Doručení zdarma Stellar Blade

Olcsó contact Sales számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(9)
PlayStation 5
(26)
PlayStation 4
(16)
Nintendo Switch
(15)
Kulcs
Steam
(1)
Nintendo eShop
(2)
Műfaj
Akció
(21)
Szimulátor
(21)
RPG
(9)
Lövöldözős
(9)
Stratégiai
(8)
Szöveg
CS
(2)
EN
(55)
DE
(31)
FR
(2)
IT
(1)
Szinkron
EN
(51)
DE
(12)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi contact Sales számítógépes és konzol játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó contact Sales számítógépes és konzol játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó contact Sales számítógépes és konzol játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Rescue HQ - PS4, amelynek bruttó ára 3 890 Ft. Az olcsó contact Sales számítógépes és konzol játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
55 termék
Rescue HQ - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Vállalod a kihívást, hogy megvédd városod polgárait? Kezdd azzal, hogy a semmiből felépítesz egy mentőbázist, és három vészhelyzeti osztályt - rendőrséget, tűzoltóságot és mentőszolgálatot - irányítasz. Neked kell vezetned az egyes csapatokat és megszervezned az egyéni igényeiket, és gondosan elosztanod a kezdetben kis költségvetést.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1193
Tee Time Golf - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és gyerekeknek - Élvezd a golf nyújtotta kikapcsolódást a nyolc 18 lyukú pálya bármelyikén. Ha belefáradnál mindig ugyanazon a pályákon játszani, nyisd meg a pályaszerkesztőt, építsd meg álmaid golfpályáját, és oszd meg másokkal.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW993
Flashing Lights: Police - Fire - EMS
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Csatlakozz a rendőrséghez, a tűzoltókhoz és a mentősökhöz a nyílt világban zajló szolgálatspecifikus küldetéseken ebben a magával ragadó szimulátorban, amely egyjátékos vagy akár 10 fős kooperatív játékban játszható. Oldj meg kétségbeejtő autóbaleseteket, vadássz halálos tüzekre és diagnosztizálj súlyos sérüléseket.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1404
Skabma Snowfall - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1430
Forgive Me Father
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Sötét retró horror FPS játék, amely egy H.P. Lovecraft regényekből inspirált képregényes stílusú világban játszódik. Egyedüli emberként, aki még nem vesztette el józan eszét, megpróbálod megtalálni a válaszokat. Meddig bírod ki?
7 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1428
Skabma Snowfall - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat
7 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0387
Mortal Shell - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Dark Souls sorozat által inspirált akció-RPG. Miközben az emberiség maradéka hanyatlik és pusztul, fanatikus ellenségek szállják meg a romokat. Nem ismernek kegyelmet, így a túlélésed a precizitáson és az ösztönökön múlik.
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1456
Ion Fury - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, - A Studio 3D Realms, a Duke Nukem 3D alkotója, örömmel fogott össze a Voidpoint társasággal, hogy visszahozzák a színre az olyan klasszikus, belső nézetű shooter játékokból, mint a Duke Nukem 3D, a Shadow Warrior és a Blood ismert legendás Build Engine-t.
8 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW947
Road Maintenance Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Válassz a 30 nagyszabású küldetés közül, amelyek összetett és egymásra épülő feladatokat tartalmaznak, például útburkolati jelek felfestése, fakivágás, az útszélek tisztítása, útjavítás, közlekedési táblák elhelyezése és védőkorlátok telepítése.
8 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0217
Catan Super Deluxe Console Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Játszd a hivatalos CATAN videojátékot konzolon! Szerezz nyersanyagokat, sajátíts el új stratégiákat és építsd ki településed a teljes felszínen, amely életre kel.
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0548
5,0
Tourist Bus Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A kifinomult vállalatirányítási rendszernek köszönhetően az idilli szigeten a semmiből indíthatod el a saját buszvállalatodat. Kínálj egyirányú és retúr jegyeket helyieknek és turistáknak, szállodai vagy repülőtéri buszokat és turistautakat. Kezeld a flottádat, beleértve a gondozást és karbantartást, valamint az alkalmazottak feladatainak ütemezését. Építs a sikeredre, bővítsd flottádat és a növeld a vállalatod sikerét.
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0216
Forgive Me Father - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Sötét retró horror FPS játék, amely egy H.P. Lovecraft regényekből inspirált képregényes stílusú világban játszódik. Egyedüli emberként, aki még nem vesztette el józan eszét, megpróbálod megtalálni a válaszokat. Meddig bírod ki?
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1543
2,5
Mad Bullets Kit - Nintendo Switch játék és kiegészítők
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős és testmozgás - Ez az őrült lövöldözős játék intenzíven teszteli a reflexeidet és a rekeszizmodat. Felejtsd el az unalmas történeteket, a bonyolult irányítást és az idegesítő oktatóprogramokat, és ugorj bele a gyors tempójú akcióba, ami el fogja fújni az agyad. Itt az ideje, hogy vadnyugati hős legyél! Megvan benned, ami egy igazi kihíváshoz kell?
9 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1015sp5
3,5
Truck and Logistics Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0386
Mortal Shell: Game of the Year Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dark Souls sorozat által ihletett akció-RPG. Miközben az emberiség maradványai hanyatlanak és pusztulnak, fanatikus ellenségek foglalják el a romokat. Nincs kegyelem, ezért az életben maradásod az első osztályú ösztönökön, a pontosságon és a megérzéseken múlik.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1299
Wrath: Aeon Of Ruin
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Te külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és fel kell tárnod az ősi romokat, fel kell fedezned elfeledett titkokat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: WG1445
VED
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A VED egy történetközpontú RPG, magával ragadó, kézzel rajzolt grafikával és animációkkal, egyedi, fordulóalapú harcrendszerrel és rogue-lite elemekkel. A két különböző világban játszódó VED Cyrus egy fiatal hős történetét meséli el, aki elindul egy küldetésre, hogy a kard és a varázslás mesterévé váljon, és megmentsen mindent, amit ismer a pusztulástól.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1444
Graven - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és a megváltás esélye vár rád a GRAVEN című komor, első személyű akció puzzle játékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, vadakkal és a természetfelettivel fegyverekkel, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0610
Graven
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és esély a megváltásra - ez mind-mind vár rád a GRAVEN című, első személyű akciójátékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, a vadakkal és a természetfelettiekkel fegyverek, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1443
Wrath: Aeon Of Ruin - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és be kell járnod az ősi romokat, fel kell felfedd elfeledett titkaikat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: MSX1570
VED - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A VED egy történet alapú RPG, lenyűvöző, kézzel rajzolt grafikával és animációkkal, egyedi, fordulóalapú harcrendszerrel és rogue-lite elemekkel. A két különböző világban játszódó VED Cyrus egy fiatal hős történetét meséli el, aki elindul egy küldetésre, hogy a kard és a varázslás mesterévé váljon, és megmentsen mindent, amit ismer, a pusztulástól.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1569
Graven - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és esély a megváltásra -ez mind vár rád a GRAVEN című, első személyű, zord akciójátékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy igazságtalanul elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, a vadakkal és a természetfelettiekkel fegyverek, mágia és környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1568
5,0
Truck and Logistics Simulator - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1429
Skabma Snowfall - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Nintendo Switch, dobozos változat
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1173

Olcsó contact Sales számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Contact Sales Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok Contact Sales
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ