Stellar Blade Alzaboxy

Olcsó playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(247)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(216)
PlayStation 4
(254)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(104)
Árkád
(59)
Gyerekeknek
(58)
Szimulátor
(43)
Versenyzős
(35)
Szöveg
CS
(22)
EN
(254)
DE
(184)
HU
(5)
RU
(20)
PL
(20)
FR
(53)
ES
(33)
IT
(35)
Zh
(5)
JP
(2)
Szinkron
EN
(251)
DE
(116)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(20)
ES
(17)
IT
(17)
Zh
(2)
JP
(3)
Korhatár
3 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú F1 2021 - PS4, PS5, amelynek bruttó ára 2 490 Ft. Az olcsó playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
254 termék
5,0
Syberia 3 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és logikai - Merülj el egy elbűvölő karakterek lakta világ legmélyén, és légy részese egy újabb hihetetlen kalandnak.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX985
Planet Coaster: Console Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lepd meg és örvendeztesd meg a tömegeket álmaid vidámparkjában, és irányíts egy igazán vibráló és hihetetlenül részletes világot. Bármilyen szinten is állsz, a Planet Coaster: Console Edition játékban könnyedén életre keltheted legvadabb ötleteidet.
7 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX923
4,3 11×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX646
4,9
Car Mechanic Simulator 2018 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja szimulátor
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX657
5,0
My Fantastic Ranch - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia róluk, lovasórákat szerveznie, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítania, és még sok minden mást.
8 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1367
5,0
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az öt játszható város 30 jelenetével hamarosan felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figurákból, gyűjthető babákból és matricákból álló gyűjteményedet. Mutasd meg őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1338
4,0
Assetto Corsa Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Teljes mértékben kiérdemelte a "saját versenyszimulátor" becenevet, mivel a verseny tiszta realizmusát ötvözi a tökéletes pontossággal, ami minden pályán tapasztalható, amely valaha is szerepelt ebben a játékban. Az Assetto Corsa legújabb, frissített verzióján kívül DLC csomagokat is kapsz: Prestige csomag, három Porsche csomag, Red csomag, ReadyToRace és Japanese, valamint a Ferrari 70th Anniversary DLC. Élvezd ki maximálisan ezt az áttörést jelentő versenyszimulátort!
8 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX490
5,0
Slime Rancher Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Slime Rancher Beatris LeBau történetét meséli el - egy bátor, fiatal farmer lányét, aki útra mert kelni egy több ezer fényévnyire található név nélküli idegen bolygóra, hogy a felfedezetlen új világban nyálkás lények tenyésztésével szerezze meg a betevőre valót.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1274
5,0
Asterix and Obelix XXL 3: The Crystal Menhir - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX762se
Street Fighter V - Champion Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ezen kiadás részét képezi a jelenleg elérhető, összes 24 karakter, amellyel az eredeti 16 karakterből álló csapat 40-re bővül!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX751
5,0
Worms W.M.D. All Stars - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - A Worms visszatérnek az eddigi legpusztítóbb játékukban. Lenyűgöző 2D-s, kézzel festett megjelenéssel, új fegyverekkel, új tárgykészítési lehetőségekkel, járművekkel, épületekkel és természetesen a szeretett klasszikus játék stílusú fegyverek visszatérésével
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX341
4,1
Gang Beasts - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX769
4,9 13×
Team Sonic Racing - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egyesíti a legjobb árkád és versenyzős játékelemeket. Mérd össze az erődet barátaidéval az intenzív versenyeken vagy működjetek egy csapatként és osztozzatok a power-upokon és gyorsasági boost-okon. Válaszd ki a saját vezetési stílusod - válassz három különböző karakter közül és tegyél szert olyan különféle fejlesztésekre, amelyek a leginkább megfelelnek vezetési stílusodnak.
8 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX527
Solaris: Off World Combat - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fogd a felszerelésed és vesd bele magad a játékba - 4v4 küzdelmek várnak rád, amelyekben futnod, sprintelned és csúszkálnod kell az arénák között, miközben fegyvereket és tárgyakat gyűjtögetsz és likvidálod az ellenfeleidet.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX998
5,0
Ace Combat 7: Skies Unknown - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja szimulátor és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ebben az egyedülálló repülőszimulátorban félelmetes gépek pilótafülkéjébe szállhatsz be, és a légtér feletti uralomért küzdhetsz.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX451
5,0
Dragons: Dawn of New Riders - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A híres filmeken alapuló új játékban a felhők közé indulsz a sárkányoddal, és megakadályozzátok, hogy a gonosz gazemberek elpusztítsák a sárkányok szentélyét.
8 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX599
Untitled Goose Game - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Képzelj el egy békés reggelt valahol egy faluban, ám hirtelen... egy idegesítő liba bőrébe bújva találod magad. Látogasd meg a virtuális homokozót, amelyben szabadon mozoghatsz, mindenféle madárságot kipróbálhatsz és számos gonosz tréfát hajthatsz végre.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1113
Street Fighter 30th Anniversary Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX771
4,6
Sid Meiers Civilization VI - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Civilization VI konzol verziója a legújabb fejlesztéseket, javításokat és 4 további játékbővítményt is tartalmaz.
8 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX718
4,8
WRC 7 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Autóversenyzős játék hivatalos autókkal, lenyűgöző fizikával, osztott-képernyős multiplayer, eSports WRC.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX420
5,0
Star Wars Racer and Commando Combo - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Szállj be a pilótafülkébe, csatold be a biztonsági öved és élvezd a Star Wars I. részében látható versenyjelenetek tiszta adrenalinlöketét a Star Wars: Episode I Racer játékban. A Star Wars Republic Commando játékban egy köztársasági kommandós elit osztag parancsnoka vagy. A küldetésed beszivárogni az ellenség közé, átvenni felette az uralmat és végső soron elpusztítani.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1199
4,8
Worms Battlegrounds + Worms WMD Double-Pack - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Leárazás -4 %
8 890 Ft 9 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX765
4,5 16×
Sonic Forces - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Lehetőség Modern Sonic, Klasszikus Sonic vagy egy híres hős létrehozására, új ellenségek elleni küzdelmek.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX0819
4,4 46×
Need for Speed - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Állandó internet-kapcsolat szükséges.
Leárazás -5 %
8 890 Ft 9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX181
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ