PS5 optimalizált játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(423)
DLC tartalom
(1)
Platform
PC
(1)
PlayStation 5
(416)
PlayStation 4
(95)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(270)
RPG
(71)
Lövöldözős
(59)
Szimulátor
(55)
Kaland
(37)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(2)
PlayStation 5 optimalizálás
(424)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(5)
Szöveg
CS
(77)
SK
(2)
EN
(424)
DE
(305)
HU
(24)
RU
(8)
PL
(12)
FR
(35)
ES
(19)
IT
(19)
Zh
(2)
KR
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(420)
DE
(237)
RU
(4)
PL
(4)
FR
(12)
ES
(9)
IT
(8)
JP
(3)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott PS5 optimalizált játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó PS5 optimalizált játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő PS5 optimalizált játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

PS5 optimalizált játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha PS5 optimalizált játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a PS5 optimalizált játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi PS5 optimalizált játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

PS5 optimalizált játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó PS5 optimalizált játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
424 termék
Overpass 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - A játékban versenybe szállnak a járművezetők és az erős és hivatalosan licencelt terepjárók volánja mögé ülve igyekeznek rekordot dönteni az extrém pályákon.
Leárazás
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0499
Tiny Tinas Wonderlands: Chaotic Great Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
31 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1137cge
Welcome to ParadiZe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Szeretnél egy saját zombitársat? Egy hűséges barátot, aki megvéd a társaidtól és elkísér a kalandjaid során? ParadiZe ezt valósítja meg. Nálunk a zombik végzik a piszkos munkát. Ez itt ParadiZe. Üdvözlünk.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0594
Trepang2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Válj a legkeményebb rosszfiúvá a Trepang2 játékban - ebben a véres, akciódús belső nézetes lövöldözős videojátékban, amely a távoli jövőben játszódik. Térj ki az ellenség lövedékei elől, tedd pokollá az életüket és hagyd magad mögött a pusztítás nyomát ebben a durva és frenetikus lövöldözős játékban.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0554
Fate: Samurai Remnant - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Fate sorozat egészének keretében a két Úr és hősi lelkek, akiket Szolgálóknak is ismerünk, történelmi háborúk sorozatában harcolnak a Szent Grálért, ahol a győztes páros egy ősi műtárgyat nyer el, ami teljesíti a vágyakat.
20 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0503
Madden NFL 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - A játékosok realisztikusabb mozgása, valamint az intelligensebb MI új eszközöket biztosít kidolgozott játékstratégiád magabiztos végrehajtására, hogy bármelyik ellenfelet le tudd győzni a Madden NFL 24 meccsein.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0470
1,0
Vertigo 2 - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős, kaland és virtuális valóság - Mélyen a föld alatt, a VII-es kvantumreaktor hatósugarában ébredsz fel, hogy befejezd a hazautat. Szembe kell nézned a más univerzumokból beszivárgó, bizarr idegen flórával és faunával - és a halálos android biztonsági erőkkel, akiknek az a feladatuk, hogy megtisztítsák a reaktort minden élőlénytől. Próbáld meg eldönteni, hogy kiben bízhatsz, miközben baljós ügynökök leselkednek rád.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0580
LEGO Brawls - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy családi videójáték tele csatákkal! Párosítsd a hivatalos LEGO kockákat, és hozz létre egyedi harcosokat, kiegészítve az egyes játékosok preferenciáihoz és játékstílusaihoz szabott egyéni fejlesztésekkel. Versenyezzetek egymás ellen mindennel, ami csak a kezetek ügyébe kerül - a bagettektől kezdve a tortaágyúkon és boomboxokon át egészen a rakétaökölig.
12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0247
Star Trek: Resurgence - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0544
PGA Tour 2K23 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, lehetőséget kínálva a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0315
Road Maintenance Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Válassz a 30 nagyszabású küldetés közül, amelyek összetett és egymásra épülő feladatokat tartalmaznak, például útburkolati jelek felfestése, fakivágás, az útszélek tisztítása, útjavítás, közlekedési táblák elhelyezése és védőkorlátok telepítése.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0217
Dragon Ball Z Kakarot Legendary Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0589
F1 Manager 2023 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Dönts mindenről és építsd ki az F1 sorozat legjobb csaptatát a hivatalos 2023-as szezonban és az azt követő években.
21 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1511
Transformers: EarthSpark - Expedition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0491
Paw Patrol World - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
15 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1502
The Tale of Onogoro - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0440
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - 30 jelenet közül választhatsz öt városban, és hamarosan felépítheted a saját L.O L. Surprise! figura-, gyűjthető baba- és matricagyűjteményedet. Mutasd be őket divatbemutatókon és koncerteken, működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív, többjátékos módban.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0268
Bomb Rush Cyberfunk - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, melynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0572
Tennis on Court - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport és virtuális valóság - A Tennis On-Court egy tökéletes tenisz szimulátor!
13 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0542
VR Skater - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport - A VR Skater az alapjaitól kezdve VR-re volt tervezve, hogy a lehető legautentikusabb, legnehezebb és leginkább magával ragadó "gördeszkás" játék élményét nyújtsa a számodra. Képzeld el a gördeszkát a lábad alatt, a gumikerek kattogó hangját a csempézett járdán mielőtt egy tökéletes olliet hajtanál végre.
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0474
Zombie Army 4: Dead War - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - A zombi hordák visszatértek! Az 1940-es évek Európájában förtelmes okkult ellenségek, epikus fegyverek és új, felkavaró kampány vár 1-4 játékosra, amelyben az emberiség megmentéséért harcoltok.
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO696
Judgment - PS5 - Konzol játék Típusok
Judgment - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Gyilkosságról és titokról szóló akcióthriller. Takayuki Yagami szerepében szörnyű sorozatgyilkossági rejtélyt fogsz felfedni. A remastered változat gyorsabb betöltési időkkel, 60 FPS-el és az összes kiadott bővítménnyel szolgál.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0060
Greedfall - Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A GreedFall sziget egy élő, folyamatosan fejlődő világ. Cselekedeteid a látszólag közönséges döntésektől kezdve a legalapvetőbb politikai elhatározásokig befolyásolják az események menetét, és végső soron az egész történetedet adják.
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0090
4,8 138×
Horizon Forbidden West - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Csatlakozz Aloyhoz veszélyes útja során a Tiltott Nyugaton, ahol titokzatos új fenyegetések várnak Rád. Fedezd fel a távoli vidékeket, harcolj még nagyobb és rémisztőbb gépek ellen és találkozz meglepő új törzsekkel.
12 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0007

PS5 optimalizált játékok

A PS5 optimalizált játékok kategóriában összesen 424 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PS5 optimalizált játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PS5 optimalizált játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PS5 optimalizált játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ