RPG játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(580)
DLC tartalom
(78)
Játékkredit
(3)
Platform
PC
(276)
PlayStation 5
(124)
PlayStation 4
(66)
Xbox Series X
(173)
Xbox Series S
(103)
Xbox One
(134)
Nintendo Switch
(97)
Licenc
Doboz
(298)
Letölthető
(371)
Kulcs
Steam
(229)
Xbox Live
(109)
Origin
(4)
Uplay
(4)
Battle.net
(1)
Műfaj
RPG
(669)
Akció
(498)
Lövöldözős
(58)
Stratégiai
(55)
Kaland
(36)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(71)
PlayStation 5 optimalizálás
(71)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(93)
Szöveg
CS
(48)
EN
(664)
DE
(493)
HU
(18)
RU
(154)
UK
(1)
PL
(94)
FR
(224)
ES
(212)
IT
(202)
Zh
(45)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(4)
EN
(631)
DE
(260)
HU
(2)
RU
(31)
UK
(1)
PL
(11)
FR
(93)
ES
(84)
IT
(79)
Zh
(7)
JP
(4)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az RPG játékok egy hatalmas, saját szabályokkal és törvényekkel rendelkező világba visznek Téged. Légy Te is egy bátor harcos, egy fejvadász vagy egy bosszúra vágyó cowboy. Nem tudod eldönteni, melyik RPG játék lesz a következő, amit kipróbálsz? Nézd meg, milyen RPG játékok találhatóak a kínálatban, és miben különböznek egymástól.

Tovább

Az RPG játékok főszereplője Te vagy!

Az RPG játékok alapját egy főszereplő testesíti meg, akit te irányítasz. A játékmenet lebilincselő része a főszereplő fejlődése, amely új képességeket vagy lehetőségeket vezet be, és motiválja a játékost a továbblépésre. A cím típusától függően az ilyen RPG játék címeket megfűszerezik egy kiterjedt történettel, amely a játékidő előrehaladtával folyamatosan fejlődik.

i

A PC-re, konzolokra és okostelefonokra készült RPG játékok változatait a 70-es évekbeli társasjátékok ihlették. A többjátékos módok 1997-ben születtek meg, méghozzá az Ultima Online formájában. Ez a szerepjáték egy rajzfilmszerű 2D-s világgal rendelkezik, és a mai napig mintegy 300.000 aktív játékost számlál.

Azzal, hogy elmerülsz az RPG játékok világában, megfeledkezel a rohanó világról

Az RPG játék címek általában egy természetfeletti tulajdonságokkal teli fantasy vagy sci-fi világban játszódnak, ahol gyakran találkozhatsz mágikus középkori témával is. Hogy miért? Az RPG játékok lehetővé teszik a játékos számára, hogy elszakadjon a megszokott rutintól, és elmerüljön egy olyan világban, ahol azt csinálhat, amit akar. Ez teszi ezeket a játékokat annyira addiktívvá.

i

Mit jelent az RPG rövidítés?

Mit ért a gamer világ az RPG rövidítés alatt? A rövidítés angol eredetű és role-playing game -t, azaz szerepjátékot jelent.

Milyen RPG játékok léteznek?

A funkciók, a történet hangsúlyozása, a párbeszédek mennyisége vagy például a harcrendszer jelenléte alapján az RPG játékok több kategóriába sorolhatók. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb kombinációt:

  1. ARPG / Diablo szerű RPG,
  2. MMORPG,
  3. JRPG,
  4. További RPG-k.

i

Az RPG játékok számos alműfajjal rendelkeznek, itt csak néhányat említettünk közülük. A műfajok nagyon gyakran keverednek egymással, ami nagyon megnehezíti a pontos meghatározásukat.

Az ARPG-ket nem fogod megunni

Az APRG egy olyan játéktípus, amely a konfliktusra és a harcrendszerre helyezi a hangsúlyt. Ez utóbbi itt sokkal összetettebb, mint más RPG játék esetében, és a játékostól éles reakciókat (a lövöldözős játékok esetében) vagy a megfelelő képességek használatát követeli meg. A népszerű ARPG címek közé tartoznak:

  • Gothic: egy büntetőtelepen játszódik. A feladatok lassú teljesítésével lassan eljutsz egy homályos célhoz, amit az okos játékosok hamar felfedeznek.
  • The Elder Scrolls: egy fantasy sorozat, amely a valaha volt legautentikusabb RPG világokkal büszkélkedhet. Ezeknek saját nyelvük, írásuk és történelmük van. A játékban könyveket olvashatsz és a The Elder Scrolls világának eredeti zenéjét hallgathatod.
  • Diablo: a Hack'n'Slash RPG alműfajba tartozik - a fő hangsúly a harcra, a képességekre és fegyveres küldetésekre helyeződik.
RPG game The Elder Scrolls

A The Elder Scrolls (Skyrim) sorozat legújabb címében visszatér a mitikus Sárkányölő, valamint a császári és a lázadó seregek közötti csata.

Ha szeretnél kipróbálni egy cseh RPG-t, akkor ajánljuk a Kingdom Come sorozatot, amely a vad középkorba kalauzol el.

Az MMORPG beszippant és nem enged el

Az MMORPG-k az egyik legnépszerűbb játékműfaj. A játékos egyetlen karakter szerepében játszik, akit speciális küldetések teljesítésével és a történet végigjátszásával kell fejleszteni. A hab a tortán egy MMORPG-nél az, hogy több ezer ember játszik együtt veled. Együttműködhetsz, vagy például párbajokban mérheted össze az erődet. Bizonyos RPG game során nem nélkülözheted az együttműködést, és ezért ez egy remek módja annak, hogy új barátokat szerezz. Az RPG games címek közé tartoznak az alábbiak:

  • World of Warcraft: röviden egy fantasy történet két frakció (a Szövetség és a Horda) küzdelméről.
  • Guild Wars: szintén egy fantasy sztori, amely játszható egyénileg vagy csapattársakkal. A történet háborúkon, a mesterfajták uralma elleni puccsokon vagy a mitikus lények visszatérésén keresztül vezet.
  • Black Desert Online: a változatossága miatt érdekes. A játék során még csak fegyvert sem kell ragadnod, csak hagynod kell, hogy a történet magával ragadjon, és olyan küldetéseket kell teljesítened, mint a halászat vagy a földművelés.

i

A legnépszerűbb MMORPG játék a World of Warcraft, amely számos bejegyzéssel szerepel a Guinness Rekordok Könyvében (köztük a legnépszerűbb MMORPG címmel is büszkélkedhet).

RPG game World of Warcraft

A World of Warcraft környezete nagyon egzotikus és magával ragadó.

A JRPG a felkelő nap országának egyik alműfaja

A JRPG-k közé tartoznak a Japánból származó címek. Ezek az RPG játékok sajátos történettel és jellegzetes harcrendszerrel rendelkeznek, amelyek általában nem tartoznak a legkönnyebbek közé. Ezért gyakran látni az RPG-k nyugati és japán felosztását. A hagyományos JRPG-k közé tartozik a Dragon Quest és a Final Fantasy.

A legnépszerűbb játékcímek közé tartozik a Witcher, Fallout, Mass Effect és még sok más.

Melyik RPG játék címeket érdemes megnézni?

Az RPG játék kiválasztásakor először is derítsd ki, hogy érdekel-e a témája. Alternatívaként megnézheted a játék képernyőképeit vagy gameplay videókat (játékmenetről készült felvételeket). A téma mellett a különböző platformok közül is választhatsz, mivel kaphatóak RPG játékok mobiltelefonra, PC, Xbox-sorozatra, Xbox ONE, PlayStation 5, PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra.

i

Néhány RPG games típus csak felnőtteknek való

Nem minden szerepjáték alkalmas gyermekek számára. Ellenőrizd a játékban azt, hogy előfordulnak-e benne erőszakkal, alkohollal, dohányzással stb. kapcsolatos jelenetek. Ebben segíthetnek az ESRB vagy a PEGI korhatár besorolások, amelyek speciális címkéket rendelnek a játékokhoz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
669 termék
The Thaumaturge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0492
Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG A játékosok belépnek az Árnyak földjére, hogy felfedezzenek egy új, rejtélyekkel és veszélyekkel teli kalandot, és új fegyverekkel és páncélokkal szálljanak szembe félelmetes főnökökkel. Lépj Miquello nyomdokaiba, és fedezd fel az Elden Ring történetének sötét oldalát
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: PSV0632
Gothic Remake: Collectors Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
81 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0265ce
Titan Quest 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesis-t, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
26 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0550
The Last Faith: The Nycrux Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Egy metroidvania játék, amely magáénak mondhatja a műfaj "Soulsborne" mechanikáját és jellemzőit - konkrétan a nehézségre összpontosító harcot és az epikus főnököket, a közelharci fegyverek, az árkán varázslatok és a nagy hatótávolságú lőfegyverek arzenálját, valamint a hátborzongató, gótikus környezetet és hangsávot.
Előrendelési ár
21 090 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: PSV0707ne
Fable - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legendás Mit jelent hősnek lenni? sorozat új kezdete. Albion mesebeli világában ez csak rajtad múlik. Egy sötét fenyegetés közeledik, és egy olyan világban, ahol a hírneved előtted jár, Albion örökre megváltozik a döntéseid által.
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0527
Citizen Sleeper - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland
Előrendelési ár
14 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 28, 2024
Termékkód: NSW1403
Kingdom Come: Deliverance 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Kingdom Come: Deliverance II egy magával ragadó akció-RPG, amely a polgárháború káoszában játszódik a 15. századi Közép-Csehországban. Te vagy Henry of Skalice - egy hétköznapi ember, aki rendkívüli dolgokat tesz, és a bosszú, árulás és felfedezés lebilincselő történetébe keveredik, miközben egy epikus küldetésre indul "a szerény kovácsműhelytől a királyi udvarig", hogy az élet értelmét keresse ebben a gyönyörű, de kegyetlen középkori világban.
Előrendelési ár
26 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0507
Metaphor: ReFantazio - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A király meggyilkolása után a trón üres. Az elhunyt királynak nincsenek örökösei, ezért végrendeletében úgy rendelkezik, hogy a következő uralkodót a nép választja meg, és ezzel kezdetét veszi a trónért folytatott harc. A Persona 3, 4 és 5 kreatív elméitől érkezik a Metaphor: ReFantazio, egy egyedülálló fantasy világ, amelyben hősöd tündér társával, Gallicával együtt elindul, hogy megtörje a királyság elveszett hercegének átkát.
Előrendelési ár
30 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: PSV0635
Metaphor: ReFantazio - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A király meggyilkolása után a trón üres. Az elhunyt királynak nincsenek örökösei, ezért végrendeletében úgy rendelkezik, hogy a következő uralkodót a nép választja meg, és ezzel kezdetét veszi a trónért folytatott harc. A Persona 3, 4 és 5 kreatív elméitől érkezik a Metaphor: ReFantazio, egy egyedülálló fantasy világ, amelyben hősöd tündér társával, Gallicával együtt elindul, hogy megtörje a királyság elveszett hercegének átkát.
Előrendelési ár
30 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: XBSE0487
VED - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A VED egy történetközpontú RPG, magával ragadó, kézzel rajzolt grafikával és animációkkal, egyedi, fordulóalapú harcrendszerrel és rogue-lite elemekkel. A két különböző világban játszódó VED Cyrus egy fiatal hős történetét meséli el, aki elindul egy küldetésre, hogy a kard és a varázslás mesterévé váljon, és megmentsen mindent, amit ismer a pusztulástól.
Előrendelési ár
12 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1336
VED
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A VED egy történetközpontú RPG, magával ragadó, kézzel rajzolt grafikával és animációkkal, egyedi, fordulóalapú harcrendszerrel és rogue-lite elemekkel. A két különböző világban játszódó VED Cyrus egy fiatal hős történetét meséli el, aki elindul egy küldetésre, hogy a kard és a varázslás mesterévé váljon, és megmentsen mindent, amit ismer a pusztulástól.
Előrendelési ár
10 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1444
Monster Hunter Wilds - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy hivatásos szörnyvadászként játszol, aki védi az ökoszisztéma egyensúlyát és szörnyekre vadászik. A vadászat során szerzett nyersanyagokat egyre erősebb fegyverek és páncélok készítésére használod, miközben új földek titkait igyekszel feltárni.
Előrendelési ár
29 690 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0470
Monster Hunter Wilds - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy hivatásos szörnyvadászként játszol, aki védi az ökoszisztéma egyensúlyát és szörnyekre vadászik. A vadászat során szerzett nyersanyagokat egyre erősebb fegyverek és páncélok készítésére használod, miközben új földek titkait igyekszel feltárni.
Előrendelési ár
29 690 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: PSV0598
Titan Quest 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesist, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
26 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0441
My Time at Sandrock: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Előrendelési ár
33 990 Ft
Megjelenés dátuma: július 26, 2024
Termékkód: MSX1522ce
My Time at Sandrock - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Előrendelési ár
16 790 Ft
Megjelenés dátuma: július 26, 2024
Termékkód: MSX1522
The Thaumaturge - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0402
Avowed - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Az Avowed egy első személyű akció-RPG, amely egy Eora nevű fantáziavilágban játszódik.
Előrendelési ár
29 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0376
The Last Faith: The Nycrux Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Egy metroidvania játék, amely magáénak mondhatja a műfaj "Soulsborne" mechanikáját és jellemzőit - konkrétan a nehézségre összpontosító harcot és az epikus főnököket, a közelharci fegyverek, az árkán varázslatok és a nagy hatótávolságú lőfegyverek arzenálját, valamint a hátborzongató, gótikus környezetet és hangsávot.
Előrendelési ár
21 090 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: XBSE0530ne
The Last Faith - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Egy metroidvania játék, amely magáénak mondhatja a műfaj "Soulsborne" mechanikáját és jellemzőit - konkrétan a nehézségre összpontosító harcot és az epikus főnököket, a közelharci fegyverek, az árkán varázslatok és a nagy hatótávolságú lőfegyverek arzenálját, valamint a hátborzongató, gótikus környezetet és hangsávot.
Előrendelési ár
12 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: PSV0707
The Last Faith - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Egy metroidvania játék, amely magáénak mondhatja a műfaj "Soulsborne" mechanikáját és jellemzőit - konkrétan a nehézségre összpontosító harcot és az epikus főnököket, a közelharci fegyverek, az árkán varázslatok és a nagy hatótávolságú lőfegyverek arzenálját, valamint a hátborzongató, gótikus környezetet és hangsávot.
Előrendelési ár
15 190 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: NSW1407
Dragon Age: The Veilguard - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Lépj be Thedasba, a barátságtalan vadon, az alattomos labirintusok és a csillogó városok energikus világába, ahol ádáz csaták és titkos varázslatok bővelkednek!
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0699
Dragon Age: The Veilguard - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Lépj be Thedasba, a barátságtalan vadon, az alattomos labirintusok és a csillogó városok energikus világába, ahol ádáz csaták és titkos varázslatok bővelkednek!
Előrendelési ár
24 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0521

RPG játékok

RPG játékok

A RPG játékok kategóriában összesen 669 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó RPG játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább RPG játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb RPG játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: RPG játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ