AD květen univerzal Alzaboxy

Olcsó zombie játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(101)
DLC tartalom
(8)
Platform
PC
(25)
PlayStation 5
(42)
PlayStation 4
(32)
Xbox Series X
(23)
Xbox Series S
(11)
Licenc
Doboz
(64)
Letölthető
(45)
Kulcs
Steam
(24)
Xbox Live
(21)
Nintendo eShop
(1)
Műfaj
Akció
(103)
RPG
(22)
Stratégiai
(1)
Lövöldözős
(40)
Kaland
(4)
Versenyzős
(1)
Virtuális valóság
(2)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(14)
PlayStation 5 optimalizálás
(26)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(9)
Szöveg
CS
(22)
EN
(108)
DE
(92)
HU
(8)
RU
(19)
PL
(16)
FR
(35)
ES
(34)
IT
(32)
Zh
(5)
KR
(2)
JP
(1)
Szinkron
EN
(107)
DE
(55)
RU
(7)
PL
(5)
FR
(23)
ES
(22)
IT
(20)
JP
(2)
Korhatár
7 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi zombie játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó zombie játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó zombie játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Resident Evil Revelations 2 - Episode One: Penal Colony – PC DIGITAL, amelynek bruttó ára 1 850 Ft. Az olcsó zombie játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
109 termék
Fallout 76: 2000 Atoms - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0886
5,0
Resident Evil 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Bizarr jelenség történt az amerikai Raccoon City külvárosának peremén. Az Arklay hegységnél bekövetkezett szerencsétlen incidens valódi rémálommá változtatta a városi metropoliszt, éppúgy a lakosság, mint az odalátogatók számára. Húsz évvel az eredeti Resident Evil 2 megjelenése után ismét eljött az idő, hogy visszatérjünk Raccoon City-be.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO527
4,8 11×
Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Gold Edition tartalma: Resident Evil 7 alapjáték, Banned Footage 1. és 2. rész DLC, End of Zoe DLC. A hetedik Resident Evil visszatér saját borzalmainak kezdeteihez, és a műfajnak új horror-terror szellemét kívánja megidézni. A játék a hatodik rész eseményei után játszódik egy Louisiana környéki amerikai farmon, ahol te is feltárhatod a hatalmas birtok titkait és borzalmait.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX457
5,0
Fallout 4: Nuka-World - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1016
Resident Evil Revelations - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0554
4,5
Subnautica: Below Zero - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Állítsd össze felszerelésed, irányítsd a tengeralattjárókat és járj túl az élővilág eszén, mialatt felfedezed a korallzátonyokat, a vulkánokat, a barlangrendszereket és más látnivalókat - miközben megpróbálod túlélni a barátságtalan vizi zónákat és a fagyos terepeket.
Leárazás -4 %
9 090 Ft 9 490 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX968
4,8
Subnautica: Below Zero - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Készítsd el felszerelésed, irányítsd tengeralattjárókat és járj túl az élővilág eszén, mialatt felfedezed a korallzátonyokat, a vulkánokat, a barlangrendszereket és más látnivalókat - miközben megpróbálod túlélni a barátságtalan vizű zónákat és a fagyos terepeket.
9 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0059
5,0
Wolfenstein: The New Order + The Old Blood - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Wolfenstein: The New Order játék és a Wolfenstein: The Old Blood adatlemez kedvezményes csomagja. B.J. Blazkowicz visszatér a Wolfenstein: The New Order játékban, hogy megmutassa a náciknak, milyen az igazi vereség.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX485
4,7
Zombie Army Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Zombie Army trilógia egy második világháborús lövöldözés egy harmadik fél szemszögéből. Berlinben játszódik, 1945-ben. A szövetségesek vereségével szembesülve Hitler egy utolsó szörnyű kísérletet indított el - élőhalott szuperkatonák légióját, amely azzal fenyeget, hogy elárasztja egész Európát. Játék 1-4 játékos számára.
9 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX087c
5,0 13×
Resident Evil Village - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, és egyesíti a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával, ami egyet jelent a Resident Evil sorozattal. Az ellenségeknek jellegzetes támadási módjaik vannak, ezért a játékosoknak gyors döntéssel kell módosítaniuk stratégiájukat, harcba szállnak-e vagy a túlélés érdekében menekülnek.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX966
4,8 10×
Resident Evil 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Resident Evil 3 videójátékban a S.T.A.R.S. alakulat tagja és egyben a sorozat legikonikusabb szereplője, Jill Valentine egy olyan városból próbál megmenekülni, amelyet elleptek az élőholtak és egyéb rémisztő szörnyűségek. A Resident Evil 3 új aszimmetrikus 4vs1 Resident Evil Resistance online multiplayer móddal érkezik.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX741
5,0
Subnautica: Below Zero - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Készítsd el felszerelésed, irányítsd tengeralattjárókat és járj túl az élővilág eszén, mialatt felfedezed a korallzátonyokat, a vulkánokat, a barlangrendszereket és más látnivalókat - miközben megpróbálod túlélni a barátságtalan vizű zónákat és a fagyos terepeket.
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0027
5,0
Eternights - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0556
4,7 11×
Resident Evil Village - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenség sajátos módon támad, így a játékosoknak a stratégiájukon kell igazítaniuk, gyorsan eldöntve, hogy a túlélés érdekében harcba bocsátkoznak-e vagy menekülnek. A VR-módban való játékhoz le kell tölteni egy ingyenes kiegészítőt, amely a PS Store-ból érhető el.
11 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PSV0006
5,0
Borderlands 3 Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Eredeti shooter játék káprázatos grafikai stílussal. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra. Az Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot és a játék összes kiegészítő tartalmát.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0166
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játékban folytatódik Ethan Winters története az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenségek sajátos módon támadnak, így a játékosoknak gyors döntésekkel kell alkalmazkodniuk a stratégiához, hogy harcba bocsátkozzanak-e vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition tartalma: Resident Evil: Village játék, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC bővítmény.
11 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1375
Eternights - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
12 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1549
Umbrella Corps Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és lövöldözős
12 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002724
RESIDENT EVIL 7 biohazard: Season Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció,
12 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0173
Resident Evil 7 biohazard - Xbox One, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
12 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0171
4,0
World War Z - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Az emberiség a kihalás szélén áll. New Yorktól Moszkváig, Jeruzsálemig és azon túl, az élőhalott apokalipszis tovább terjed. A vég közeledtével néhány megrögzött egyén összefog, hogy legyőzzék a hordát és túléljék a holtakat.
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW913
4,9
Metro: Exodus - Complete Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Negyed évvel azután, hogy az atomháború elpusztította a Földet, még mindig több ezer túlélő rekedt Moszkva romjai alatt a metró alagútjaiban. Artyomként el kell menekülnöd a metróból, és egy spártainak nevezett speciális alakulatot kell vezetned egy hihetetlen, kontinentális úton a poszt-apokaliptikus Oroszországon keresztül. Teljes csomag - tartalmazza a Metro Exodust és az összes DLC-t: a The Two Colonelst és a Sam’s Story-t.
12 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0089
Fallout 76: Brotherhood Recruitment Bundle - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
13 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1741
Hitman 3 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A 47-es ügynök visszatér a könyörtelen profi szerepén, hogy teljesítse karrierjének legfontosabb megbízatásait. Diana Burnwood ügynöknő segítségével egyesíti erejét elveszett barátjával, Lucas Gray-el. Küldetésük a Providence partnereinek kiiktatása.
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0004
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó zombie játékok
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ