Stellar Blade Slevy s AP+

Archív - Zene és tánc játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A zene már az idők kezdete óta nem csak a filmek, hanem szinte minden játék elengedhetetlen része, mivel megadja a megfelelő hangulatot, és segít a játékosoknak beleélni magukat a játékba. A zene rajongói a táncos és zenés játékok különféle változatait részesítik előnyben, amelyekkel táncolhatnak, énekelhetnek, sportolhatnak vagy megtanulhatnak akár egy hangszeren is játszani. Tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a zenés és táncos játékok közül a számodra legmegfelelőbbet.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
110 termék
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
Megszűnt
Termékkód: PSV0559b
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi a számodra, hogy harcba szállj a Nickelodeon világának eddigi legnagyobb és legjobb harcosaival, beleértve a vadonatúj és a teljesen átdolgozott karaktereket is, mint például SpongyaBob Kockanadrág, Nindzsa Teknőcök, Tintás Tunyacsáp, Jimmy Neutron és még sok mást.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0432
Samba de Amigo: Party Central - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, party és testmozgás - A ritmikus akciósorozat egy lejátszási listával tér vissza, amely 40 slágerrel mozgat meg téged és barátaidat a világ legnépszerűbb műfajaiból, benne az EDM-mel, a poppal, a latinnal és még sok mással. Ráadásul minijátékok és kihívások széles választéka is rendelkezésre áll.
Megszűnt
Termékkód: NSW1203
4,0
Just Dance 2023 Retail Edition- Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Tartalmazza a játék letöltési kódját, a medált és a bónusz tartalmat.
Megszűnt
Termékkód: NSW1086R
Minecraft Realms Plus 6-Month Subscription - Xbox / Windows Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaj: party, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2021
Minecraft Realms Plus 3-Month Subscription - Xbox / Windows Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaj: party, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2020
Lets Sing 2023 + 2 microphone - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party - Készen állsz arra, hogy élvezd a 20 új, áttörő sláger és az életre szóló klasszikusok tökéletes kombinációját, és urald a színpadot? Énekelj egyedül, vagy hívd meg barátaidat, hogy online és offline játékmódban párbajozzatok, hogy egyszer és mindenkorra eldöntsd, ki itt a legjobb énekes. Élvezd a "Let's Party" módot akár nyolc énekessel, vagy mássz fel a globális online ranglista élére.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0305
Lets Sing 2023 + 2 microphone
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MSX1408nad
5,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Készen állsz arra, hogy élvezd a 20 új, átütő sláger és az örök klasszikusok tökéletes kombinációját, és urald a színpadot? Énekelj egyedül, vagy hívd meg barátaidat, hogy online és offline játékmódban párbajozzatok, hogy egyszer és mindenkorra eldőljön, ki itt a legjobb énekes. Élvezd a "Let's Party" módot akár nyolc énekessel, vagy kapaszkodj fel a globális online ranglista élére.
Megszűnt
Termékkód: MSX1408
1,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Készen állsz arra, hogy élvezd 20 új, átütő sláger és az örök klasszikusok tökéletes kombinációját, és urald a színpadot? Énekelj egyedül, vagy hívd meg barátaidat, hogy online és offline játékmódban párbajozzatok, hogy egyszer és mindenkorra kiderüljön, ki közületek a legjobb énekes. Élvezd a "Let's Party" módot akár nyolc énekessel, vagy juss fel a globális online ranglista élére.
Megszűnt
Termékkód: PSV0357
4,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Készen állsz arra, hogy élvezd a 20 új, áttörő sláger és az életre szóló klasszikusok tökéletes kombinációját, és urald a színpadot? Énekelj egyedül, vagy hívd meg barátaidat, hogy online és offline játékmódban párbajozzatok, hogy egyszer és mindenkorra eldöntsd, ki itt a legjobb énekes. Élvezd a "Let's Party" módot akár nyolc énekessel, vagy mássz fel a globális online ranglista élére.
Megszűnt
Termékkód: NSW1149
Yum Yum Cookstar - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Vedd át egy ambiciózus séf szerepét Yum Yum séf kíséretében a Yum Yum Cookstar játékban! Sajátíts el főzési technikákat és szórakoztató recepteket, és vegyél részt egy kulináris versenyen - le tudod nyűgözni a zsűrit a finomságaiddal?
Megszűnt
Termékkód: XBSE0302
Yum Yum Cookstar - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Vedd át egy ambiciózus séf szerepét Yum Yum séf kíséretében a Yum Yum Cookstar játékban! Sajátíts el főzési technikákat és szórakoztató recepteket, és vegyél részt egy kulináris versenyen - le tudod nyűgözni a zsűrit a finomságaiddal?
Megszűnt
Termékkód: NSW1145
Lets Sing Presents ABBA
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MSX1398nad
Lets Sing Presents ABBA + 2 mikrofon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Ünnepeljük a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalokat a zenekar repertoárjából! Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: NSW1134
Lets Sing Presents ABBA + 2 mikrofon - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party - Ünnepeljük a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalokat a zenekar repertoárjából! Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0296
Lets Sing Presents ABBA + 2 microphones - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party Ünnepeljük a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a klasszikus slágereket a zenekar repertoárjából. Válassz a 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: PSV0344
5,0
Lets Sing Presents ABBA + 2 microphones - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Ünnepeld a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalaidat a zenekar repertoárjából. Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: MSX1399
5,0
Lets Sing Presents ABBA - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Ünnepeljük a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalokat a zenekar repertoárjából! Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: NSW1133
Lets Sing Presents ABBA - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party - Ünnepeljük a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalokat a zenekar repertoárjából! Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0295
Lets Sing Presents ABBA - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party Ünnepeld a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a klasszikus slágereket a zenekar repertoárjából. Válassz a 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: PSV0343
5,0
Lets Sing Presents ABBA - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party Ünnepeld a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd kedvenc klasszikus dalaidat a zenekar repertoárjából. Válassz a 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: MSX1398
Garfield Lasagna Party - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Garfield, Odie, Arlene vagy Nermal szerepében vesd bele magad a versenybe egy jól kisütött partijáték keretében, amelynek győztesére egy kiadós adag finom lasagne vár.
Megszűnt
Termékkód: MSX1394
BRATZ: Flaunt Your Fashion - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és party - Kezd a szülővárosodban, Stilesville-ben, válaszd ki a karakteredet az eredeti Bratz Pack-ből– Yasmin, Cloe, Jade, vagy Sasha – és kövesd a nyomokat, miközben kalandokra indulsz, hogy új barátokat segíts, és szórakoztató minijátékokat játssz.
Megszűnt
Termékkód: PSV0329
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ