Stellar Blade Stellar Blade

Új Nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Műfaj
Akció
(31)
Kaland
(14)
RPG
(13)
Gyerekeknek
(13)
Árkád
(11)
Szöveg
CS
(5)
EN
(70)
DE
(30)
FR
(3)
ES
(2)
IT
(2)
Zh
(1)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(69)
DE
(17)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Új Nintendo Switch játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Új Nintendo Switch játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Új Nintendo Switch játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Új Nintendo Switch játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Új Nintendo Switch játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Új Nintendo Switch játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Új Nintendo Switch játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Új Nintendo Switch játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Új Nintendo Switch játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
70 termék
Rune Factory 3 Special: Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1127le
Duck, Quack, Shoot! Kit - Játék és kiegészítő készlet Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős és árkád - A Duck, Quack, Shoot! egy szórakoztató partijáték, amely egy retro mechanikus karneváli lőtérhez hasonlít. Élvezd az egyjátékos és a helyi többjátékos játékot. Le tudod győzni a kacsákat?
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1015sp17
Asterix and Obelix: Slap Them All! 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Asterix, Obelix és a többi falubeli lakos szerény vidéki élete váratlanul megszakad, amikor hirtelen felbukkan Justforkix, aki segítséget keres. Elárulja, hogy apját, Doublehelixet egy olyan lopás miatt börtönbe zárták, amit nem ő követett el...
16 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1270
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1310
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1323ce
5,0
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Tapasztald meg a brit vidék kaszálásának szépségét és részletgazdagságát a Lawn Mowing Simulatorban, az egyetlen szimulátorban, amely lehetővé teszi, hogy a tekintélyes gyártók valódi, engedélyezett fűnyíróinak hiteles és széles körű listáját használd
14 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1351
Ghost Parade - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja kaland - Valami kísérteties van az erdőben... És a segítségedre van szüksége! Állj össze 30 kísérteties társsal, amelyek mindegyike egyedi képességgel rendelkezik. Fedezd fel ezt az akciódús, hátborzongató kalandot, és dolgozzatok együtt, hogy mindenki épségben hazajusson.
4 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1361
Tin and Kuna - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja logikai - Forogj és pörögj végig Tin & Kun színes, kaotikus világán. Fedezd fel a rejtvényekkel és veszélyekkel teli szinteket.
4 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1362
Arcade Game Zone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party Az Arcade Game Zone a játéktermek és szórakoztató központok legjobbjait hozza el a konzolokra. Ez a változatos gyűjtemény összesen negyven minijátékot kínál, köztük harminc híres játéktermi gépek klasszikus videojátékainak hű másolatát, valamint tíz népszerű társasjátékot, például dartsot, asztali focit, biliárdot és bowlingot
Leárazás -20 %
10 190 Ft 12 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1339
Farming Simulator Kids - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és gyerekeknek - A Farming Simulator Kids egy könnyen játszható, minden korosztály számára alkalmas játék, amely a tizenéves generációt bevezeti a gazdálkodás és a virágzó vidék színes és szórakoztató világába, miközben barátságos környezetben oktatja és szórakoztatja a gyerekeket. A Farming Simulator Kids aranyos grafikájával arra invitálja a fiatal játékosokat, hogy megtapasztalják a kellemes életet egy farmon. A gyerekek felfedezik a farm helyszíneit, ahol egészséges terményeket termesztenek és takarítanak be, vagy olyan aranyos haszonállatokról gondoskodnak, mint a tehenek, csirkék vagy libák
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1334
Contra: Operation Galuga - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Vedd át az irányítást Bill Rizer és Lance Bean elit Contra kommandósok felett, akik a Vörös Sólyom terroristacsoport ellen harcolnak, amely az egykor békés Galuga-szigeteket egy olyan háborús zónává változtatta, ahol az emberiség sorsa a tét. A klasszikus 80-as évekbeli NES és arcade játék teljes újraértelmezése időtlen játékmenettel, ikonikus fegyverekkel, modern grafikával és hangzással, új pályákkal, új ellenségekkel és főnökökkel, új játékmechanikával és intenzív kooperatív csatákkal, akár két játékosnak a sztori módban vagy négy játékosnak arcade módban.
15 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1331
Garden Life: A Cozy Simulator - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - Nintendo Switch melynek értéke 1 690 Ft
13 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1328
L.O.L. Surprise! Roller Dreams Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - Versenyezz barátaiddal az L.O.L. Surprise!TM Roller Dreams Racing játékban, amely egy görkorcsolyás versenyjáték az L.O.L. Surprise! sorozatból. A játékosok kiválaszthatják kedvenc karaktereik egyikét, és különböző pályákon és különböző módokban versenyezhetnek akár 4 játékossal! Fedezd fel a népszerű L.O.L. Surprise! témákat, beleértve a finom cukorkákat, a 707-es útvonalat, az űrutazást és még sok mást!
12 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1311
Whisker Waters - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Whisker Waters egy kedves RPG-kaland, amely egy varázslatos világban játszódik, ahol a könnyű fantasy műfaj a horgászás témájával vegyül. Készítsd el saját, egyedi macskás karakteredet, és indulj el egy olyan pajkos horgászexpedícióra, amilyet még nem látott a világ.
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1385
PlateUp!- Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A PlateUp! egy szórakoztató főzős menedzsmentjáték 1-4 játékos számára, amelyben a játékosok feladata az ételek főzése és felszolgálása, éttermeik kialakítása és díszítése, valamint kulináris királyságuk bővítése
13 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1342
Jujutsu Kaisen Cursed Clash - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Shueisha Weekly Shonen Jump magazinban megjelent Jujutsu Kaisen című játék, amely a sorozatáról híres, megkapta első konzolos játékát. Ebben a 2 vs. 2 akciójátékban törekedj arra, hogy juss új magasságokba, több mint 15 hatalmas Jujutsu mágus és átkozott szellem "átkozott technikájának" elsajátításával.
19 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1326
FUN! FUN! Animal Park - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja party - Tapasztald meg az igazi vadont és a sok mókát egy szokatlan állatkertben, tele szórakoztató mini-játékokkal egy vagy két játékos számára. Csatlakozz egy pár aranyos bábvezetőhöz egy kiránduláson a parkban, ahol olyan állatok élnek, amelyek alig várják, hogy a harminc izgalmas minijáték egyikét játsszák veletek.
3 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW895
House Flipper: Pets Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A House Flipper egy egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egy egytagú munkacsapattá alakulj, amely ingatlanok felújítására specializálódik. Vásárolj, végezz javításokat és építs át roskatag házakat, hogy új életet lehelj beléjük, majd add el azokat nyereséggel.
14 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1267
4,0
Batman Arkham Trilogy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A kollekció a Batman trilógia díjnyertes Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight címeit tartalmazza, az összes kiegészítővel együtt.
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1292
Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Leonardóhoz, Raffaellóhoz, Donatellóhoz és Michelangelóhoz ebben az izgalmas arcade verekedős játékban, amelyet a Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time ihletett. Küzdd át magad Coney Islanden, az X dimenzión és azon túl, hogy legyőzd a Foot klánt és főellenségedet, Shreddert!
Szuper ár
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1363
4,7
Hogwarts Legacy Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítsenek szembenézni a halálos ellenséggel.
28 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1161de
5,0
Star Ocean: The Second Story R - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1250
5,0
Broforce: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1293de
5,0
Wildshade: Unicorn Champions - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1282

Új Nintendo Switch játékok

A Új Nintendo Switch játékok kategóriában összesen 70 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó új Nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb új Nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: új Nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ