Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 4 (PS4) RPG játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(41)
PlayStation 4
(48)
Műfaj
Akció
(43)
RPG
(48)
Stratégiai
(6)
Lövöldözős
(7)
Szöveg
CS
(6)
EN
(48)
DE
(43)
HU
(2)
RU
(13)
PL
(10)
FR
(19)
ES
(18)
IT
(19)
Zh
(2)
Szinkron
EN
(48)
DE
(25)
RU
(1)
FR
(7)
ES
(9)
IT
(7)
JP
(1)
Korhatár
12 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott PlayStation 4 (PS4) RPG játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó PlayStation 4 (PS4) RPG játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő PlayStation 4 (PS4) RPG játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

PlayStation 4 (PS4) RPG játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha PlayStation 4 (PS4) RPG játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a PlayStation 4 (PS4) RPG játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi PlayStation 4 (PS4) RPG játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

PlayStation 4 (PS4) RPG játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó PlayStation 4 (PS4) RPG játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
48 termék
5,0 12×
Mass Effect Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az emberiség és történelmének legnagyobb fenyegetése között egyetlen ember áll. Idézzük fel a Shepard parancsnok legendáját a díjnyertes Mass Effect trilógiából. Ez magában foglalja mind a három játék alapvető egyjátékos tartalmát, és több mint 40 letöltést, több mint 100 órányi tartalommal, amelyek egy készletben vannak összegyűjtve. Fedezd fel az elképesztően gazdag és részletes világot, lenyűgöző vizuális részletekkel.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX971
4,9 19×
Sekiro: Shadows Die Twice: Game of the Year Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Sengoku-kori (15-16. század) Japánban játszódik a játél. A központi sógunátus hatalma megszűnt, így teret kaptak a hatalomért folyó harcok. A társadalmi változásokat nagyban befolyásolják a szinte folyamatos háborús konfliktusok. Kegyetlen szamuráj harcok várnak rád a Dark Souls stílusában.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX549
4,9
Elden Ring - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd ki, hogy ádáz csatákban nézel-e szembe a félelmetes ellenséggel vagy kihasználod a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan küzd meg az előtte álló számos kihívással.
22 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX647se
4,9
Just Cause 4 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Újra Rico Rodriguez bőrében találod magad. Ezúttal a világ legerősebb magánhadseregével, a The Black Hand-del néz szembe. A játék hatalmas nyitott világot kínál, amelyben autók, vadászgépek, tankok és szárnyas repülőruhák segítségével közlekedhetsz.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX537
4,9
ARK: Survival Evolved - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX690
5,0
Chernobylite - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Vedd át Igor, a fizikus és a csernobili erőmű egykori alkalmazottjának szerepét, aki visszatér Pripjatba, hogy kivizsgálja menyasszonya harminc évvel ezelőtti rejtélyes eltűnését. Fedezd fel a nem lineáris történetet, és fedezd fel az igazságot a gyötrő múltaddal kapcsolatban!
Leárazás -14 %
7 890 Ft 9 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1170
5,0
Batman: Arkham Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kollekció egy csomagban tartalmazza a Batman-trilógia Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight díjnyertes részeit.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX686
4,8 20×
Borderlands 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Eredeti lövöldözős játék lenyűgöző grafikával. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra.
4 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX619
4,8
Dark Souls Remastered - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - amelyben felfedezed Lordran eltorzult ősi világát. A kritikusok által elismert akció-RPG-sorozat, mint még eddig soha. Engedd, hogy a dinamikus 4K felbontás segítségével magával ragadjon a Dark Souls gazdag világa. Alakítsd fokozatosan a karakteredet, fedezz fel hátborzongató helyszíneket, gyűjtsd össze és sajátítsd el a fegyverek, felszerelések és varázslatok széles körű gyűjteményét, majd hozz létre ezáltal egy igazán egyedi játékstílust.
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX466
4,4
Borderlands: The Handsome Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Az alapvető összeállítás a Borderlands két játék, a Borderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel végső verzióit tartalmazza, amelyet kifejezetten az új generációs konzolok számára készítettek.
6 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX126
4,4
Dark Souls II - Scholar of the First Sin - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A csúcsminőségű dark fantasy, a Dark Souls II teljes kiadása három datadisket tartalmaz: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King és Crown of the Ivory King. A nextgen verzió számos grafikai, hangzásbeli és teljesítménybeli fejlesztést is tartalmaz, valamint az online mód egyidejűleg 6 játékosra való kiterjesztését is kínálja.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX130
5,0
Just Cause 3 Gold - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Tartalmazza a Just Cause 3 alapjátékot és az Air Land and Sea, a Weaponised Vehicle Pack, az Explosive Weapon Pack, valamint a Reaper Missile Mech kiegészítő csomagokat.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX149g
5,0
Tiny Tinas Wonderlands - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Létrehozhatod és szerkesztheted a saját hőseidet több osztályból, és fosztogathatsz, lőhetsz, kaszabolhatsz és furcsa szörnyekre vetheted magadat vagy kincsekkel teli katakombákba szállhatsz le velük, hogy megállítsd a zsarnoki Dragon Lordot.
27 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1137
4,7 42×
Kingdom Come: Deliverance - PS4
Konzol játék - a kód streamelésre alkalmas. A realisztikus szerepjáték a középkori Csehország területéről minőségi történetet kínál a jó játékok bevált szerzőinek tollából, innovatív csatarendszer, alkímia, középkori csaták és sok más izgalmas időtöltés
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0803
4,9 48×
Assassins Creed Origins - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el az emberiség titokzatos történetében az Assassin's Creed következő epizódjával amely az Origins alcímet kapta, és fedezd fel az Orgyilkosok Testvériségének felemelkedésének izgalmas történetét, és ismerd meg az első orgyilkos eredetét.
Szuper ár
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX096f
1,0
Mount and Blade II: Bannerlord - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Megszólalnak a kürtök, gyülekeznek a hollók. A birodalomban polgárháború dúl. A határokon túl új királyságok születnek. Ragadj kardot, ölts magadra páncélt, hívd össze követőidet, és rohanj előre a győzelem és a dicsőség felé a calradia-i csatamezőn. Erősítsd meg uralmad, és hozz létre egy új világot a régi hamvaiból.
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1391
4,0
Marvel vs. Capcom: Infinite - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A két történetmesélő univerzum epikus ütközete tér vissza a Marvel vs. Capcom játékkal. Küzdj kedvenc hősödért!
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0809
Tiny Tinas Wonderlands: Chaotic Great Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
32 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1137cge
Persona 3 Reload - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
24 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1557
4,7 22×
Middle-earth: Shadow of War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0802
Like a Dragon: Infinite Wealth - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
Leárazás -4 %
18 490 Ft 19 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1556
Mortal Shell: Game of the Year Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dark Souls sorozat által ihletett akció-RPG. Miközben az emberiség maradványai hanyatlanak és pusztulnak, fanatikus ellenségek foglalják el a romokat. Nincs kegyelem, ezért az életben maradásod az első osztályú ösztönökön, a pontosságon és a megérzéseken múlik.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1299
Kingdom Hearts 3
Konzol játék - a sikeres sorozat folytatása, amelyben különböző filmek és sorozatok szereplőivel találkozhatsz.
4 890 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: MSX529nad
4,6
Wolfenstein: Alt History Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Wolfenstein sorozat összes modern részének gyűjteménye, amely epikus kalandra hívja a játékosokat egy komor alternatív történet során, amikor a nácik globális uralmat szereztek. Tartalma: Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX935

PlayStation 4 (PS4) RPG játékok

A PlayStation 4 (PS4) RPG játékok kategóriában összesen 48 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) RPG játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) RPG játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) RPG játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ