Stellar Blade Stellar Blade

Archív - PlayStation 4 (PS4) stratégiai játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
65 termék
GrimGrimoire OnceMore Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Használd ki a grimoire-ok erejét, és pusztítsd el az ellenséget a mágia négy különböző iskolájának segítségével, beleértve a varázslatokat, a nekromanciát, a boszorkányságot és az alkímiát. Minden iskola számos képességgel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenféle hasznos bizalmast idézz meg, hogy teljesítsék a parancsaidat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1413
The DioField Chronicle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - A mítoszok korszaka átadja helyét a nagy zűrzavar korszakának... Az emberek világa belesodródott egy háborús korba, amely tombol... Egy csapat elit zsoldos, akik magukat Blue Fox-nak nevezik, felemelkedik a lángok és a káosz közepette, hogy megtapasztalják sorsukat és hősies tetteiket, amelyekről az elkövetkező korok is énekelni fognak.
Megszűnt
Termékkód: MSX1354
Humankind Heritage Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Vezesd népedet az ókortól a modern időkig. Válassz 60 különböző kultúrát a kombináláshoz. Szerezz hírnevet, és hagyd a legnagyobb lábnyomot a történelemben.
Megszűnt
Termékkód: MSX1353
Reverie Knights Tactics - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - körökre osztott taktikai RPG stratégiai csatákkal egy izometrikus rácsban, ahol minden döntésed megváltoztathatja a történetet. Indulj el egy expedícióra, hogy megtaláld Lennorient, egy régen elveszett elf várost, és mentsd meg szeretteidet, miközben felveszed a harcot a goblin fenyegetéssel, akik egy egész kontinenst terrorizálnak.
Megszűnt
Termékkód: MSX1271
Evil Genius 2: World Domination - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja stratégiai - az Evil Genius 2: World Domination játékban amellett, hogy elfoglalod a világot, egy szigethármason kell felépítened a saját bázisodat, amelyet izmos gorillákkal és zseniális csapdákkal kell biztosítanod, hogy elriassz mindenkit, aki megpróbálná meghiúsítani a gonosz terveidet.
Megszűnt
Termékkód: MSX1250
Train Sim World 2: Rush Hour Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Miközben a peronok megtelnek utasokkal, és a vasúti forgalom a növekvő kereslet miatt megnő, érkezik a napi csúcsforgalom. Vedd át az irányítást a teli vonatok felett, és irányíts egy forgalmas hálózatot, ahol a jelzések folyamatosan ellenőriznek majd téged az állomások közti úton.
Megszűnt
Termékkód: MSX1245
Streets of Rage 4: Anniversary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, rpg és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A régi barátok, Axel, Blaze és Adam várnak rád a Streets of Rage 4-ben, új csapattársaid pedig Floyd Iraia és Cherry Hunter lesznek. A vadonatúj mozdulatok és a felturbózott zene segítségével hőseink több mint készen állnak arra, hogy elintézzenek egy rakás gonosz bűnöző elemet.
Megszűnt
Termékkód: MSX1202
SpellForce 3: Reforced - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - az epikus RPG történetmesélés és a hozzáférhető valós idejű stratégiai játékok elemeinek egyedülálló kombinációja, amely a rajongók és az újonnan érkezők számára egyaránt magával ragadó konzolos élményt nyújt.
Megszűnt
Termékkód: MSX1190
Disciples: Liberation - Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Kutasd át a háború sújtotta világot, és csatlakozz a világ számos frakciójához: a vallási szélsőségek által beszennyezett emberi birodalomtól az élőholtak sötét erőiig, akiket egy őrült királynő vezet. Állíts össze egy csapatot, hogy ritka nyersanyagokat gyűjts, változtasd meg a politikai hozzáállást, és küzdj meg a brutális szörnyekkel bonyolult, forduló alapú csatákban.
Megszűnt
Termékkód: MSX1179
Bus Simulator 21 Day One Edition - PS4, PS5, Xbox Series
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MSX1180nad
2,7
Bus Simulator 21 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Készülj fel egy teljesen új, magával ragadó amerikai térképre, az Angel Shores-ra, és az előző rész európai térképének, a Seaside Valley-nek egy átdolgozott változatára - beleértve annak bővítését is. A Bus Simulator 21 még nagyobb, nyitott világa lehetőséget ad arra, hogy megtapasztald egy buszsofőr izgalmas mindennapjait két hatalmas városban, amelyeket szabadon felfedezhetsz.
Megszűnt
Termékkód: MSX1180
5,0
Phoenix Point: Behemoth Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - A Földet megszállták. Egy mutálódó földönkívüli fenyegetés veszélyezteti az emberiség utolsó maradványait. Csak a Phoenix Project, a Földön maradt legnagyobb koponyák és legbátrabb katonák titkos szervezete tudja visszaverni a földönkívülieket és visszafordítani az elkerülhetetlent.
Megszűnt
Termékkód: MSX1177
Kings Bounty 2 - King Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, rpg, stratégiai és kaland - Antares hatalmas birodalmában szörnyű veszély fenyeget. A hóvihar elözönlötte a legkülső határait, elpusztítva a földet és minden lakosát. Az érintett régiókból menekültek érkeznek Nostria királyságába, ahol emiatt az élelmiszer és más erőforrások kezdenek elfogyni. A Collector's Edition tartalmazza a játékot, a játékban szereplő királyi korona másolatát, egy keményfedeles művészeti könyvet, a soundtracket, egy kétoldalas posztert és további digitális tartalmakat a játékhoz.
Megszűnt
Termékkód: MSX684ce
5,0
Surviving the Aftermath: Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Maradj életben és boldogulj a posztapokaliptikus jövőben - az erőforrások ritkák, de a lehetőség hívogat. Építs ki egy katasztrófáknak ellenálló tökéletes kolóniát, védd meg a telepeseidet és állítsd helyre a civilizációt egy elpusztult világban.
Megszűnt
Termékkód: MSX973
The Bluecoats: North and South - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: akció és stratégiai - a körökre osztott stratégiait és valós idejű cselekvést ötvöző játék. Ha győzni akarsz, akkor a stratégiai körökön alapuló szakasz mesterének kell lenned. Szerezd meg az irányítást az új államok felett, építs erődöket és vasutakat a kellő erőforrások biztosítása érdekében és vezesd az Európából érkező erősítést.
Megszűnt
Termékkód: MSX936
John Wick Hex - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: akció és stratégiai - akciós körre osztott stratégiai játék a filmsorozatból ismert népszerű hőssel
Megszűnt
Termékkód: MSX925
John Wick Hex - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
Megszűnt
Termékkód: MSX925nad
The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu bundle (teljes játék + bővítmény) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: stratégiai, szimulátor és party - Készíts egyedülálló történetet a Csillagok háborújának világából Simed számára, és fedezd fel a távoli Batuu bolygót. Simjedcsatlakozik az Ellenálláshoz, beilleszkedik a gazemberek közé, vagy bevonul az Első Rendbe? A döntés rajtad múlik! Dolgozz Sim-ed hírnevén, hogy hozzáférhessen a küldetésekhez, szerezzen fénykardot vagy droidot, és megismerkedjen a híres Csillagok háborúja szereplőivel.
Megszűnt
Termékkód: MSX902
Transformers: Battlegrounds - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Megatron közeledik az AllSparkhoz és a Bumblebee-hez, más Autobotokkal együtt új parancsnokra van szükségük a Föld megmentéséhez.
Megszűnt
Termékkód: MSX878
Doraemon: Story of Seasons - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, szimulátor és gyerekeknek - a népszerű japán sorozatok, a Doraemon és a Story of Seasons összekapcsolódnak a mezőgazdálkodás különleges felfogásban készült koncepciójában!
Megszűnt
Termékkód: MSX871
Desperados III - Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaj: stratégiai
Megszűnt
Termékkód: MSX675ce
Monster Truck Championship - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: verseny
Megszűnt
Termékkód: MSX814
3,5
Dreams - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és stratégiai - A Dreams a LittleBigPlanet és a Tearaway által kidolgozott, díjnyertes Media Maulwurfcule rendkívüli, folyamatosan bővülő játékvilága, ahol felfedezheted a közösség által létrehozott játékokat a világ minden tájáról ... és megtanulhatod hogyan készítsd el sajátodat.
Megszűnt
Termékkód: MSX759
4,4
Narcos: Rise of the Cartels - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - A játék Pablo Escobar felemelkedésének és bukásának történetét meséli el. Válassz oldalt, és csatlakozz a kábítószer-ellenes ügyosztályhoz vagy állj a kartell oldalára.
Megszűnt
Termékkód: MSX756
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ