Stellar Blade Stellar Blade

Olcsó xbox Series szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(80)
DLC tartalom
(4)
Játékkredit
(2)
Platform
PC
(8)
Xbox Series X
(85)
Xbox Series S
(40)
Xbox One
(56)
Licenc
Doboz
(45)
Letölthető
(41)
Kulcs
Xbox Live
(40)
Microsoft Store
(12)
Műfaj
Akció
(5)
RPG
(1)
Stratégiai
(4)
Sport
(14)
Szimulátor
(86)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(54)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(14)
Szöveg
CS
(21)
EN
(86)
DE
(70)
RU
(1)
PL
(2)
FR
(8)
ES
(3)
IT
(3)
Szinkron
EN
(85)
DE
(46)
Korhatár
3 éves kortól
16 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi xbox Series szimulátor játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó xbox Series szimulátor játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó xbox Series szimulátor játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú The Sims 4: Paranormal Stuff Pack - Xbox Digital, amelynek bruttó ára 4 290 Ft. Az olcsó xbox Series szimulátor játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
86 termék
The Sims 4: Paranormal Stuff Pack - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: szimulátor,
4 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1745
4,8
F1 22 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es FIA Formula One World Championship - Forma-1 világbajnokság hivatalos videojátékában; készülj fel az új szezonra, hiszen az továbbfejlesztett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot, teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
Leárazás -27 %
4 990 Ft 6 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0200
Firefighting Simulator: The Squad - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Kapcsold be a tűzoltóautó szirénáját, ragadj meg egy tömlőt, és olts el valósághű tüzeket és ments életeket. Fedezz fel több mint 30 különböző helyszínt, amelyeket Észak-Amerika nyugati partja ihletett.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0342
Tropico 6 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Nagy szigetcsoportért leszel felelős, hidakat építesz és összekötöd a szigeteidet, valamint új közlekedési eszközöket és infrastruktúrát használsz. Küldd a trópusi lakosaidat portyázni, hogy ellopják a világ csodáit, köztük a Szabadság-szobrot és az Eiffel-tornyot. Módosítsd a palotát saját ízlésed szerint, beszélj a választások előtt az erkélyéről a néphez, és nyerd el alattvalóid jóindulatát.
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0189
4,5
Dovetail Games Euro Fishing - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
7 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0582
Session: Skate Sim - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session Skate Sim játék a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette; lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását; nincs pontozás, csak te, a hely és a képzeleted!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0219
TopSpin 2K25: 2,700 Virtual Currency Pack - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport és szimulátor,
8 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2243
PowerWash Simulator - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A nagy nyomású víz nyugtató hangjára elsodródnak a gondjaid. Építsd ki saját autómosó vállalkozásodat, oldj fel új gépeket, fejlesztéseket és egyéb funkciókat - mindezt az abból fakadó egyszerű elégedettséggel, hogy mindent ragyogóan fényesre mostál.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0370
Way of the Hunter Hunting Season One - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0452
EA Sports PGA Tour: 2,750 VC Pack - Xbox Series X|S Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport és szimulátor,
9 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2073
4,5
Farming Simulator 22: Platinum Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kiterjedt alapjáték mellett a Platinum Edition tartalmazza a teljesen új Platinum Expansiont, amely kiegészül a Silverrun Foresttel, egy új térképpel, amelyet Észak-Amerika északnyugati része ihletett, sűrű erdővel borított tájjal és új lehetőségekkel.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO857pe
Two Point Campus: Enrolment Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A játékban a feladatod egy középiskolai campus felépítése és működtetése, ahol a döntéseid befolyásolják az iskolába felvett diákok és az alkalmazott személyzet életét.
Szuper ár
9 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0069
5,0
SnowRunner - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott off-road élményre! Ülj a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és próbáld meg meghódítani az extrém nyílt környezetet a történelem legfejlettebb terep szimulátorával. Vezess 40 járművet olyan márkákból, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és hagyj nyomot a vad, nyitott világban.
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0184
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét! Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezzünk meg az igazi főzésről sem! Ismerd meg egy vendéglős mindennapjait, és nyerj Michelin csillagot.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0220
5,0
Way of the Hunter - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - Ezen autentikus vadászélmény lehetővé teszi a számodra, hogy felfedezd az USA-ban és Európában elterülő hatalmas nyitott környezeteket, valamint azt, hogy vadássz azokban. Fedezd fel a gyönyörű természetben a hűen ábrázolt állatokat és használj különböző, részletekben gazdag és nagyon reális fegyvereket.
10 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0202
4,7
SnowRunner - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott offroad élményre! Ülj be a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és küzdj meg az extrém nyílt környezetben a történelem legfejlettebb off-road szimulációjával. Vezess 40 járművet olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és taposs a gázba a vad, nyílt világ terepén.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO652
Garden Life: A Cozy Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
11 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0467
1,5
Taxi Life: A City Driving Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddalal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
Leárazás -9 %
11 490 Ft 12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0466
4,8
F1 23 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fékezz utolsóként az EA SPORTS™ F1® 23 játékban, a 2023-as FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. A "Breaking Point" történetmód új fejezete izgalmas drámai pillanatokat és heves rivalizálást hoz. Versenyezz az új Las Vegas-i és Lusail-i pályákon, és szerezz további jutalmakat az F1® World módban.
Szuper ár
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0355
Ace Combat 7: Skies Unknown - Top Gun Maverick Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Légy egy igazi ász pilóta és repülj a fotorealisztikus égboltra a repülés- és harci szimulátorok legújabb sorozatában: az ACE COMBAT-ban. Semmi sem veri azt az érzést, amikor 360 fokos szabadsággal szárnyalsz a levegőben, és a repülési és harci ösztöneidre hagyatkozva bármilyen nehézségek között lelőheted az ellenséget.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0291
4,7
WRC Generations - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel – 2022-ben a WRC-bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0210
Five Nights at Freddys: Security Breach - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Vedd át Gregory szerepét, egy fiatal fiúét, aki éjszakára csapdába esett Freddy Fazbear Mega Pizzaplex szórakoztató komplexumában. Magának Freddynek a segítségével nem csak a Five Nights at Freddy's sorozat újonnan kifejlesztett karaktereinek szinte könyörtelen támadását kell túlélned, hanem számos más rémisztő fenyegetést is.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0236
Assetto Corsa - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
12 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1980
BRATZ: Flaunt Your Fashion - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és party - Kezd a szülővárosodban, Stilesville-ben, válaszd ki a karakteredet az eredeti Bratz csapatból – Yasmin, Cloe, Jade, vagy Sasha – és kövesd a legnagyobb sztorikat, vállalj el küldetéseket, hogy segíts az új barátoknak és játssz szórakoztató, szemtelenségekkel teli minijátékokkal!
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0279
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series szimulátor játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series szimulátor játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series szimulátor játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ