AD květen univerzal Alza Dny květen

PlayStation 5 (PS5)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 5 logo

Szeretnéd maximálisan kiélvezni az új generációs konzoljátékokat? Akkor érdemes megfontolnod egy PS5 konzol beszerzését. A népszerű játéksorozatok mellett a legújabb exkluzív játékok is elérhetők rá, amelyek más konzolokon nem játszhatók. Mindezt akár 4K felbontásban, 60 képkocka/másodperc sebességgel. Ha többet szeretnél tudni a PS5-ről, olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 439 termék
5,0
Paw Patrol World - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0489
Dragon Ball Z Kakarot Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1561
4,8
Dying Light 2: Stay Human Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra veszítünk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
28 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX541de
5,0
Daymare: 1994 Sandcastle - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Könyörtelen, halálos ellenségek, hardcore akció játékmechanizmusok, környezeti fejtörők, vérfagyasztó zene, óvatos felderítés és kiadós adag, koncentrált horror kombinációja vár rád.
Leárazás -22 %
9 990 Ft 12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0449
5,0
The Grinch: Christmas Adventures - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1503
OTL Super Mario Icon Tween Dome - Fej-/fülhallgató Típusok
5,0
OTL Super Mario Icon Tween Dome
Fej-/fülhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és Nintendo Switch konzolhoz, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 90 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: OTLh69
5,0
Tiny Tinas Wonderlands - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Létrehozhatod és szerkesztheted a saját hőseidet több osztályból, és fosztogathatsz, lőhetsz, kaszabolhatsz és furcsa szörnyekre vetheted magadat vagy kincsekkel teli katakombákba szállhatsz le velük, hogy megállítsd a zsarnoki Dragon Lordot.
27 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1137
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0460
5,0
A Plague Tale: Innocence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Két testvér, Amicia és Hugo komor története a történelem legsötétebb időszakában.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX630
4,0
PowerWash Simulator - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A nagy nyomású víz nyugtató hangjára elsodródnak a gondjaid. Építsd ki saját autómosó vállalkozásodat, oldj fel új gépeket, fejlesztéseket és egyéb funkciókat - mindezt az abból fakadó egyszerű elégedettséggel, hogy mindent ragyogóan fényesre mostál.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1484
5,0
F1 2020 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ülj be egy Forma-1-es autó volánja mögé és küzdj a világ legjobb versenyzői ellen az eddigi legátfogóbb F1-es játékban! Első alkalommal itt hozhatsz létre saját csapatot, és vehetsz részt a versenyben a konstruktőri kupaért!
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX815s
Bomb Rush Cyberfunk - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, melynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
Leárazás -5 %
12 290 Ft 12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0572
5,0
Farming Simulator 22: Platinum Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A kiterjedt alapjáték mellett a Platinum Edition tartalmazza a teljesen új Platinum Expansiont, amely kiegészül a Silverrun Foresttel, egy új térképpel, amelyet Észak-Amerika északnyugati része ihletett, sűrűn erdős tájjal és új lehetőségekkel.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0082pe
4,2
Hitman 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció - A 47-es ügynök kíméletlen profiként tér vissza egész karrierje legfontosabb megbízásához. Diana Burnwood ügynök segítségével összefog elveszett barátjával, Lucas Gray-jel. Küldetésük a Providence partnereinek felszámolása.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX938
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1519
4,7
PlayStation - Classic Logo - kapucnis pulóver L
Pulóver - L-es méret L-es méret, kapucnis és cipzár nélküli, elöl PlayStation motívummal, anyaga: pamut és poliészter
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2097l
4,0
Destroy All Humans! 2 - Reprobed - Single Player - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Crypto újra itt van, és engedélye van szondák használatára. A földönkívüli betolakodó visszatért, és még őrültebb, mint valaha. Élvezd a swingelő 60-as éveket minden kémiájával és állj bosszút a KGB-n, amiért felrobbantotta az anyahajódat. Össze kell fognod a faj képviselőivel, amelyet az uralmad alá akartál hajtani.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1467
5,0
The Texas Chain Saw Massacre - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Bújj a hírhedt Slaughter család valamely tagjának vagy annak egyik áldozatának a szerepébe a The Texas Chain Saw Massacre külső nézetes, aszimmetrikus többjátékos horrorjátékban, amely az 1974-es úttörő és ikonikus horrorfilm alapján készült.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0473
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenség sajátos módon támad, ezért a játékosoknak úgy kell módosítaniuk stratégiájukat, hogy gyorsan el tudják dönteni, harcba bocsátkozzanak-e, vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition a következőket tartalmazza: Resident Evil: Village játékot, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC bővítményt. A VR módban való játékhoz töltsd le a PS Store-ból elérhető ingyenes kiegészítőt.
Leárazás -22 %
11 890 Ft 15 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0316
3,0
Crime Boss: Rockay City - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Csöppenj a szervezett bűnözés világába egyedül vagy baráti társaságban a Crime Boss: Rockay City játékban, amely a belső nézetes lövöldözést és a bandaháborúkat egyesíti.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0446
5,0
The Smurfs: Mission Vileaf - Smurftastic Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Vedd magadra négy híres törp - Törpilla, Törperős, Okoska és Hami - szerepét egy öt különböző környezeten átívelő utazás során. Útban Hókuszpók kastélya felé keltsd életre a törpök falvát, és a Törpölővel gyógyítsd meg az ogre által megfertőzött növényeket. A limitált Smurftastic Edition három litográfiát, egy Törpapa kulcstartót és két ív matricát is tartalmaz.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1203
5,0
Ultros: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Miután lezuhan az űrhajód, a Szarkofágban - egy óriási űrméhben, ahol egy ősi démoni lényt, az ULTROS-t tartják fogva - csapdába esve ébredsz. Egy fekete lyuk által irányított örök hurokban rekedve most fel kell fedezned a Szarkofágot, és meg kell ismerned a lakóit, abban a reményben, hogy talán megérted az itt betöltött szerepedet
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0599
5,0
RIDE 4 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - A játék gazdagabb karrierlehetőségeket, dinamikus időjárást, új endurance módot és sok más új funkciót kínál.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0010
5,0
Shadow Warrior 3 - Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Indulj egy valószínűtlen küldetésre, hogy visszaszerezz egy ősi sárkányt, amelyet Lo Wang véletlenül kiszabadított örök börtönéből, és a pengék és lövedékek dinamikus arzenálját használva vágd át magad egy töredezett, démonoktól hemzsegő földön.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1441

PlayStation 5 (PS5)

PlayStation 5 (PS5)

A PlayStation 5 (PS5) kategóriában összesen 1439 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ