerikát 8 sportágon és tevékenységen keresztül... Baseball, amerikai futball, jégkorong, kosárlabda, lövészet és labdarúgás.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0224
4,0
Garfield Lasagna Party - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Garfield, Odie, Arlene vagy Nermal szerepében vesd bele magad a versenybe egy jól kisütött partijáték keretén belül, amelynek győztesére egy kiadós adag finom lasagne vár.
12 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0340
Moving Out 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
Leárazás -5 %
13 590 Ft 14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0313
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi, hogy megküzdj a Nickelodeon harcosok eddigi legnagyobb és legjobb csoportjával, köztük olyan vadonatúj vagy felújított karakterekkel, mint Spongyabob Kockanadrág, a Nindzsa Teknőcök, a Team Octopus, Jimmy Neutron és mások.
Leárazás -25 %
14 290 Ft 19 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1536
Super Bomberman R 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0434
5,0
Moving Out 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
14 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1372
Super Bomberman R 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1465
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) zene és tánc játékok
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ