Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

ghd Duet Style 2 az 1-ben forrólevegős hajformázó fehér

Termékkatalógus
ghd Duet Style 2 az 1-ben forrólevegős hajformázó fehér
Hajvasaló -, analóg hőmérséklet szabályozás, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, működést jelző fény, kijelző nélkül, 2,7 m hosszú kábel, fehér kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, védőtok a csomag része
170 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GHDZV797 Termékszám:  HHWG1022
ghd Duet Style 2 az 1-ben forrólevegős hajformázó fehér 170 790 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

ghd Duet Style 2 az 1-ben forrólevegős hajformázó fehér

Szalonminőségű frizurát szeretnél otthoni körülmények között is? Pontosan ebben segít ez a hajegyenesítő a jó nevű GHD gyártótól. A tökéletes frizura titka az analóg hőmérséklet-szabályozás 185 és 185 °C között, ennek köszönhetően a hajvasaló a haj egyéni állapotának megfelelően ápolja a hajat. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki.

Hajvasaló ghd Duet Style 2 az 1-ben forrólevegős hajformázó fehér ...
Hajvasaló ghd Duet Style 2 az 1-ben forrólevegős hajformázó fehér ...

A neves ghd Duet Style 2 az 1-ben forrólevegős hajformázó fehér hajvasaló legfontosabb jellemzői

  • A népszerű GHD hajsimító úgy ápolja a hajad, mint egy fodrásznál szokás
  • Analóg hőmérséklet-szabályozás
  • A készülék hőmérséklet-tartománya: 185 és 185 °C között
  • A nedves haj nem lesz akadálya a hajvasalásnak
  • Az automatikus kikapcsolás funkció, valamint a működést jelző fény sem hiányzik róla
  • Kényelmes használat a rugalmas kábellel , amelynek hossza 2,7 m
  • A védőtok a tárolásra szolgál

Az ismert GHD hajegyenesítő és remek funkciói

Az innovatív, lebegő vasalólapok hatékonyan korlátozzák a hajra gyakorolt nyomást, így megakadályozva a hajszálak károsodását. Csökkentik a hajtöredezés kockázatát is. Alkalmas nedves hajon történő használatra. Így miután kész vagy a hajmosással, nem szükséges még hajat is szárítani, a speciális lyukaknak köszönhetően, amelyek a vasalófelületre kerültek, eltávozik a víz. A víz egy része ugyanis a hajszálakba kerül a hajformázás során, ami megóvja a hajat a kedvezőtlen külső hatásoktól. Kellemes, hidratáló ápolást biztosít a hajnak. Ha te is annak a csoportnak vagy a része, akik nem szokták tudni visszaidézni, hogy áramtalanították-e a készüléket, imádni fogod, hogy fény mutatja a működését, valamint használat után automatikusan kikapcsol. A híres GHD hajvasaló remek választás azoknak, akiknek rendkívül fontos, hogy hajuk tökéletes legyen, de a hajformázást kíméletes módon valósítsák meg.

Hajvasaló ghd Duet Style 2 az 1-ben forrólevegős hajformázó fehér ...
Hajvasaló ghd Duet Style 2 az 1-ben forrólevegős hajformázó fehér ...

Könnyű kezelni és működtetni

A népszerű GHD hajegyenesítő ideális az összes hajtípushoz. A hajegyenesítő hálózatról működtethető, így nem kell foglalkoznod a feltöltéssel. A készülék beépített akkumulátorral rendelkezik, amellyel még komfortosabban érheted el az áhított formát. A híres GHD hajsimító designja le fog nyűgözni. A csodálatos fehér színe mindenkit lenyűgöz.

A közismert GHD hajsimító nagyszerű kiegészítőkkel rendelkezik

A hajvasalón kívül a dobozban megtalálod a következő kiegészítőket: védőtok. Ha nem használod a vasalót, rögzítheted a védőtokkal, amely azonban nemcsak tárolásra alkalmas. Számíthatsz a kényelmes használatra, ugyanis a kábelhosszúság 2,7 m. Ennek hála elég mozgástered lesz a hajformázáshoz, a kábel nem fog semmiben sem korlátozni.

Hajvasaló ghd Duet Style 2 az 1-ben forrólevegős hajformázó fehér ...

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ghd Duet Style 2 az 1-ben forrólevegős hajformázó fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler weiß.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ