Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Olcsó maximum Games számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(23)
PlayStation 4
(6)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(1)
Nintendo Switch
(10)
Műfaj
Akció
(22)
RPG
(8)
Virtuális valóság
(6)
Szimulátor
(4)
Sport
(3)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(3)
PlayStation 5 optimalizálás
(11)
Szöveg
CS
(2)
EN
(40)
DE
(22)
Szinkron
EN
(40)
DE
(14)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi maximum Games számítógépes és konzol játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó maximum Games számítógépes és konzol játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó maximum Games számítógépes és konzol játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Poker Club - PS5, amelynek bruttó ára 7 990 Ft. Az olcsó maximum Games számítógépes és konzol játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
40 termék
Poker Club - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Ismerkedj meg egy profi pókerjátékos életével minden idők leginkább élethű póker-szimulátorában. Akár tapasztalt pókerjátékos vagy, akár most ültél le először a pókerasztalhoz, csiszold tökéletesre a játékstílusodat.
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0159
Five Nights at Freddys: Help Wanted - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság
9 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX941
30 Sport Games in 1 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, árkád és party - Egyedülálló parti játék, mely egy csomagban harminc különböző sportot kínál. Hívjátok ki a családot vagy a barátokat, és lássuk, ki lesz a legjobb közületek! Válasszatok olyan játékmódot, amely épp megfelel nektek: Legyen az egy gyors meccs vagy akár bajnokság? Csapatjáték vagy minden játékos magáért? Csak rajtatok múlik, hogyan döntötök - mindenesetre rengeteg különféle sportot fogtok felfedezni.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0521
Demons of Asteborg - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Demons of Asteborg egy kétdimenziós akció-platformer a metroidvania játékok elemeivel, amely az izgalmas akciót egyszerű rejtvényekkel és ügyes taktikával ötvözi. A fejlesztőket a múlt legjobb 16 bites klasszikusai ihlették, így a játék kötelező darab a pixeles retró címek minden kedvelőjének.
Előrendelési ár
10 590 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0660
Astebros - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Játssz lovagként, határőrnőként vagy mágusként, akik mindegyike egyedi képességekkel és különböző játékstílusokkal rendelkezik. Fedezz fel nyolc procedurálisan generált pályát... Fedezd fel Asteborg szörnyekkel teli kontinensének titkait!
Előrendelési ár
10 590 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0658
In Nightmare - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat - Zárkózz el önként a valóságtól, merülj mély álomba, és ébredj fel egy rémálmokkal teli álomvilágban. Az In Nightmare egy erős történettel rendelkező horror-kalandjáték, amely az ellenséges környezeten átívelő lopakodó mozgást változatos rejtvényekkel ötvözi.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1244
5,0
Eternights - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0556
5,0
Five Nights at Freddys: Help Wanted - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat
11 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW762
4,8
Kena: Bridge of Spirits Deluxe Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Kena, a fiatal lelki vezető egy elhagyatott falut talál, miközben egy szent hegyi szentély keres. Hogy folytathassa az útját, fel kell derítenie az erdő mélyén rejtőző elfeledett társadalom titkát, ahonnan a kóbor szellemek nem találják a kivezető utat.
11 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1205
5,0
Five Nights at Freddys Core Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat - Bújócska. Éld túl az éjszakát, figyeld a kísérteties animatronikák gyanús tevékenységeit, akik sötétedés után életre kelnek. Lehet, hogy ők képesek futni, te viszont elbújni.
12 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW769
5,0
Five Nights at Freddys Core Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Bújócska. Éld túl az éjszakát, figyeld a kísérteties animatronikák gyanús tevékenységét, akik sötétedés után életre kelnek. Lehet, hogy ők képesek futni, de te elbújhatsz.
12 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX949
Eternights - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1549
5,0
Five Nights at Freddys Core Collection - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Bújócska. Éld túl az éjszakát, figyeld a kísérteties animatronikák gyanús tevékenységeit, akik sötétedés után életre kelnek. Lehet, hogy ők képesek futni, de te elbújhatsz.
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO842
4,8
Kena: Bridge of Spirits Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Kena, a fiatal lelki vezető, egy elhagyatott falut talál, miközben egy vallási hegyi szentélyt keres. Hogy folytathassa az útját, fel kell derítenie az erdő mélyén rejtőző elfeledett társadalom titkát, ahonnan a kóbor szellemek nem találják a kivezető utat.
12 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0152
5,0
Stardew Valley - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Mezőgazdasági RPG szimulátor.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW730
Squirrel with a Gun - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Mint a szomszédság legellenszenvesebb rágcsálója, fejleszd a bűnözés és a káosz iránti érzéked (és szereteted?) az arany makkok után kutatva ebben a mogyorós homokozós lövöldözős és puzzle platformerben. Küzdj foggal, karommal és fegyverrel, hogy megszökj egy titkos földalatti létesítményből, és legyőzd az ügynököket.
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0509
Squirrel with a Gun - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Mint a szomszédság legellenszenvesebb rágcsálója, fejleszd a bűnözés és a káosz iránti érzéked (és szereteted?) az arany makkok után kutatva ebben a mogyorós homokozós lövöldözős és puzzle platformerben. Küzdj foggal, karommal és fegyverrel, hogy megszökj egy titkos földalatti létesítményből, és legyőzd az ügynököket.
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0677
34 Sports Games - World Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Vegyél részt az egyik legnagyobb sporteseményen, és állj kihívások elé 34 különböző sportágban - az úszástól és a focitól kezdve az extrém kerékpározáson és súlyemelésen át a trambulinig és még sok más sportágig!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0657
34 Sports Games - World Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Vegyél részt az egyik legnagyobb sporteseményen, és állj kihívások elé 34 különböző sportágban - az úszástól és a focitól kezdve az extrém kerékpározáson és súlyemelésen át a trambulinig és még sok más sportágig!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: NSW1375
5,0
EVERSPACE 2: Stellar Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és szimulátor - Ülj be egy fürge űrvadászgép pilótaülésébe, vívj ádáz csatákat, teljesíts brutális kihívásokat és részesülj mesés jutalmi zsákmányban.
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0365
Leo the Firefighter Cat - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Leo, a macska a segítségedre szorul. Gyere és segíts neki a tűzoltóság fiatal újoncaként kalandos útján. Teljesítsd a küldetéseket, amelyek közül egyik veszélyesebb, mint a másik, és lépj előre rangról rangra. Nem leszel egyedül: Nox parancsnok lesz a vezetőd
Előrendelési ár
13 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1352
Leo the Firefighter Cat - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Leo, a macska a segítségedre szorul. Gyere és segíts neki a tűzoltóság fiatal újoncaként kalandos útján. Teljesítsd a küldetéseket, amelyek közül egyik veszélyesebb, mint a másik, és lépj előre rangról rangra. Nem leszel egyedül: Nox parancsnok lesz a vezetőd.
Előrendelési ár
13 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0627
3,5
Five Nights at Freddys: Security Breach - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Játssz Gregory, a fiatal fiú szerepében, aki egy éjszakára a Freddy Fazbear Mega Pizzaplex nevű szórakoztatóközpontban rekedt. Freddy segítségével túl kell élned a Five Nights at Freddy’s sorozat újragondolt szereplőinek szinte megállíthatatlan támadását, emellett számos más szörnyű fenyegetés is vár rád.
13 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1223
5,0
Ultros: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Miután lezuhan az űrhajód, a Szarkofágban - egy óriási űrméhben, ahol egy ősi démoni lényt, az ULTROS-t tartják fogva - csapdába esve ébredsz. Egy fekete lyuk által irányított örök hurokban rekedve most fel kell fedezned a Szarkofágot, és meg kell ismerned a lakóit, abban a reményben, hogy talán megérted az itt betöltött szerepedet
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0599

Olcsó maximum Games számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Maximum Games Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok Maximum Games
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ