Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Olcsó xbox Series szerepjátékok (RPG)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(159)
DLC tartalom
(10)
Játékkredit
(3)
Platform
PC
(17)
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(172)
Xbox Series S
(103)
Xbox One
(123)
Licenc
Doboz
(64)
Letölthető
(108)
Kulcs
Xbox Live
(102)
Microsoft Store
(13)
Műfaj
Akció
(131)
RPG
(172)
Stratégiai
(13)
Szimulátor
(1)
Lövöldözős
(21)
Kaland
(8)
Versenyzős
(1)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(72)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(45)
Szöveg
CS
(11)
EN
(172)
DE
(147)
HU
(2)
RU
(22)
PL
(16)
FR
(37)
ES
(32)
IT
(30)
Zh
(1)
Szinkron
CS
(2)
EN
(171)
DE
(90)
RU
(5)
PL
(2)
FR
(20)
ES
(17)
IT
(16)
Korhatár
7 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi xbox Series szerepjátékok (RPG) kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó xbox Series szerepjátékok (RPG) kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó xbox Series szerepjátékok (RPG) kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Marvels Midnight Suns: 600 Eclipse Credits - Xbox Series X|S Digital, amelynek bruttó ára 1 990 Ft. Az olcsó xbox Series szerepjátékok (RPG) oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
172 termék
5,0
EVERSPACE 2: Stellar Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és szimulátor - Ülj be egy fürge űrvadászgép pilótaülésébe, vívj ádáz csatákat, teljesíts brutális kihívásokat és részesülj mesés jutalmi zsákmányban.
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0365
5,0
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO129hu
Starfield: Premium Edition Upgrade - Xbox Series X|S / Windows DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
13 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2132
FRONT MISSION 1st: Remake - Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - 2090-ben a világ konfliktusainak megoldására a wanzereknek nevezett óriási harci gépeket használják. Csatlakozz a multinacionális O.C.U.-hoz vagy a rivális U.C.S.-hez, fejleszd a wanzereket, hozz stratégiai döntéseket, és használd a tűzerőt és a környezetet, hogy előnyre tegyél szert az ellenfeleddel szemben.
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0460
Minecraft Legends Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A piglinek romlottsága szétterjed az egész Alvilágon, és mindent feléget, amihez hozzáér. Te vagy az a hős, aki megvédi ezt az országot? Tervezd meg a stratégiádat, és nézz szembe a piglinekkel epikus csatákban - de vigyázz: mindig visszavágnak. Hódítsd meg a piglin bázisokat nappal, és védd meg szövetségeseidet sötétedés után.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0223
Sea of Thieves - Xbox, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja akció, RPG és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
14 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1754
4,9 12×
Hogwarts Legacy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
Leárazás -6 %
14 890 Ft 15 790 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO796
3,0
Mount and Blade II: Bannerlord - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Megszólalnak a kürtök, gyülekeznek a hollók. A birodalomban polgárháború dúl. A határokon túl új királyságok jönnek létre. Ragadj kardot, öltözz páncélba, hívd össze követőidet, és rohanj előre a győzelem és a dicsőség felé a calradia-i csatamezőn. Erősítsd meg uralmad, és hozz létre egy új világot a régi hamvaiból.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0285
Sea of Stars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
15 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0489
Lords of the Fallen - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legkegyetlenebb zsarnoki időszak után Adyr, a démoni isten végre vereséget szenvedett. De az istenek... halála nem örök érvényű. Most, egy örökkévalóság elteltével, közeleg Adyr feltámadása. Az emberiség egyetlen reménye Orian egyháza - a fény utolsó harcosai egy olyan világban, amely napról napra sötétebb. De ahhoz, hogy szembeszállj az istenekkel és visszaadd a fényt a világnak, el kell fogadnod a sötétséget.
15 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0267
5,0
Dark Souls Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A gazdag, sötét fantasy-világ ötvözése a küldetések (dungeon) végrehajtásával, a félelmetes ellenségekkel való megütközéssel és a forradalmi on-line elemekkel teljesen meggyőző élménnyé teszi a Dark Souls-t. A játék eltávolítja a játékvilágból az akadályokat, ami támogatja a megismerés utáni vágyat és alkalmazkodóképességet igényel. A félelmetes ellenségekkel való ütközetek és az új területek felfedezése során a játék alapja, a kihívások és jutalmak, tapasztalatokká válnak, és egyedülálló sikerélményt hoznak.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO570
Monster Hunter Rise: Sunbreak - Xbox / Windows Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
15 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2100
The Last Oricru - Xbox Series X, Xbox Series S DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és RPG
16 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2023
Dolmen - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG - A Dolmenben a játékosok egy ellenséges idegen bolygón, a Revion Prime-on találják magukat; a feladatod? Hozz mintát a különleges, egyedi tulajdonságokkal rendelkező kristályokból, az ún. dolmenekből - ezek a kristályok lehetővé teszik a valóságok közötti interakciót, forradalmasítva az űrkutatást és örökre megváltoztatva a jelenleg ismert világot.
16 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1958
The Elder Scrolls Online Blackwood Upgrade - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
16 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1792
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG - A kiadás tartalmazza az összes bővítményt - Treasures of the Past, From the Ashes, The Amorous Adventures of Sir Hans Capon, Band of Bastards és A Woman's Lot.
16 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1895
Cris Tales - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG
16 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1347
Fallout 76 - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
16 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0849
Bloodstained: Ritual of the Night - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, műfaja RPG
16 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2162
Darksiders Genesis - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG - Harcold meg a pokolba és vissza vezető utat az RPG elemekkel rendelkező akciókalandban, valamint az Apokalipszis lovasaival, Strife-al és War-ral.
16 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1348
Tales of Vesperia: Definitive Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG
16 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1162
Ashen - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG, kaland és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
16 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1094
World of Final Fantasy Maxima - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
16 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0879
5,0
Sekiro: Shadows Die Twice: Game of the Year Edition - Xbox
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy játék, amely a Sengoku-kori (15-16. század) Japánban játszódik. A központi shogun ereje elbukott, így teret kapnak a hatalomért folyó harcok. A társadalmi változásokat nagyban befolyásolja a szinte folyamatos háborús konfliktus. Kegyetlen szamuráj harcok várnak rád a Dark Souls stílusában.
16 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO528
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series szerepjátékok (RPG) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series szerepjátékok (RPG) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series szerepjátékok (RPG) vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ