Doručení zdarma Stellar Blade

PlayStation 5 (PS5)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 5 logo

Szeretnéd maximálisan kiélvezni az új generációs konzoljátékokat? Akkor érdemes megfontolnod egy PS5 konzol beszerzését. A népszerű játéksorozatok mellett a legújabb exkluzív játékok is elérhetők rá, amelyek más konzolokon nem játszhatók. Mindezt akár 4K felbontásban, 60 képkocka/másodperc sebességgel. Ha többet szeretnél tudni a PS5-ről, olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 434 termék
Super Bomberman R 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1465
Greyhill Incident: Abducted Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Az utóbbi napokban bekövetkezett paranormális aktivitások jelentős növekedése Greyhill város megrémült és most már paranoiás lakóit meggyőzte arról, hogy a földönkívüliek köztük vannak. Senkiben sem bíznak. Greyhill kis negyede fél megszólalni, és a rendőrséghez fordulni, mert attól tartanak, hogy pszichiátriára küldik őket. Csak magukra számítva készülnek fel a harcra, bedeszkázzák az ablakokat és szomszédsági őrséget vezetnek be.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0408
Prodeus - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1415
Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Gokartodat vagy most már akár motorkerékpárodat is alakítsd át vízi járművé, amellyel egy vadonatúj környezetben jobban tudsz manőverezni.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1379
Session: Skate Sim - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session: Skate Sim játékot a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette. Lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását. Nincs pontozás, csak te, a te helyed és a képzeleted!
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0257
Úti rozsdamentes acél bögre Playstation, 450 ml
Bögre - anyaga: rozsdamentes acél, PlayStation motívum, 450 ml,
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz28530
NBA 2K21 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - Realisztikusabb, mint eddig valaha - élvezd a konkurencia nélküli labdakezelést a fejlett Pro Stick játéknak köszönhetően. Emeld az ugrást és a dobást a pontosság és képesség új szintjére, és oldj fel dribbling mozdulatokat hatékonyabb kivitelezésben.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0035
WRC 9 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - A WRC 9 ott folytatódik, ahol az előző epizód véget ért, és több tartalom- és játékmódot hoz a rajongóknak. Összesen 100 szakaszon fogsz haladni 14 országra osztva.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0030
Spacebase Startopia - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A játék az eredeti építési stratégiára, és a valós idejű összecsapásokra épül.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX887
Chivalry 2 - Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Légy a kard mestere a teljesen új, folyamatos párharcban, amely a valós idejű ütéseket a szabad kombinációs rendszerrel kombinálva felgyorsítja az akciót, és mindez a harcmezőkön az acél forgatagává fog varázsolni. A Chivalry 2 videojáték több ellenség elleni küzdelemre volt tervezve, így a párbajok az FPS és a harci játék műfajok legjobbját ötvözik és páratlan közelharci élménnyel szolgálnak.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX865
Nacon RIG 300 PRO HS - PS4, PS5, fekete
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
14 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NCNa30a2
A4tech Bloody G260
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, USB-A, PC, PlayStation 5 és Xbox Series konzolhoz, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 50 mm-es hangszóró, 2 m -es kábel
12 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ME491l9a
PlayStation - Japanese Tex - pulóver
Pulóver - PlayStation motívummal
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2100nad
Mythics PlayStation 5 charging-and cooling Multistand
Töltőállomás - PlayStation 5 charging-and cooling Multistand
15 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: KONIX23031
PlayStation - Classic Logo - pulóver - Pulóver
XL
Típusok
PlayStation - Classic Logo - pulóver
Pulóver - PlayStation motívummal
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2101nad
5,0
PlayStation - Box Logo - kapucnis pulóver
Pulóver - PlayStation motívummal
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2102nad
PlayStation - White Logo - kapucnis pulóver - Póló
M
Típusok
PlayStation - White Logo - kapucnis pulóver
Póló - innen ismert PlayStation, anyaga pamut
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2103nad
PlayStation - Striped Pocket Logo - póló - Póló
S M L XL XXL
Típusok
5,0
PlayStation - Striped Pocket Logo - póló
Póló - innen ismert PlayStation
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2105nad

PlayStation 5 (PS5)

PlayStation 5 (PS5)

A PlayStation 5 (PS5) kategóriában összesen 1434 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ