Doručení zdarma Stellar Blade

Archív - Xbox One versenyzős játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
101 termék
EA Sports WRC (Előrendelés) - Xbox Series X|S DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid raliautóját az eddigi legnagyobb rali játékban, az EA SPORTS™ WRC videojátékban. Élvezd a FIA World Rally Championship bajnokság vadonatúj hivatalos videojátékát, melynek fejlesztését a díjnyertes Dirt Rally sorozat fejlesztői jegyzik.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2179
DreamWorks All-Star Kart Racing - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szórakozz és nevess úgy, mint még soha, őrült, nagy sebességű gokartversenyeken, amelyeken kedvenc DreamWorks Animation karaktereid sztárjai szerepelnek
Megszűnt
Termékkód: XBSE0431
F1 23 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 23 játékban, a 2023-as FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos videójátékában. Készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot. Visszatér a Breaking Point mód és új pályák is lesznek.
Megszűnt
Termékkód: MXO895
Trackmania Standard Access - 1 Year - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2115
Trackmania Club Access - 3 Year - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2113
F1 22: 11,000 Pitcoins - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős,
Megszűnt
Termékkód: MXESD1964
F1 22: Champions Edition Upgrade - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
Megszűnt
Termékkód: MXESD1963
WRC Generations - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXO880
F1 22 Standard Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Ne maradj le a Forma-1 új korszakáról az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es Formula One World Championship hivatalos videojátékában; készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok átírják a versenynapot; teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1962
F1 22 Standard Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ne maradj le a Forma-1 új korszakáról, játssz az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es 2022 FIA Formula One World Championship hivatalos videojátékával; készülj fel a következő szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok átírják a versenynapot; teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1961
Fast and Furious Spy Racers: Rise of Sh1ft3r - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - SH1FT3R, az elit bűnbanda visszatér a játékba, hogy megakadályozza, hogy a Spy Racers megszerezzen egy csúcstechnológiás járművet, amely rossz kezekben pusztítást okozhat. Intenzív akció és izgalmas versenyek hihetetlen helyszíneken, többek között Los Angelesben, Rio de Janeiróban és a Szahara sivatagban.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0086
5,0
RiMS Racing - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A versenyek nem csak a pályán dőlnek el, ezért többnek kell lenned, mint egy egyszerű versenyzőnek, és úgy kell megértened a motor működését, mint egy igazi technikusnak. Súrlódás, szögek, fékek, gáz, röppálya, sebesség... minden tényezőt figyelembe lehet venni, mielőtt a műhelybe kerül.
Megszűnt
Termékkód: MXO859
Forza Horizon 4: Hot Wheels Legends Car Pack - Xbox/Win 10 Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD1756
Hot Wheels Unleashed Challenge Accepted Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, - A versenyzés színtiszta öröme! Gyűjtsd össze a világ legcsodálatosabb autóit, építs őrületes pályákat és vegyél részt a legizgalmasabb versenyeken!
Megszűnt
Termékkód: MXO848ca
Hot Wheels Unleashed - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A versenyzés igazi öröme! Gyűjtsd össze a világ legcsodálatosabb autóit, építs őrületes pályákat és vegyél részt a legizgalmasabb versenyeken!
Megszűnt
Termékkód: MXO848
Monster Jam: Steel Titans 2 - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, Xbox Live kulcs, műfaj: verseny - 38 választható járművet és öt új kültéri világot tartalmaz. A sofőrök a Camp Crushmore-ban edzenek és autentikus stadionokban versenyeznek a végső bajnok címért!
Megszűnt
Termékkód: MXESD1748
5,0
MotoGP 21 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Élvezd a teljes 2021-es évadot az összes fő hivatalos osztállyal, csapattal és pályával. Több mint 120 versenyző, 20 hivatalos helyszín és új, továbbfejlesztett funkciók, mint például a büntetőszabály bevezetése büntetőkör formájában.
Megszűnt
Termékkód: MXO847
Monster Jam: Steel Titans 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - 38 jármű és öt új kültéri világ közül választhatsz. A sofőrök a Camp Crushmore-ban edzenek és autentikus stadionokban versenyeznek a bajnoki címért!
Megszűnt
Termékkód: MXO845
5,0
Monster Energy Supercross 4 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős - Az AMA Supercross bajnokság hivatalos videojátéka. több mint 100 hivatalos versenyzőt tartalmaz, mind a 11 stadiont és 17 pályát az idei szezontól, beleértve a Salt Lake City 7 változatát.
Megszűnt
Termékkód: MXO843
4,7
F1 2020 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ülj be egy Forma-1-es autó volánja mögé és indulj a világ legjobb versenyzői ellen az eddigi legátfogóbb F1-es játékban! Ez az első alkalom, hogy létrehozhatsz egy saját csapatot és részt vehetsz a versenyben, hogy megnyerd a konstruktőri kupát!
Megszűnt
Termékkód: MXO721s
5,0
Riders Republic - Gold Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szállj fel kerékpárra, ugorj fel egy snowboardra vagy ölts fel egy wingsuit-ot, és lépj be egy hatalmas élővilágba, ahol más játékosok is kóborolnak. Látogass el például az ikonikus amerikai nemzeti parkokba, beleértve a Bryce kanyont, a Yosemite-völgyet, a Sequoia parkot és a Mammoth-hegyet. A Gold Edition tartalmaz egy alapjátékot és egy Year 1 Pass-t.
Megszűnt
Termékkód: MXO795g
5,0
Riders Republic - Ultimate Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szállj fel kerékpárra, ugorj fel egy snowboardra vagy vegyél fel egy wingsuit-ot, és lépj be egy hatalmas élővilágba, ahol más játékosok is kóborolnak. Látogass el például az ikonikus amerikai nemzeti parkokba, beleértve a Bryce kanyont, a Yosemite-völgyet, a Sequoia parkot és a Mammoth-hegyet. Az Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot, a Year 1 Pass-t és az Ultimate Content Pack csomagot (4 skin-t tartalmaz).
Megszűnt
Termékkód: MXO795u
Riders Republic Ultimate Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szállj fel kerékpárra, ugorj fel egy snowboardra vagy vegyél fel szárnyruhát, és lépj be egy hatalmas élővilágba, ahol más játékosok kóborolnak. Látogassatok el együtt pl Ikonikus amerikai nemzeti parkokba, mint például a Bryce Canyon, a Yosemite Valley, a Sequoia Park és a Mammoth Mountain.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1692
Riders Republic - Gold Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szállj fel egy kerékpárra, ugorj a snowboardodra vagy vegyél fel egy wingsuitot, és lépj be a abba a fantasztikus élővilágba, ahol más játékosok is kóborolnak. Látogass el például az ikonikus amerikai nemzeti parkokba, beleértve a Bryce Canyont, a Yosemite-völgyet, a Sequoia Parkot vagy a Mammoth Mountaint.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1690
Minden, amit tudunk (speciális)Forza Horizon 5 (INFÓ) - Hot Wheels DLC és egyéb újdonságok A Forza Horizon 5 az esős Angliából Mexikóba költöztette a Horizon versenyfesztivált, ahol az évszakok váltakozása mellett több különböző biom is változást hoz a játékmenet és a látvány tekintetében, hogy a több száz autóval való versenyzés a nyílt világban még...
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ