Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Xbox Series akciójátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(666)
DLC tartalom
(48)
Játékkredit
(23)
Platform
PC
(31)
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(739)
Xbox Series S
(483)
Xbox One
(570)
Play Anywhere
(2)
Licenc
Doboz
(246)
Letölthető
(493)
Kulcs
Xbox Live
(483)
Microsoft Store
(20)
Műfaj
Akció
(739)
Lövöldözős
(157)
RPG
(131)
Kaland
(48)
Gyerekeknek
(34)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(315)
PlayStation 5 optimalizálás
(3)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(213)
Szöveg
CS
(66)
SK
(2)
EN
(727)
DE
(651)
HU
(16)
RU
(104)
PL
(87)
FR
(147)
ES
(131)
IT
(129)
Zh
(5)
JP
(1)
Szinkron
CS
(4)
EN
(725)
DE
(342)
RU
(31)
PL
(11)
FR
(84)
ES
(66)
IT
(67)
Zh
(1)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Xbox Series akciójátékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Xbox Series akciójátékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Xbox Series akciójátékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Xbox Series akciójátékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Xbox Series akciójátékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Xbox Series akciójátékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Xbox Series akciójátékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Xbox Series akciójátékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Xbox Series akciójátékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
739 termék
3,7
Cars 3: Driven to Win - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Disney Pixar Verdák 3 filmje alapján, amely az akció-kalandjáték és a népszerű mesefigurák egyedülálló kombinációját kínálja.
7 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0174
5,0
Atlas Fallen - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Célozd meg az ellenségeket, gyűjtsd össze az esszenciáikat, és teremtsd meg saját játékstílusodat, hogy új korszakot nyithass az emberiség számára akár egy teljesen kooperatív, vagy szóló történetben.
24 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0272
5,0
UFC 5 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és sport - Az EA SPORTS UFC 5 a Frostbite engine támogatásával a verekedős játékok következő generációját képviseli. A páratlan grafikai fejlesztésektől kezdve a teljesen új sérülés- és orvosi szünetrendszerekig, amelyek igazán hitelesen befolyásolják a játékmenetet. Ez a játék a lehető legvalósághűbb.
Leárazás -20 %
13 090 Ft 16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0442
4,3
LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Küzdj Batman és a szuperhős barátaival egy epikus csatában Brainiac ellen, gyűjtsd össze a Zöld Lámpás gyűrűit, használd az edzőmodulokat. hogy minden idők legerősebb szuperhősévé válj, játssz akár 150 szuperhőssel, beleértve az Igazság Ligájának a tagjait, fedezd fel az új képességeiket és fegyvereiket.
6 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO156
4,3
Lego Hobbit - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Éld át az új LEGO kalandot, amely váratlan módon felidézi Smaug pusztaságát, majd a Földközi-tenger felé veszi útját és birtokba veszi a Gyűrűk hatalmát!
6 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO151
5,0
Wild Hearts - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Sajátítsd el az ősi technológiát, és vadászd le az óriás fenevadakat. A WILD HEARTS™ a vadászat műfajának egy változata, ahol a technológia segít a természet óriási fenevadjai ellen harcolni. Vadászhatsz egyedül vagy a barátaiddal.
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0315
4,3
Call of Duty: Black Ops Cold War - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vesd bele magadat a hidegháború instabil geopolitikai csatározásának mélyébe az 1980-as évek elején. Semmi sem olyan, mint amilyennek látszik a vonzó kampányban, ahol a játékosok szemtől szembe kerülnek a történelmi személyiségekkel és olyan ikonikus helyeken küzdenek, mint Kelet-Berlin, Vietnám, Törökország vagy Moszkva. A továbbfejlesztett verzió nagyobb képátviteli sebességgel, ray-tracing-támogatással, rövidebb beolvasási idővel és egyéb fejlesztésekkel büszkélkedhet. A játék az Xbox One konzolon is futtatható.
11 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0001b
5,0
Elden Ring - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd a szemtől-szemben vívott ádáz csatákat a félelmetes ellenségek ellen, vagy használd ki a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan kezeli az előtte álló számos kihívást.
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0183
5,0
Starfield - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.
19 690 Ft 20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074
5,0
Dead Space - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Alapvetően újratervezett játékra számíts, amely még magával ragadóbb játékélményt nyújt, beleértve a lélegzetelállító vizuális hűséget, a hangulatos hangzást és a játékmenetet érintő fejlesztéseket. Ugyanakkor ez a remake hű marad az eredeti játék kísérteties látásmódjához.
24 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0100
4,0
Starfield: Premium Edition Upgrade - Xbox Series X
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában. Alapjátékot igényel.
13 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074peu
5,0
Sekiro: Shadows Die Twice: Game of the Year Edition - Xbox
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy játék, amely a Sengoku-kori (15-16. század) Japánban játszódik. A központi shogun ereje elbukott, így teret kapnak a hatalomért folyó harcok. A társadalmi változásokat nagyban befolyásolja a szinte folyamatos háborús konfliktus. Kegyetlen szamuráj harcok várnak rád a Dark Souls stílusában.
16 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO528
5,0
Sonic Origins Plus: Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A Sonic-játékok gyűjteménye, amely a Sonic-könyvtár legnépszerűbb játékait tartalmazza. Klasszikus Sonic, amelyet teljesen új vizuális megjelenítés és a jelenlegi generációnak megfelelő fejlesztések határoznak meg. Tizenhat klasszikus játékot és új játszható karaktereket tartalmaz.
12 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0344
5,0
A Plague Tale Requiem - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Indulj el egy szívszorító utazásra egy természetfeletti erők által eltorzított, brutális, lélegzetelállító világba. Miután Amicia és Hugo elmenekülnek feldúlt hazájukból messze délre, új régiókba és nyüzsgő városokba merészkednek. Ott megpróbálnak új életet kezdeni, és Hugo átkát ellenőrzésük alá vonni.
Szuper ár
24 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0080
5,0
Skull and Bones Special Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Lépj be a Skull and Bones™ veszedelmes paradicsomába, amelyet az Indiai-óceán ihletett a kalózkodás aranykora idején, és küzdj meg a veszélyekkel, hogy kitaszítottból hírhedt kalózzá válj. Készíts különféle egyedi hajókat, hogy túlélhess, boldogulhass és uralkodhass egy megkapó világban, amely minden idényben új kihívásokkal és funkciókkal gazdagodik. A Special Edition az alapjátékot és a "Bloody Bones' Legacy" kiegészítő küldetést tartalmazza. Xbox fiókot és Xbox Live Gold előfizetést igényel (külön megvásárolható). Állandó internetkapcsolat és Ubisoft fiók szükséges.
Leárazás -25 %
14 890 Ft 19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0237
Warhammer 40,000: Darktide - Imperial Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tisztítsd meg Tertium városát a vérszomjas ellenségek hordáitól egy brutális lövöldözős játékban, amely tele van adrenalinpumpáló akcióval.
17 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0226
Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
Leárazás -16 %
9 990 Ft 11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0380
5,0
Call Of Duty: Black Ops 3 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és fps / fényképezés, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - köszöntünk a Call of Duty: Black Ops 3 jövőjében - egy sötét, sőt romlott jövőben, ahol a Black Ops katonák új fajtája uralja a csatateret, ahol elenyészik az emberiség és az emberiség által létrehozott technológia közötti vékony vonal. Pedig azért hoztuk létre, hogy megtartsuk az előnyt egy világban, ahol a technológiai szempontból fejlett katonai robotrendszerek határozzák meg a csatatér feletti uralmat.
8 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO189c
Jumanji: The Video Game - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Játssz akár 3 barátoddal online vagy osztott képernyős módban, és fedezd fel Jumanji új környezeteit! Vedd át az egyik hős, például Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin "Mouse" Finbar vagy Shelly Oberon professzor szerepét, és egyesítsd egyedülálló képességeiket, hogy életben tartsátok egymást!
9 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO614
4,8 19×
Tom Clancys The Division - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel New York City-t egy pusztító járvány lepte el. Az alapvető szolgáltatások egymás után omlanak össze. Mindenütt káosz uralkodik. Az út, amelyre kelsz vagy megmenti, vagy elpusztítja a várost.
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO110
Tekken 8: Collectors Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét, valamint az apa és fia közötti világrengető harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek, továbbá a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, valamint minden győzelmet epikus történetté varázsol.
103 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: XBSE0311ce
Avatar: Frontiers of Pandora Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Leárazás -3 %
22 290 Ft 22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0071ge
Lords of the Fallen - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legkegyetlenebb zsarnoki időszak után Adyr, a démoni isten végre vereséget szenvedett. De az istenek... halála nem örök érvényű. Most, egy örökkévalóság elteltével, közeleg Adyr feltámadása. Az emberiség egyetlen reménye Orian egyháza - a fény utolsó harcosai egy olyan világban, amely napról napra sötétebb. De ahhoz, hogy szembeszállj az istenekkel és visszaadd a fényt a világnak, el kell fogadnod a sötétséget.
15 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0267
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
Leárazás -16 %
18 990 Ft 22 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0418

Xbox Series akciójátékok

A Xbox Series akciójátékok kategóriában összesen 739 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series akciójátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series akciójátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series akciójátékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ