AP+ nový vizuál Shop roku

Garmin Vívofit fekete

Termékkatalógus
Garmin Vívofit fekete
4,5 2 értékelés
Okoskarkötő eljáró egy teljes értékű fitness órák kompatibilis ANT + pulzusmérő, vezeték nélküli szinkronizáció (Smart3 használat vagy Bluetooth® USB ANT Stick), vízálló (50m), tápellátás 2 x CR1632 több mint évi maradt fenn újratöltés nélkül,
Kód:  SKG030a Termékszám:  010-01225-00 Gyártó honlapja:

Garmin Vívofit fekete

Köszönhetően a Garmin fitnesz karkötő Vívofit megvan a tökéletes áttekintést befejezett fizikai aktivitás, a test reakcióit ezekre a tevékenységekre, és az összes felvett, és készen áll az értékelésre. Karkötő Vívofit értékeli, és a pihenés alvás közben (az alvás minőségét).Modern, új külsővel és ívelt színes kijelző biztosítja a kényelmes illeszkedést.

A kijelzőn marad karkötő mindenkor, és megfordult a megállapítás idő vagy más érték, nem kell, hogy felébredjen. Mit lehet tehát látható a kijelzőn? Az alapértelmezett megjelenítés egy időben, klasszikus óra és karkötő megjeleníti a lépések számát a fennmaradó lépéseket elérése a napi célokat, elégetett kalóriát, a megtett távolságot, a mutató az inaktivitás, az aktuális üzemmódot (nappal / éjszaka) és a szívfrekvencia (ha párosítva ANT + pulzusmérő - nem tartalmazza). Az összes mért érték automatikusan a memóriában rögzített karkötőt, és nyomja meg a gombot a karkötőt átadhatja azt a Garmin Connect naplót a számítógépen vagy okostelefonon. Továbbítására használja a vezeték nélküli technológiák Vívofit Garmin ANT + és a Bluetooth intelligens.

A karkötő képes magát a leolvasott értékek a korábbi tevékenységek meghatározásához a napi célt, így megvalósítható volt az Ön számára, így javítja a fizikai állapota a tulajdonos. Váltás után az éjszakai üzemmód rekord nézni Vívofit események alvás közben, ami majd értékelje részletesen a lapban Garmin Connect.Használhatóság a hét 7 napján, a nap 24 órájában egy évre biztosítja a két felhasználó által cserélhető CR1632 elem.

Műszaki adatok:

áramellátás:
Cserélhető akkumulátor, típusa CR1632 (2 db)
Az akkumulátor élettartama több mint egy éve

Vezeték nélküli technológiák:
Bluetooth Smart 3 csatlakoztatásához egy okostelefon
ANT + PC-interfész (ANT + pendrive tartalmazza)

Jellemzők:
Memória kapacitás: 3 hét Records (24 óra./ 7 nap) letöltés nélkül adatok
A kijelző az aktuális időt és dátumot
Lépések száma
elégetett kalóriát
A fennmaradó lépések száma a napi cél
Nachozená távolság
Monitor inaktivitás (riasztások hosszú ideig tartó inaktivitás)
Szívverés (ha csatlakoztatva ANT + mellkasi öv)
Minőségének mérése és hossza alvás
Lehetőség követés statisztikák, összehasonlítás más felhasználó használja a Garmin Connect Mobile számára (iOS, Android) és a webes Garmin Connect képzési naptár

végrehajtás:
Méretek: 21 mm (szélesség), 10,5 mm (vastagság)
Szíj kerülete: 120-175 mm (kicsi) 152-210 mm (nagy)
Képernyő méret: 25,5 x 10 mm
Súly: 25,5 g
Vízállóság: 50 m

A csomag tartalma:
Vívofit
Karkötő nagy 152-210 mm
Karkötő kis 120-175 mm
ANT + vezeték nélküli USB-kulcs

Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"
» További okoskarkötők"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Vívofit fekete Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Vívofit čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Vívofit schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Vívofit schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ