Stellar Blade Alzaboxy

PlayStation 5 (PS5)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 5 logo

Szeretnéd maximálisan kiélvezni az új generációs konzoljátékokat? Akkor érdemes megfontolnod egy PS5 konzol beszerzését. A népszerű játéksorozatok mellett a legújabb exkluzív játékok is elérhetők rá, amelyek más konzolokon nem játszhatók. Mindezt akár 4K felbontásban, 60 képkocka/másodperc sebességgel. Ha többet szeretnél tudni a PS5-ről, olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 427 termék
3,0
Skater XL: The Ultimate Skateboarding Game - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Bújj a gördeszkázás legendáinak, Tiago Lemosnak, Evan Smithnek, Tom Astanak vagy Brandon Westgatenek bőrébe és válj profi gördeszkássá. Több mint 60 valódi gördeszkapálya vár rád, amelyek tereket, iskolákat, uszodákat, épületeket, parkolókat és folyosókat kötnek össze.
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX850
5,0
Project CARS 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék továbbfejlesztett fizikai modellt, átalakított kampányt, aszinkron multiplayer játékot és több száz közúti és versenyautót kínál különböző világmárkáktól.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX849
4,1 26×
Mafia III - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A legendás játéek újabb része maffia környezetben.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX185
PlayStation - Black Logo - póló - Póló
S
Típusok
5,0
PlayStation - Black Logo - póló
Póló - innen ismert PlayStation
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2104nad
3,0
Tour de France 2020 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX811
4,7
Zombie Army 4: Dead War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A zombi hordák visszatértek! Az 1940-es évek Európájában förtelmes okkult ellenségek, epikus fegyverek és új, felkavaró hadjárat vár 1-4 játékosra, amelyben az emberiség megmentéséért harcoltok.
7 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX758
2,0
The Grinch: Christmas Adventures - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0490
Dragon Ball Z: Kakarot - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át újra a DRAGON BALL Z történetét, amely Raditz érkezésével kezdődik és a Buu elleni végső csatával ér véget. Élvezd az epikus pillanatokat és a szórakoztató mellékküldetéseket, beleértve az eddig soha nem látott történeti pillanatokat, amelyek választ adnak a Dragon Ball-univerzum néhány égető kérdésére.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0383
Jumanji: Wild Adventures - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0476
5,0
Carnival Games - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, árkád és party - Nagyszerű szórakozás az egész család számára. A játék a teljes sorozat legnépszerűbb minijátékai mellett vadonatújakat is tartalmaz. Akár három barátoddal együtt belevághatsz a kalandba, legyen szó baseballról, süteménytorony-építésről vagy lovaglásról. Válogass kedvedre a húsz különféle játék közül, amikért jegyeket kapsz, amelyeket a játékbeli avatárod ruháira fordíthatsz.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX585
4,8 17×
Middle Earth: Shadow of Mordor Game of The Year Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az új GOTY kiadás tartalmazza az eddig megjelent összes letölthető tartalmat, így rengeteg újdonságot ad a játékhoz, ezen felül pedig órákkal meghosszabbítja a játékmenetet a standard verzión felül.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX105b
1,0
Mount and Blade II: Bannerlord - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Megszólalnak a kürtök, gyülekeznek a hollók. A birodalomban polgárháború dúl. A határokon túl új királyságok születnek. Ragadj kardot, ölts magadra páncélt, hívd össze követőidet, és rohanj előre a győzelem és a dicsőség felé a calradia-i csatamezőn. Erősítsd meg uralmad, és hozz létre egy új világot a régi hamvaiból.
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1391
5,0
HITMAN: Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kiadás számos különböző avatart tartalmaz (Freedom Fighters, Kane & Lynch, Mini Ninjas, stb.), illetve a HITMAN Season One-t (7 egzotikus helyszín, mint Párizs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido és ICA Facility), a Game of the Year kiadásban megjelent összes tartalmat (4 új küldetés, 3 új megbízás, 3 egyedi fegyver, és 3 ruha - Clown Suit, Cowboy Suit és Raven Suit), a bónusz nyári epizódot, a HITMAN: Blood Money Requiem Pack-ot és minden kiadott megbízást, kihívást és játék frissítést a HITMAN Season One és a HITMAN Game of the Year Edition óta.
7 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX509
DNF Duel - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Válassz a 10 elbűvölő karakter közül, mindegyiknek megvan a maga képessége és személyisége. Kerüld ki, cselezd ki vagy győzd le ellenfeleidet, és válj a végső akaraterő mesterévé!
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0241
Playstation - bögre - Bögre Típusok
4,5 15×
Playstation - bögre
Bögre - anyaga: kerámia, PlayStation motívummal, 300 ml, szín: fehér, 1 darabos készlet
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb149
4,0 10×
Hitman 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Utazd be a világot, és kövesd célpontjaidat egzotikus sandbox helyszínekre, a napfénnyel teli utcáktól egészen a sötét és veszedelmes esőerdőkig. Senki sincs biztonságban a világ legrettegettebb gyilkosától.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX530
4,0
Marvel vs. Capcom: Infinite - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A két történetmesélő univerzum epikus ütközete tér vissza a Marvel vs. Capcom játékkal. Küzdj kedvenc hősödért!
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0809
4,5 19×
Star Wars Battlefront II - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár a fény, akár a sötétség útját választod, semmi sem állíthat meg a földön sem a levegőben. Fedezd fel a Star Wars: Az utolsó Jedik című film titkait.
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX4004
Blasphemous 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy különös új világban felébredve, a végső nyughelyéről kitépett bűnbánó visszaszorul az élet, halál és a feltámadás végtelen körforgásába, és nincs más lehetősége, mint felfedezni ezt a veszedelmes új világot, és feltárni rég elfeledett titkát.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0494
Arashi: Castles of Sin - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Látogass el a feudális Japánba, ahol egy sötét és alattomos összeesküvés borította el az országot. A Six Oni of Iga néven ismert banditák szerte az országban átvették az irányítást a várak felett, és a terror véres ösvényét hagyták maguk után.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1168
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCH53
Street Fighter V - Champion Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ezen kiadás részét képezi a jelenleg elérhető, összes 24 karakter, amellyel az eredeti 16 karakterből álló csapat 40-re bővül!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX751
5,0
NBA Playgrounds 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amely az árkád sorozat folytatása. Az új rész fejlesztések és újdonságok egész sorát kínálja (például Season Mode vagy Championship ranked mode, négy játék, 3 pontos verseny, új pályák sokasága). A játékban több mint 200 kosárlabda csillaggal találkozhatsz (beleértve a visszavonult játékosokat is).
5 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX575
4,7 22×
Middle-earth: Shadow of War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0802

PlayStation 5 (PS5)

PlayStation 5 (PS5)

A PlayStation 5 (PS5) kategóriában összesen 1427 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ