Akvizice ApF HU Shop roku

GIGABYTE F2A68HM-S1

Termékkatalógus
GIGABYTE F2A68HM-S1
4,7 23 értékelés
Alaplap - AMD FM2+, AMD A68H lapkakészlet, 1× PCIe x16, 1× PCIe x1, 2× RAM slot, DDR3, 2400 MHz (OC), 4× SATA III, LAN, 7.1 hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
Kód:  AG535z5 Termékszám:  GA-F2A68HM-S1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE F2A68HM-S1

Ez az alaplap felváltja az AMD FM2+ sockettel rendelkező sorozatot, amely az AMD APU processzorokhoz ajánlott. Az alaplap chipsete AMD A68H, amely a régebbi chipsetekkel ellentétben támogatja az USB 3.0-t, illetve 4 db SATA III csatlakozóval is rendelkezik. Jól fog jönni majd a 2 db monitor támogatottsága is. Ha a videokártya slotokat is használni szeretnénk, akkor nincs más dolgunk, csupán lecsatlakoztatni az AMD APU integrált videokártyát.

Kiváló minőség

Az alaplap nem véletlenül kapta az Ultra Durable 4 Plus megjelölést, amely exkluzív technológiák egész sorozatával szolgál, és biztosítja a számítógép maximális védelmét, legyen szó nedves levegőről, elektrosztatikus kisülésről, hirtelen áramkiesésről, netán magas üzemi hőmérséklettől. Hatalmas előnye a duális UEFI BIOS is, amelyek közül az egyik tartalékként szolgál, vagy a Dual-link DVI port a maga 2560 x 1600 pixeles felbontásával.

Átlagon felüli funkciók

Az alaplap számos funkcióval lett ellátva. A Gigabyte On/Off Charge technológiának hála mobiltelefonunk és tabletünk még akkor is tölthetjük, ha a számítógép épp ki van kapcsolva, ráadásul lehetővé teszi, hogy a készülékeink több áramot kaphassanak az USB portokon keresztül, ezáltal a számítógépről való töltés többé már nem fog alulmaradni a klasszikussal szemben.

Paraméterek

Foglalat
AMD FM2+ Kész!
Lapkakészlet
AMD A68H Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD FM2+ Kész!
Lapkakészlet
AMD A68H Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
RAID vezérlő, DUAL BIOS, AMD Dual Graphics Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!

Sorozat

Sorozat
Gigabyte Ultra Durable Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE F2A68HM-S1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE F2A68HM-S1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE F2A68HM-S1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A68HM-S1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A68HM-S1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ