F124 Alzaboxy

PlayStation 5 (PS5)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 5 logo

Szeretnéd maximálisan kiélvezni az új generációs konzoljátékokat? Akkor érdemes megfontolnod egy PS5 konzol beszerzését. A népszerű játéksorozatok mellett a legújabb exkluzív játékok is elérhetők rá, amelyek más konzolokon nem játszhatók. Mindezt akár 4K felbontásban, 60 képkocka/másodperc sebességgel. Ha többet szeretnél tudni a PS5-ről, olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 432 termék
4,4
Red Dead Redemption - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1532
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
Leárazás -11 %
17 590 Ft 19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0514
5,0
Steelrising - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Steelrising a francia arisztokráciát védő és egyben ellene harcoló robotautomaták világát kínálja majd, és összességében ennek a konfliktusnak egy alternatív változatát mutatja be.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0276
5,0
Control Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Használd ki a környezet dinamikus rombolását az izgalmas harci lehetőségek érdekében, és sajátítsd el a komplex rituálékat, hogy megváltoztasd a környezeted. Az Ultimate Edition The Foundation és AWE kiterjesztéseket tartalmaz.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0054
4,5
PlayStation - Controller - párna
Párna - díszpárna, atipikus forma, méret 45 × 32 cm, Playstation motívum, gyerek, fej mögé, fekete és szürke kivitel
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0274
5,0
Persona 3 Reload - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
24 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0576
4,8 37×
Valve Steam Deck Docking Station
Játékkonzol állvány - a Steam Deck külső monitorokhoz, billentyűzetekhez, egerekhez és egyéb kiegészítőkhöz való csatlakoztatásához, DisplayPort, HDMI, USB-port, Gigabit Ethernet port, FreeSync-támogatás
53 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: steamdeckd
5,0
Unicorn Overlord - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0577
4,4
Alan Wake Remastered - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A díjnyertes, filmszerű akcióthrillerben Alan Wake az író, aki a kreatív ihlet hiányától szenved, kétségbeesett keresésbe kezd eltűnt felesége, Alice után. Útközben rátalál egy horror történet lapjaira, amelyet a jelek szerint ő maga írt, bár nem emlékszik rá, és a közeledő sötétséggel való küzdelem során kockára teszi a valóságérzékét. És a rémtörténete kezd valóra válni...
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1200
5,0
Under The Waves - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Narrációs kalandjáték, melynek témája a gyász elsöprő ereje. Az Északi-tenger mélyén, egy techno-futurisztikus, az 1970-es években játszódó filmben Stan, a hivatásos búvár küzd, hogy túljusson egy nagy veszteségen, s új jövőbe kezdjen.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0320
4,5
PS5 Shell kék-fekete
Kontroller védő - Sony PS5 vezérlőhöz
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SB805z699
5,0
Playstation - Icons - kerámia persely
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, kerámia, láda alakú, PlayStation sorozat, mérete 15 × 15,5 × 7,2 cm (Ma×Sz×Mé), kék kivitel
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0414
5,0
Borderlands 3 Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Eredeti shooter játék káprázatos grafikai stílussal. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra. Az Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot és a játék összes kiegészítő tartalmát.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0166
4,5
Octopath Traveler II - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet Solistiában játszódik, egy olyan országban, amely egy keleti és egy nyugati kontinensből áll, amelyet a tenger választ el. Mozgalmas időszak ez, a nagy hajók forgalmas hajózási útvonalakon közlekednek, és a gőz ereje új technológiákat hoz létre.
19 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0368
4,7
Trackmania Turbo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX237
4,0
Gigantosaurus: Dino Kart - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0376
5,0
WWE 2K23 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
21 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0398
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) cselekménye előtt kezdődik, és Zack Fair-t követhetjük benne, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t. Zack azt a feladatot kapja, hogy felkutasson egy eltűnt első osztályú katonát, Genesis Rhapsodos-t.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1397
5,0
Just Cause 3 Gold - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Tartalmazza a Just Cause 3 alapjátékot és az Air Land and Sea, a Weaponised Vehicle Pack, az Explosive Weapon Pack, valamint a Reaper Missile Mech kiegészítő csomagokat.
6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX149g
5,0
Eternights - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0556
5,0
Fortnite: Transformers Pack - PS5
Videójáték kiegészítő / DLC - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, PS Store kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Gurulj ki, emelkedj fel vagy dudálj a Transformers csomaggal! A csomag tartalma: 3 skin, 3 Back Bling, 3 csákány, 2 emote és 1000 V-Buck!
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0541
5,0
PowerWash Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A nagy nyomású víz nyugtató hangjára elsodródnak a gondjaid. Építsd ki saját autómosó vállalkozásodat, oldj fel új gépeket, fejlesztéseket és egyéb funkciókat - mindezt az abból fakadó egyszerű elégedettséggel, hogy mindent ragyogóan fényesre mostál.
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0457
4,5
Fortnite: Anime Legends Bundle - PS5
Videójáték kiegészítő / DLC - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, PS Store kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Készülj fel a következő meccsre a felszerelésed gazdagításával, amely három öltözéket, három hátizsákot, három csákányt és gesztust tartalmaz.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0306
5,0
The House of the Dead: Remake Limidead Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja lövöldözős és árkád - A híres zombi lövöldözős játék visszatér egy teljesen átdolgozott formában. Dr. Roy Curien, az emberi genom elméletének szakértője, elveszíti az eszét, miközben egy olyan erő után kutat, amely lehetővé tenné számára a halottak feltámasztását. Miután végre megtalálja a megoldást, a kutatócsoport tagjának, Sophie Richardsnak sikerül kapcsolatba lépnie a barátaival segítségkérő kéréssel.
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0517

PlayStation 5 (PS5)

PlayStation 5 (PS5)

A PlayStation 5 (PS5) kategóriában összesen 1432 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ