Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

GIGABYTE H370M DS3H

Termékkatalógus
GIGABYTE H370M DS3H
5 2 értékelés
Alaplap - Intel 1151 Coffee Lake, Intel H370 lapkakészlet, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4× RAM slot, DDR4, 2666 MHz (OC), 6× SATA III, 2 db M.2, USB-C, LAN, HDMI, DisplayPort, 7.1 hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
Kód:  AG172H5e Termékszám:  H370M DS3H Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE H370M DS3H

 Ha minőségi mATX alaplapot keresel, amelyet kifejezetten PC-játékosoknak terveztek, akkor a GIGABYTE H370 DS3H ideális megoldás számodra. Ez az alaplap könnyedén megfelel minden igényedek. Teljesen készen áll a 8. generációs Intel processzorokra. Az alaplapon rengeteg erőteljes nyílást és csatlakozót találsz az összes modern eszköz csatlakoztatásához. A szabadalmaztatott kettős zárású záróelemek biztosítják, hogy a komponensek mindig biztonságosan álljanak a helyükön. Az előző generációhoz képest megnövelt  USB-sebesség és az integrált gigabit hálózati kártya természetesen szintén a termék tartozéka.

A GIGABYTE H370 DS3H alaplap legfontosabb jellemzői

  • Modern mATX alaplap Intel H370 lapkakészlettel
  • Támogatja a 8. generációs Intel Coffee Lake processzort
  • Gyors USB-portok, beleértve a kétoldalas USB-C portot
  • RGB FUSION több zónás digitális LED megvilágítással
  • A Smart Fan 5 alkalmazással tökéletesen vezérelhetők a csatlakoztatott ventilátorok
  • ALC887 hangkártya 7.1 csatornás kimenettel
  • M.2 slot PCIe NVMe/SATA + PCIe NVMe/SATA

 A GIGABYTE H370 HD3 kiváló minőségű hűtést tesz lehetővé 

 A Smart Fan 5 technológia a Fan Stop funkcióval biztosítja, hogy a gép megőrizze nagy teljesítményét úgy, hogy közben nem melegszik túl. 6 hőmérsékletérzékelő és 5 hibrid csatlakozó áll rendelkezésre a ventilátorokhoz vagy a vízhűtéshez. Beállíthatod azt a hőmérsékletet, amelyen a ventilátorok teljesen leállnak, és nem zavarnak tovább. A rendelkezésre álló alkalmazás segítségével egyszerűen beállíthatod az összes hűtési funkciót.

 Hatékony RGB FUSION világítás 

 Az alaplap támogatja az RGB háttérvilágítást, beleértve az RGB, RGBW vagy az RGB/UV fényszalagot, amelyek az RGBW headerbe kerülnek. A színeket az RGB Fusion szoftver segítségével állíthatod be. Nem kell aggódnod a kompatibilis LED-szalagok kiválasztása miatt, az AORUS alaplap a piacon elérhető 5  vagy 12 voltos szalagok nagy részét támogatja. 300 fényváltozat közül választhatsz. 

Okos alkalmazásokkal testre szabhatod GIGABYTE alaplapodat

 Az alaplap többféle alkalmazással dolgozik, hogy könnyebben használható legyen. Az új BIOS. GIGABYTE APP Center lehetővé teszi az alkalmazások egyszerű telepítését és futtatását, hogy a legtöbbet hozhasd ki az alaplapból. A GIGABYTE EasyTune egy egyszerű és könnyen kezelhető felület, amely lehetővé teszi akár kezdők, akár szakértők számára a rendszerbeállítások finomhangolását, az órajel és a feszültségek beállítását. A 3D OSD automatikusan érzékeli és megjeleníti a rendszerinformációkat játék közben. Ezzel a funkcióval könnyedén hozzáférhetsz a jelentésekhez anélkül, hogy váltanod kellene a képernyők között. 


Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel H370 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , Intel Optane támogatás, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel H370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , Intel Optane támogatás, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Gigabyte Ultra Durable Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE H370M DS3H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE H370M DS3H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE H370M DS3H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE H370M DS3H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE H370M DS3H.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ