Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 5 (PS5)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 5 logo

Szeretnéd maximálisan kiélvezni az új generációs konzoljátékokat? Akkor érdemes megfontolnod egy PS5 konzol beszerzését. A népszerű játéksorozatok mellett a legújabb exkluzív játékok is elérhetők rá, amelyek más konzolokon nem játszhatók. Mindezt akár 4K felbontásban, 60 képkocka/másodperc sebességgel. Ha többet szeretnél tudni a PS5-ről, olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 439 termék
3,9 10×
Farming Simulator 22 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy modern farmer szerepébe és építsd ki kreatív módon a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 rengeteg mezőgazdasági tevékenységgel szolgál, amelyek földművelésre, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosulnak – most az évszakok formájában érkező kiegészítéssel.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112
4,0
Hubris - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Bújj egy tapasztalatlan újonc szerepébe, akinek feladata egy magas rangú ügynök megtalálása, aki eltűnt egy furcsa és nagyon barátságtalan idegen bolygón
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0621
Minecraft Legends Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A piglinek romlottsága szétterjed az egész Alvilágon, és mindent feléget, amihez hozzáér. Te vagy az a hős, aki megvédi ezt az országot? Tervezd meg a stratégiádat, és nézz szembe a piglinekkel epikus csatákban - de vigyázz: mindig visszavágnak. Hódítsd meg a piglin bázisokat nappal, és védd meg szövetségeseidet sötétedés után.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1333
5,0
Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - éld át a Minecraft Dungeons akció-RPG játék teljes történetét a kezdetektől egészen az End-ig! Vásárold meg az Ultimate Edition-t, amely tartalmazza az alapjátékot és mind a hat DLC-t! Szállj szembe ezen akció kalandban a különböző színű és formájú mobokkal, amelyet a dungeon crawler zsánerű klasszikus RPG játékok ihlettek.
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1221
3,7
Mount and Blade II: Bannerlord - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Megszólalnak a kürtök, gyülekeznek a hollók. A birodalomban polgárháború dúl. A határokon túl új királyságok jönnek létre. Ragadj kardot, öltözz páncélba, hívd össze követőidet, és rohanj előre a győzelem és a dicsőség felé a calradia-i csatamezőn. Erősítsd meg az uralmadat, és hozz létre egy új világot a régi hamvaiból.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0336
4,7
Call of Duty: Vanguard - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A világ évekig szenvedett az eddigi legnagyobb és legvéresebb háború miatt, de a második világháború folyamata végre megváltozik. Most néhány kiválasztottnak kell felemelkednie, hogy elvégezzék a feladatukat, és egyszer s mindenkorra megváltoztassák a háború arculatát.
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0136
4,0
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0511
4,5
Cave Digger 2: Dig Harder - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Cave Digger 2 Dig Harder egy akció-kalandjáték, amely a vad völgyekben játszódik, ahol régi bányákat, tengeri barlangokat és ősi civilizációk romjait fedezheted fel, amelyeket western, dieselpunk és lovecrafti témák ihlettek. Menj le a bányaaknába, és ássátok ki a kincset. Add el a kincset, és fejleszd a felszerelésedet, hogy mélyebbre áshass, és új eszközöket vásárolj a különböző anyagok bányászatához.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0401
5,0
Train Sim World 3 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Hódítsd meg Amerika hegyeit, miközben hihetetlen terheket cipelsz a vasparipákon, rekordidő alatt juttatod el az ingázókat az Egyesült Királyság fővárosából a munkahelyükre, és száguldasz az államok között a német expresszek fedélzetén. A kreatív eszközöknek köszönhetően a saját módszereid szerint játszhatsz. Vedd át az irányítást a mozdonyok felett a Train Sim Worldben.
Leárazás -29 %
11 190 Ft 15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0326
3,0
CrossFire Sierra Squad - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Miközben beleveted magad az akcióba, megtapasztalhatod a Crossfire-rajongók által már megszokott kiváló minőségű karaktereket, pályákat, fegyvereket és játékmenetet, most már VR-ben. Heves félkatonai akció a Black List és a Global Risk rivális frakciók között különböző beltéri és kültéri környezetekben
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0614
Rainbow Six: Extraction - Guardian Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és fps / lövöldözős
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0104ge
PlayStation - Classic Logo - kapucnis pulóver - Pulóver
XL
Típusok
5,0
PlayStation - Classic Logo - kapucnis pulóver
Pulóver - PlayStation motívummal
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2098nad
5,0
Under The Waves - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Narrációs kalandjáték, melynek témája a gyász elsöprő ereje. Az Északi-tenger mélyén, egy techno-futurisztikus, az 1970-es években játszódó filmben Stan, a hivatásos búvár küzd, hogy túljusson egy nagy veszteségen, s új jövőbe kezdjen.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1377
5,0
World War Z: Aftermath - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1178
5,0
Firefighting Simulator: The Squad - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Kapcsold be a tűzoltóautó szirénáját, ragadj meg egy tömlőt, és olts el valósághű tüzeket és ments életeket. Fedezz fel több mint 30 különböző helyszínt, amelyeket Észak-Amerika nyugati partja ihletett.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0423
5,0
Alan Wake Remastered - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A díjnyertes, filmszerű akcióthrillerben Alan Wake, az író, aki a kreatív ihlet hiányától szenved, kétségbeesett keresésbe kezd eltűnt felesége, Alice után. Útközben rátalál egy horrortörténet lapjaira, amelyet a jelek szerint ő maga írt, bár nem emlékszik rá, és a közeledő sötétséggel való küzdelem során kockára teszi a valóságérzékét. És a rémtörténete kezd valóra válni...
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0147
USB PlayStation Icons Light XL - Asztali lámpa Típusok
4,7 128×
USB PlayStation Icons Light XL
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre, mérete 32 × 35 cm (Ma×Sz)
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCH97g
4,7
Unravel 1+2 - Yarny Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, kaland és logikai - A gyönyörű logikai platformer hőse Yarny, a svéd pamutfigura. És mivel Yarny csak egy piros pamutgombolyag, a feladatod az lesz, hogy úgy szövődj át a szintek buktatóin, hogy ne bogozódj ki teljesen. Az Unravel tökéletes minden olyan játékos számára, aki egy kis szünetre vágyik a megszokott játékokt közt, és egy kicsit rendhagyó kalandra vágyik.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX589
5,0
Wolfenstein: The New Order + The Old Blood - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Wolfenstein: The New Order játék és a Wolfenstein: The Old Blood adatlemez kedvezményes csomagja. B.J. Blazkowicz visszatér a Wolfenstein: The New Order játékban, hogy megmutassa a náciknak, milyen az igazi vereség.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX485
5,0
You Suck at Parking: Complete Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1382
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - A Cyberpunk 2077 nyílt világú akció-szerepjáték. Night Cityben, a hatalom, csillogás és testmódosítások megalopoliszában V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa. Meghozott döntéseid és kialakított kapcsolataid formálják a történetet és a világot magad körül. Itt legendák születnek. A tiéd miről mesél majd?
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0591hu
LEGO 2K Drive + Aquadirt Car - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek
Leárazás -31 %
11 390 Ft 16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0424ac
5,0
Oddworld: Soulstorm - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Abe nem az a klasszikus hős, akire számít az ember. Nem visel fegyvert, és egyetlen harcművészetben sem jártas. Mégis egy lehetetlen fenyegetéssel kell szembeszállnia az egyre erőszakosabb és manipulatívabb hatalommal szemben, amely megpróbálja elpusztítani őt és faját.
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX635se
5,0
Do Not Open - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat - A Do Not Open videojáték egy valós események inspirálta tragikus történet, amely egy férfi küzdelmét meséli el, aki hogy megőrizze épelméjűséget felveszi a harcot a fejében lévő hangok elnyomásáért.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1214

PlayStation 5 (PS5)

PlayStation 5 (PS5)

A PlayStation 5 (PS5) kategóriában összesen 1439 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ