AlzaBoxy Q1 MPLA321484

Garmin Epix

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Márkák
Garmin
(5)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(5)
IOS
(5)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(5)
Bluetooth
(5)
WiFi
(5)
ANT+
(5)
GPS
(5)
Sporttevékenységek
Futás
(5)
Kerékpározás
(5)
Fitnesz
(5)
Golf
(5)
Séta
(5)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(5)
Pulzusfrekvencia
(5)
Tevékenység észlelése
(5)
Távolság
(5)
Kalóriaszámítás
(5)
Strap colour
Fekete
(3)
Fehér
(2)
Szűrés

A Garmin Epix egy elsősorban szabadtéri tevékenységekhez tervezett GPS óra. Számos hasznos funkció mellett, beleértve az egész napos egészség és fittség követést, hosszú akkumulátor üzemidőt, beépített LED zseblámpát és kiváló minőségű AMOLED kijelzőt kínálnak. Szeretnél többet tudni? Olvass tovább.

Tovább

A Garmin Epix órák prémium minőséget biztosítanak

A Garmin Epix egyike azoknak az okosóráknak, amelyeknél már első pillantásra nyilvánvaló, hogy prémium minőségről van szó. Ha egy rendkívül tartós outdoor órát szeretnél, hosszú akkumulátor üzemidővel és számos egészségügyi és sportfunkcióval, amely ráadásul jól is néz ki, akkor ne keress tovább.

Garmin epix 2
Garmin Epix

epix 2 garmin
Garmin Epix Gen 2 Pro

A Garmin Epix óra erőssége a hosszú akkumulátor üzemidő

Jobban kedveled a hosszabb utakat, és nem szeretnél közben az okosóra töltésével foglalkozni? Nem probléma. A Garmin Epix óra maximális akkumulátor üzemideje 384 óra, amit a konkurencia nem fog egyhamar felülmúlni. Egyes Garmin Epix Gen 2 Pro modellek akár 744 órát is bírnak egyetlen töltéssel. Ez már szinte biztos, hogy mindenkinek elég lesz.

Egy adott Garmin Epix okosóra maximális üzemidejét lásd a termék paramétereiben.

Garmin Epix - lenyűgöző design és tartós kivitelezés

Nem mindig könnyű ötvözni az elegáns és vonzó designt a robusztus kialakítással, a Garmin Epix okosórának ez mégis sikerült. Az óra letisztult, prémium benyomást kelt, miközben megfelel az amerikai katonai szabványoknak a hőmérséklet, az ütés- és vízállóság tekintetében. Röviden, a Garmin Epix mindazt kínálja, amit egy outdoor órától elvárhatsz. Mivel a dizájn inkább egyszerű, mint szokatlan, nem kifejezetten feltűnő, és társaságban is nyugodtan viselheted.

i

A Garmin Epix 100 méterig tartó vízállósággal büszkélkedhet.

A fényes AMOLED kijelző a Garmin Epix okosórát még magasabb szintre emeli

A lenyűgöző design, a tartósság és a kiemelkedő akkumulátor üzemidő sem elég? A Garmin Epix óra 1,2-1,4″ AMOLED kijelzőt használ, amely még egy szinttel feljebb emeli ezt a GPS órát. Az outdoor óráknál nem éppen megszokott sima, tiszta kép még a legnagyobb igényeket támasztó felhasználóknak is tetszeni fog.

A kompatibilitás és a csatlakoztathatóság nem jelent problémát a Garmin Epix számára

A kompatibilitás mindkét nagy mobiltelefon operációs rendszerrel, azaz az iOS és az Android rendszerrel nem meglepő, ahogy az sem, hogy a Garmin Epix Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatot is biztosít. De ami talán még érdekesebb, az a GPS, amellyel soha nem fogsz eltévedni, valamint az NFC-nek köszönhetően a Garmin Pay fizetés lehetősége. Természetesen a mobiltelefonról érkező értesítéseket is megjeleníti, például az SMS-eket, e-maileket és a Messenger vagy a WhatsApp üzeneteket.


A csuklóddal való kompatibilitás biztosítása érdekében gondosan mérd meg a csuklód kerületét, majd ennek alapján válaszd ki a szíj hosszát. Ha nem tudod, mit kell tenni, olvasd el Hogyan válasszunk órát című cikkünket.

A Garmin Epix sok érdekes funkciót kínál

Ha rajongsz a különböző fizikai tevékenységekért és azok méréséért, a Garmin Epix órát imádni fogod.

  • A ClimbPro segítségével naprakész maradhatsz a letöltött útvonalak esetében a várható szintkülönbségekkel kapcsolatban.
  • A PacePro technológia lehetővé teszi, hogy a GPS tempójavaslatok segítségével válaszd meg a versenynapi stratégiádat.
  • A futásteljesítmény mérése hasznos lehet a jobb teljesítménybeosztás érdekében.
  • A gyakorlatok animációja az óra kijelzőjén jelenik meg. Választhatsz a kemény edzés, a kardió és a jóga között.
  • Az alvásfigyelés áttekintést nyújt az alvás hosszáról és minőségéről.
  • A pulzusszámmérés a sport, a túrázás vagy a testmozgás minden rajongójának előnyére válik.

i

Nézd meg a Garmin okosórák teljes kínálatát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 384 óra, magyar nyelvű vezérlés
-5 %
340 690 Ft
322 690 Ft

5 termék
Garmin Epix Pro (Gen 2) 47 mm - szürke, fekete szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 25×
Garmin Epix Pro (Gen 2) 47 mm - szürke, fekete szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 384 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -5 %
322 690 Ft 340 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPPepixpro2gb2
Garmin Epix Pro (Gen 2) 51 mm - szürke, fekete szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 25×
Garmin Epix Pro (Gen 2) 51 mm - szürke, fekete szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 744 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -5 %
378 390 Ft 399 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPPepixpro2gb3
Garmin Epix Pro (Gen 2) 42 mm - ezüst, fehérkő szilikon szíjjal - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 25×
Garmin Epix Pro (Gen 2) 42 mm - ezüst, fehérkő szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
305 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPPepixpro2gb1
5,0 10×
Garmin Epix Sapphire Titan / White Band
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth 5, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 384 óra, magyar nyelvű vezérlés
228 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PPepix2g3
Garmin Epix Pro (Gen 2) 51 mm - szürke, fekete szilikon szíjjal - Okosóra Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 25×
Garmin Epix Pro (Gen 2) 51 mm - szürke, fekete szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 744 óra, magyar nyelvű vezérlés
359 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HPPepixpro2gb3
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
A legjobb sportfunkciók, lenyűgöző AMOLED-kijelző és 16 napos akkumulátor-üzemidő. A Garmin Epix úgy tűnik, hogy mindent tud, amit egy sportimádó csak kívánhat.

Garmin Epix

A Garmin Epix kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó garmin Epix A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb garmin Epix A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: garmin Epix vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ